Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: Forrás:Magyar Gyökérhatározó

Boby. Előzmény: #652744

Nagyjából én is egyetértek. Vérbaloldaliként ezért is szavaztam 2010.-ben a jobbikra. A párt nyersessége, nyílt antiszemitizmusa, gyermeki magyarkodása sokkal kevésbé veszélyes az országra, mint a fidesz alattomos, sunyi, az egész ország testét rákként felzabáló politikája. Amennyiben 2010.-ben nyert volna a jobbik 2 variációnak lett volna esélye.

1. Teljesen meglepődünk és nagyon kellemeset csalódva valóban elhozták volna az ország számára a megváltást.

2. Nem csalódunk bennük. Olyan intézkedéseket hoznak minek következményeképpen felfüggesztik az uniós tagságunkat, elzárnak minden Mo. felé tartó pénzcsapot. Csődöt jelentünk. A kialakuló anarchikus állapotban néhány addigi prominens politikust, munka nélkül meggazdagodott rabló lovagot Robespierre elítéli. Az országot addig irányító elit emigrál. A lángokat és a kínt megelégelő nép elkergeti a jobbikot is, majd szépen újra építi az országot, immáron sokkal kevesebb parazitával.

Bármelyik verzió valósult volna meg, azzal csak nyertünk volna. Most biztos sokan azt gondolják, hogy megsütötte a fejemet a nap?! Pedig nem! Szerintem csak lerövidítettük volna azt a fájdalmas folyamatot, aminek úgy is ez lesz a vége, csak nagyon nagyon lassan.

Ma már más a helyzet, most nem szavaznék a jobbikra, mert ha úgy alakulna a jobbik elfogadná a fidesz koalíciós ajánlatát.