Regisztráció Elfelejtett jelszó

Felhasználók hírei

Re: nincs cím

#652743 walex Előzmény: #652444

Ez nem mentség rá! Engem ugyanúgy zavart az is, amikor a szocik dobtak ki az ablakon százmilliókat feleslegesen, ahogy ugyanúgy zavar az is, ha OV teszi ezt és az is zavarni fog, ha X párt fogja ugyanezt tenni 10-20 év múlva.

Könnyen dobálja mindenki ki a lóvét, elvégre nem a sajátjuk, lehet nyomni a marketinget az adófizetők pénzén. Pártállásra való tekintet nélkül ezt gusztustalannak tartom.

#652690 Előzmény: #652666

Nem Ricsi, nem lesz így.

Tudod nekem ez az álszentség, az a hazug világkép, amit magadról mutatni akarsz egyáltalán nem jön be, és nem is igazán érdekel. Ettől viszont még nem bannoltalak volna, mert ez is egy világkép, ez is egy vélemény.

Viszont amiatt, hogy most szó szerint azt jelented ki, hogy nincs saját véleményed, nem is érdekel a téma, hanem egyszerűen csak bevállalod az önjelölt messiást, a fogadatlan prókátort hogy mások véleményét adjad át nekem, illetve általam bannoltakat (magyarán szólva olyanokat akiket szóra sem méltatok, ennek okán nyilván meg sem tudom őket sérteni) akarod mentegetni, az nekem nem kell, mert ez nem érdekel.

Ignore ON.

#652686 Előzmény: #652665

Teljesen felesleges fogadatlan prókátort játszani azért, hogy mögéjük bújhass azzal, hogy csak "őket véded" és magaddal nem tőrödsz. Ez álszentség, nem kereszténység.

#652670 Dr. ursi Előzmény: #652666

az a baj ricsi, hogy te sem olvasod figyelmesen at-t. sőt, egyáltalán nem, hanem rögtön előítélettel állsz neki és ezért nem vagy nyitott rá és amit ír.

pedig ha picit is kinyitnád a szemed feltűnne h az értékrendetek egy kivétellel azonos.

semmi estre sem ellentétes hanem nagyon is közös.

s ha magadban megtalálnád mi is ez az egy kivétel (amit egyébként másokra vetítesz ki) akkor

nem másokban keresnéd a saját egyensúlytalanságod.

a hitet lehet hangoztatni, de legbelül ez is egy örök vívódás.

persze van a kegyelem.

s lehet te részesültél benne, de akkor sem vagy szent s semmiképp nem ítélezhetnél.

tudom, emberek vagyunk.

én is gyakran esem ezekbe a hibákba.

de legalább észreveszem.

mégha kijívatíni nem is tudom s újra beleesek :o)

#652666 Ricsi Előzmény: #652665

És éppen ezért nem is fogok ideírni többet, mert mint most elmondtam, teljesen más az értékrendünk. És ez nem politikai oldal kérdése, egyszerű neveltetés, vagy hitrendszer kérdése. Te mindig bántani akarsz valakit, én meg mindig megvédeni.

Épp ezért eztán sem fogok ide írni, érezd jól magad a saját és híveid társaságában. De ha másutt bántani fogsz másokat, akkor megint összeakasztjuk a bajszunkat, és újra háború lesz köztünk.

#652665 Ricsi Előzmény: #652664

Jah, te viszont szándékosan provokálsz, szándékosan bántasz meg másokat. Ha figyelmesen olvasnád az írásaimat, magamat sosem védtem meg ellened, de másokat következetesen. De ezt sem fogod sosem megérteni.

#652664 Ricsi Előzmény: #652649

Ennek kifejezetten örülök :)

Sosem vagyok magam, mert van egy Uram, és ő velem van mindig, ezt tudhatnád. És én azon az erkölcsi normán keresztül vizsgálok mindent, így az összes fideszes mocskosságot is. Egyik sem viszi át az erkölcsösség szintjét, amit a Biblia mutat.

Ha pedig nem viszi át, számomra pont olyan ellenszenves, mint a másik (vöröskomcsi) oldal.

Jah, és pont ezért az értékrendért én nem akarom, és nem is fogom felhúzni magamat, és nem is akarok jól beszólni neked. Mert más az értékrendünk, ami a te célod, ne akard rám is rám erőltetni. Én nem akarok senkit bántani, és szándékosan nem is fogok. Kár, igaz? :D

#652649 Előzmény: #652628

Ne aggódj, én nagyobbat csalódom benned, azt hittem, ennél jobbat kapok tőled. Gondoltam tán tudsz valami újat, vagy érdekeset mondani, de csak három nyúlfarknyi gondolatot tudtál idetojni. Merthát frappánsat írni, felhúzni magadat, jól beszólni nekem ez meghaladja az agyadat. Persze lehet, hogy ehhez kellene a társaság, a sok-sok orbánfóbiás, ki éppen erre hergelné fel magát? Nem tudom, én csak azt látom, hogyha egyedül vagytok, az számotokra igazi lázá(r)lom, melytől rosszul vagytok. Idejössz, hogy beszóljál és ennyi az egész? :) Ennél sokkal egyszerűbb a trafikban összeröffenés.

Persze lehet, hogy azt hitted, műved majd bannolom, de az az igazság, hogy nem lépett át azon a színvonalon. Ez csak egyszerűen primitív módszertan, de ezen én nem húzom fel magam :) Kevés ez ahhoz, hogy felidegesítsen, nem ér meg annyit sem, hogy kisujjal töröljem.

Szóval nyugodtan firkálgass, mutasd be magadat, mert az hogy az ilyenek szemében én mi vagyok, az engem teljesen hidegen hagy.

Járassad le csak nyugodt…

Járassad le csak nyugodtan magad, nem engem, magadat fogod ezzel minősíteni. Szóval, csak nyugodtan, csak így tovább :)

törölve

#652599 rbbj11 Előzmény: #652519

jobb tudni mindenröl, mint homokba dugni a fejem. És nincs beszélgetés, egyoldalú megjegyzéseim vannak nagy ritkán

#652519 KawaBazsy Előzmény: #652510

Én azt nem értem, ha ennyire nem szereted AT-t, akkor miért beszélgetsz vele, ráadásul a saját topikjában, amit ezek szerint olvasol..?

törölve

#652510 rbbj11 Előzmény: #652444

ne hasonlítgasd már állandóan össze, amit nincs értelme! Nem jobb főbe lőni se senkit, mint lefejezni, egyforma rosszak fogd már fel! Azért fáj neki, és nem csak neki, mert nem az ő pénzük, hanem adófizetőké, tehát a miénk. És csak fel vannak hatalmazva bizalmi viszony alapján a kezeléssel. De ezt te nem érted, mert komcsi vagy.

#652444 Előzmény: #652108

Mindig és minden kormánynak volt saját "költségvetése", illetve elkölthető pénzkerete. Ha erre költik el, az miért fáj neked? Lehetne éppen tanácsadói szerződéseket is csináltatani, ahogy az korábban jellemezte ezen pénzek felélését. Az jobb volt?