Regisztráció Elfelejtett jelszó

DAX , FTSE , CAC index

Re: nincs cím

#652448 Dénes Előzmény: #652435

Én akkor IS úgy álltam hozzá, hogy nincs más csak az ami ott van. Mindig át kell érzeni az adott helyzetet. (akkor még az is felmerült hogy nem is utalom vissza a pénzt)

Több számlám van és ez gyakran előjön nekem ahogy mozgatom a pénzt !

Nem szabad azt éreznem ha csökken a bukás miatt a pénz: nem gond van még majd utalok, nem, ez tilos !

Tehát ha akkor vesztek 545ről akkor hagyom is abba.

Vagy csökkentem az aktívitást.

Most pont ez történt!!!, alaptöke néhány %os bukása után döntöttem úgy hagyom hagyom a napi szintezést és csak heti 3-4 kötés !

Már írtam mindenkinek azt ami bejön.

Nincs általános recept ami mindenkinek bejön !

Én drukkolok neki ! Csak óvatosan türelemmel várni, akkor ne kössön napokig !

De eljön egy pont a DAxban vagy az SPbben mikor az irány valószínűsége elég nagy. A méret kérdéses szinte csak.

#652445 big-ebuy Előzmény: #652439

agresszív voltam ennyi meg felelőtlen itt hagytam .....birger is sokat bukott meg nyert mikor ilyen volt hát AGRESSZÍVRE VIGYÁZOK ITT MERT HALÁLOS

http://my.jetscreenshot.com/demo/20130826-bgrw-52kb

2dj longom is volt 1200dollárnál **** nagy kockázat itt lezárt pozi-900dollár ....

életbe nem hagyom itt,se ellentétes index ha fedezek 15 minen jön jelem nagy hiba nincs,hali megyek.....:)

#652439 Rozsdáskilincs Előzmény: #652424

A kérdés hogy 1200 az mi volt eddig? Valamennyiből lett vagy hogyan érte el? Ha pl 800-ból lett 1200 akkor van esélye hisz egy termelésre képes rendszer eredménye volt. Ha csak kötögetett és nem szisztematikusan akkor már rosszabb az esély. Szal nemtudni az eddigi teljesítményt az fontos információkat rejthet. Az biztos az utolsó tréd mutatja nagy hiba van a rendszerben. Ennek csak rendkívüli helyzetben lenne szabad csak hogy egy ekkora bukó tőkére vetítve megtörténhessen. A piac normál üzemben volt tehát a tréder hibázott, nem kicsit nagyot. Ez nem olyan nagy baj! A kérdés hogy emlékezni fog e rá és beépíti e rendszerébe a tanulságot. A %-ok csak számok se több se kevesebb, nem nagyon kell lelkizni rajta. Ami történt a számlával az pozinyitáskor várható volt ha nem gondoskodott arról hogy ne történhessen meg. Nem kell elkeseredni. Gondolkodni kell, mi történt miért, hogyan lehetett volna elkerülni. Jól megjegyezni amire jutott a tréder. Fontos mert így pozitívummá alakíthat egy kudarcot és még haszna is lesz mert építi a tapasztalatokat.

#652438 big-ebuy Előzmény: #652435

felfedeztem mivel nem voltam itt ledarált,ezen mit nem érteni utána meg sok volt tőkére 1dj 500dolcsira pláne mikor 880ig beverték hirtelen ennyi....de ok bizonyítok

dj longoltam eu shortoltam de dj esett 15600tól még eu baszott másik hiba volt:(

ráadásul dobálták dj ide -oda 4spread meg a jel hibája dj nél 20-30dollár.....erre a pici tőkére sok még cacnál ez a hiba 4-5 dollár

#652435 Ricsi Előzmény: #652431

Nézd, régi motoros vagy, nem is értem, hogy írhatsz ilyet.

Nekem sem a teljes tőkém van a tőzsdén, mert én is félek a cég tönkremenetelétől. De teljesen más az lelkileg, hogy van 500 USD a számlámon, de tarcsiban is van néhány ezer, vagy összesen van 500 dolcsim, és ha elment, elment mindenem.

Én legalábbis máshogy kezelném, és az emberek 99%-a is, ez biztos.

Emellett én nem antidrukker vagyok, de Bigi hsz-ében nem látom azt, hogy felfedezte volna, mitől szar a stratégiája. Amióta itt van, bukik, hol kisebbet, hol nagyobbat. Ebből számomra egyértelmű, valamit nem csinál jól, és ha ezen nem változtat, akkor biza ugyanez lesz az eredmény.

#652433 big-ebuy Előzmény: #652431

én nem szerencsére bízom innentől...1db cacnál semmi több ,max ha vmi orbitális 1mű dolog lenne,a 800dollcsiig lesz nehéz,onnan már könnyebb lesz 414 van pontosan cac bemozdul 30-40dolcsit tudok hozni hetente minimum,ideges szitut kihagyom akkor lökdösik árat

#652431 Dénes Előzmény: #652424

Szerintem igen.

Én nem nézem, hogy hány százalék soha sem. :)

Én 545 dollárról jöttem fel egy hétig, egy rossz utalás miatt. tehát átérzem.

De persze az élethez szerencse is kell, mindenhez kell.

Én két longokkal működtem akkor.

#652430 big-ebuy Előzmény: #652424

meglehet,bemutatom:)még ma nem voltam 19h körül érek ide

kötél ideg jő stratégia,és kíméletesebb kereskedési kockázat kell na ez a utolsóra kell vigyáznom majd MOST IS AZ VOLT A BAJ NAGY KOCKÁZATTAL MENT A TŐKÉRE A POZI

#652424 Ricsi Előzmény: #652403

Van, de 200%-ot termelni szinte lehetetlen, ha kényszeres vagy.

400 Eur-ra nyersz 40-et, akkor jajj de jó, van 10%-om. Ezt lelkileg nem lehet megcsinálni szerintem.

#652403 Dénes Előzmény: #652379

Jó reggelt !

ok, csak ügyesen, szurkolók !!!

Lényeg nem kell semmit sem elkapkodni.

Mindig van új lehetőség.

#652379 big-ebuy Előzmény: #652328

nem gond csak cac meg nasdaq lesz és kimérten lépek ki-be és semmi nyitott ellentétes pozi ha nem vagyok itt,ezt szoptam meg ,vagy eustoxxx

#652375 banyaiz Előzmény: #652373

Nem is szólva inflációról amit ha figyelembe veszünk (igaz nem túl magas Usában pl az elmúlt 1x évben) ezzel korrigálom az snp 500 értékét akkor az elmúlt bő évtized egy vergődés usa legnagyobb cégeinek értékében. Válság hegyek.

Daxot megnézed dettó . A 70-es évek közepén 300 pont, 80-as évek 700 pont, 90-es évek vége 8xxx pont. Most 2013 bazz micsoda véletlen dettó mint Usa ott mozog kb mint 2000-ben. 20 év alatt 10x-ezés nagy gazdasági fellendülés azóta kb helyben járás válság válság hátán.

#652373 banyaiz Előzmény: #652274

70-es évek közepén (40 éve) egy snp 60 pont körül mozgott. :) 80-as évek elején 150 pont körül. 90-es évek végére 1500 pont. Azóta is itt mászkál.

10x-ett az index szűk 20 év alatt 1980-2000-ig. :)

Nagyon meglepne engem ha miután ezt a nagy emelkedést feldolgozta (ez tart már 13 éve) nem produkálna vmi hasonlót ha nem 10 x , de 5x vagy ilyesmi. Legalábbis ha én a piac jövőjét nézném ezt nem hagynám figyelmen kívül mint vszínű verziót.

#652372 banyaiz Előzmény: #652370

Vmi mindig volt ami továbblökte világot. Pl 80-as években egy IBM vagy most? Informatika forradalom stb. Ki tudja mi jön itt a következő években évtizedekben ami egy teljesen új gazdasági növekedést hozhat. Usa a kutatás , fejlesztésnek a központja. Ki a fene gondolta pl a 90-es évek elején , hogy 2013-ban mindenki mobiltelefonnal , okostelefonnal mászkál, mindenkinél internet, facebook őrület (mondjuk enélkül meglennék személy szerint:) stb.

Ugyanez megtörténthet más dolgokkal 2013-2033 között. Nem hiszem a világ egyszer csak leáll minden újítással.

#652370 banyaiz Előzmény: #652274

Azt hiányolom ezekből az elemzésekből, hogy ha ránézek nagyon messziről az egészre 2000-től egy snp kétszer bezúgott (dotcom és lakáshitel balhé) , kétszer visszamászott. 13 év alatt durván ugyanott vagyunk indexben.

Volt jópár ilyen időszak régebben 10 éves , 5 éves vergődések válságok.

Egy közös pont van ezekben miután kijött belőle a gazdaság jó pályára került duplázás , triplázás a következő évtizedben.

Egy esetetben nem ezt várnám, ha már nincs hová nőni, lásd Japán. Minden más esetben ennek kell jönnie előbb vagy utóbb vsz. Persze baromira nem mindegy mikor. :) De ezt vsz nem szabadna elemzéseknél figyelmen kívül hagyni egyszerűen azért mert korábban ez volt a forgatókönyv mindig. Milyen elemzés az ami ezzel nem számol mint opcióval?

#652368 banyaiz Előzmény: #652178

Ráadásul ez a 3x-ozás ez max 2 hónap alatt történt. Egy jó pozícióval amit jól kifuttatsz meg lehet csinálni.

Csak most merre innen fax tudja. ATH, vagy szeptemberre egy kis mini para ? VAgy mindkettő előbb ATH aztán minipara.

#652367 banyaiz Előzmény: #652178

Milyen pozíció volt?

Még jó nem nagyobb összeggel. Vissza lehet hozni nekem idén dax, snp ügyleteim úgy néztek ki . 50% plusz, felezés, háromszorozás. A felezés shorton volt. Kétszer próbáltam rosszkor short egyszer snp 162x-ről egy 1650-es kiütésű certiben 30% mínusz. :) Egyszer pedig daxban viszonylag jó áttéttel amikor nem kellett volna hasonló sikerrel.

A 3x-ozás pedig kb 4-5 ügyletből jött össze 100-150-200 pontok daxban. De összességében ha ezeket jól futtatom ki lehetett volna ennél jóval több. Szerintem sacc/kb a 2/3 benne maradt a poziban.

#652338 Dénes Előzmény: #652329

Hm tehát november második fele ?

A német választások előtt már nem, ha nem lesz meglepetés utána sem, sőt fel.

9000 et amit sokan várnak, elérhetőnek tartom én is.

Így esetleg elég magasról kéne leesnie 8000 alá.

Meglássssuk. :)