Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

DAX , FTSE , CAC index

Re: nincs cím

#651666 banyaiz Előzmény: #651653

Merkel marad annak örül a piac majd, vagy ha megy ez is egy nagy kérdés vsz.

Ő képviseli a szigort EU-ban, jönne helyette olyan akit franciák meg tudnak fűzni a nagyobb lazításra az rövid távon lehet örömöt okozna. Azt nem tudom németeknél létezik e ilyen erő, tippem nem. :)

Mondjuk én eddig úgy gondoltam, hogy a német választás inkább a bizonytalanság miatt esés, de van ebben vmi amit mondasz.

#651665 big-ebuy Előzmény: #651663

én is 15 minen kapok jelet de ezt várom középtávra,elmondtam és linkeltem érvet..merre megy ki tudja

#651663 Ricsi Előzmény: #651659

Én nem értek a rajzokhoz, és nem is hiszek benne.

Azért leírnám, a stratégiámat mindenki ismeri, így az is egyértelmű. 360-tól longban vagyok. Igaz, nagyon nem hiszek benne, így a jó részét úgy zártam, hogy 0-ban legyen az egész 340-en. De ha megy fel, menjen, van azért kontim elég.

Szóval én nem várom lefelé - ha megy, akkor úgyis shortban leszek - csak megjegyeztem, 1 pici korrekció is új ath várást eredményez. Nagyon megváltoztatott titeket ez a másfél év folyamatos long. Gondolom másokat is, ezért nehéz lesz az esés eleje, de aztán ha elindul, nagyon-nagyon szűk lesz az ajtó, amin majd egyszerre akar mindenki kimenni.

De ha innen 9 000, nekem az is jó lenne :)

#651661 Boby. Előzmény: #651654

"Csak a nagy kérdés az, hogy Usát visszahúzzák e megint ATH közelbe."

Nem tudom, nem vagyok orákulum. Látok valamit a piacon, van róla egy elképzelésem, amennyiben az elképzelésemet visszaigazolja a valóság, akkor azt megpróbálom megjátszani. Ennyi...,nincsenek rések, nincsen fibo, nincs rsi, még képletek sincsenek. Az egész algebra pakk a táskában pihen.

#651656 Boby. Előzmény: #651653

"merkel is szeretné h őt is meghúznák a szavazó fülkében. "

Frau Merkel meghúzása a te melód lesz...., régóta vágyakozik az ég felé meredező zöld gyertyád után.

#651654 banyaiz Előzmény: #651648

Értelek ebben van logika. Csak a nagy kérdés az, hogy Usát visszahúzzák e megint ATH közelbe. 50-50% esély vsz. :)

Ha most zárnám a shortot garantálom , hogy 1 héten belül összefossák magukat, ha nem akkor jövő héten ilyenkor 1700 felett mászkálnak.

#651653 Spade Előzmény: #651647

Már egész évben, legutóbb 1 hónpja írom h ősszel németeknél választás senki se várja most a beesést. Most éppen a gazdasági adatokat húzták meg h már itt az EU kilábalás mert merkel is szeretné h őt is meghúznák a szavazó fülkében. Olyan itt most a konstelláció h még egy halott ekg görbéje is kedvező változásokat mutatna ha abból Merkel profitálni tudna.

#651652 banyaiz Előzmény: #651647

Usával nincs bajom igazán, ha jó is a short elképzelés azt nem lehet várni megadja magát azonnal. De ez a dax amit elmúlt héten mozgott nagyon nem illik bele a kirakós játékba. Ez nekem egyre kevésbé tetszik.

#651650 Boby. Előzmény: #651647

"mindenki shortos szívatást, és aht-t vár."

Ami a shortosokat illeti én már 13.-án szóltam.

#651648 Boby. Előzmény: #651639

Van akinél egy csók is komoly dolognak számít, van akinél viszont a szex sem számít annak. Embere válogatja. A dax-ról szóló elképzeléseimet viszont szerintem érthetően kifejtettem.Valahol itt kezdődtek a vízióim:

"

19607 2013.08.13 17:08 Boby. (Kezdő fórumozó) nincs cím

Dax-ban short belépőt tervezek, de zavar, hogy az amcsik gyengélkedése ellenére az elmúlt napokban, foggal körömmel kúsznak felfelé friccek. Szerintem, ha az usa-ban egy kicsit kiderül az ég, akkor megcibálják felfelé a németeket..., na én ebbe tervezek beleadni."

#651647 Ricsi Előzmény: #651639

Én azt látom, a djia több mint 1 hete esik, ma plusz 30-40 pont a tegnapi -100 pontra, és máris mindenki shortos szívatást, és aht-t vár.

Nem értem, hogy hogyan és miért gondoljátok? 500-600 pont esésre 40 emelkedés, és minden hurrá.

#651639 banyaiz Előzmény: #651625

Komoly longot vársz innen, arra gondolva, hogy szept nem csökken qe is kilőnek rá? Vagy kicsit bővebben mondj vmit ha gondolod a várakozásaidról.

#651638 banyaiz Előzmény: #651483

Dax erő izom . 400 környékén mászkál, na erre varrjak gombot.

snp megnézegette az 50 naposát megint, ez még hagyján de dax? Lehet meg kellene becsülni ezt a bő 20 pont nyerőt snp shorton aztán lezárni, ez a mai dax műsor elbizonytalanított , vagyis inkább az egész heti dax műsor. :)

#651625 Boby. Előzmény: #651616

A spekik 400 környékén csukott szemmel, gondolkodás nélkül nyitogatják a shortokat. Rá is fognak b@szni. Ez ma még nem a rendes sq. volt. Amikor a halak rendesen benyelik a csalit, akkor nem csak egy pillanatra spanolják meg, hanem szépen fenntartják a zsinórt.

#651622 big-ebuy Előzmény: #651616

http://www.videoz.hu/video/415921

DAX: úton a csúcs felé. Amennyiben tartósan 8400 pont felett tud maradni a német részvényindex, hamarosan elérhető lehet a történelmi csúcs. A grafikon technikai képe továbbra is pozitív, ha a támaszok nem sérülnek, folytatódhat az emelkedés

nem csak a enyém:)

#651620 big-ebuy Előzmény: #651618

korrigálhat ugyan de sztem kifelé fog törni utána,sztem ma dj 13000körül zár 20h vmit bök a fed oszt kiderül,de a 1625 sp is várom

#651616 Ricsi Előzmény: #651609

Jelenleg visszafelé törik, ahogy nézem. Már kiüthették a shortosokat 400 fölött, így mehetünk le rést betölteni :D