Regisztráció Elfelejtett jelszó

DAX , FTSE , CAC index

Re: nincs cím

#651602 Boby. Előzmény: #651596

Egy köpésre van a Csomolungma...., kedvező időjárási körülmények között akár meg is mászhatják. Várok egy tökös short nyírást.

#651601 tozsdenyul Előzmény: #651597

Jó:)

személy szerint hétvégétől vártam Hilda fellépését, így aztán én is kíváncsi vagyok, hogy ő jött meg, vagy csak az előzenekar...

#651596 Ricsi Előzmény: #651590

Szépen fickósodik, kíváncsi leszek, meddig megy. Szerintem max holnapig

#651585 Boby. Előzmény: #651576

"

19609 2013.08.13 17:52 Boby. (Kezdő fórumozó) Re: nincs cím Címzett: @Kissherceg

Engem nem hajt a tatár...., ha meghúzzák mint Gobbi Hilda a Nemzetit fénykorában akkor lépek. Kedvező csillagállásnál több napos húzást is el tudok képzelni."

#651576 tozsdenyul Előzmény: #651568

ezt nehéz értelmezni, csak annyit értek, hogy estek.

de ma kezdődnek, és múltidőben? ez így még rejtjeles long is lehet :)

Ha jól látom, ma kezdődn…

#651568 Boby.

Ha jól látom, ma kezdődnek Frankfurtban a Gobbi Hilda Estek.

#651551 Dénes Előzmény: #651547

SPre és az amcsikra vagyok kíváncsi, de nagyon, na megyek meetingre.

Este megnézem mi lett.

#651547 Dénes Előzmény: #651483

dax stop:8384re felhozva. ezt már ki fogja ütni, de annyi baj legyen. ekkora menet mára nem gondoltam volna én sem.

#651473 banyaiz Előzmény: #651455

Azért lesz nagyon "vicces" a következő durván 1 év amíg kb a qe3-at ki tudják vezetni, mert semmi konkrétum nem lesz.

Úgy tudom elképzelni, hogy megindítják a csökkentést, de nyomják mellé a szöveget, hogy amennyiben a makról a következő időszakban nem úgy alakulnak akkor nem csökken tovább sőt nőhet is, és erre fog menni a rángás amíg el nem fogy. Ami hosszú idő lesz.

Korábbi tapasztalatok miatt találták ezt ki vsz , egy összegű kivezetés, piac "összeomlása" következményként. Most majd nyújtják mint a rétest. Ilyen mókák mint ez a tegnapi mai sűrűn fognak váltakozni vsz.

#651460 Dénes Előzmény: #651457

EUR USD shortot sajnálom, néztem tegnap, máskor venni is szoktam ilyenkor.

kimaradt, lemaradt, sajnos.

#651457 Dénes Előzmény: #651452

ilyenkor fontos az első reakció ami elég komoly fel volt.

hiába vitték le utána, ilyenkor megszokta ismételni ha nem is olyan szintekig.

#651455 Dénes Előzmény: #651431

Én SP-t nézem mindig, mivel nagyot esett tegnap is, a felpattanás mindig jelzi, hogy van löket arra. DE visszavitték zárásra. Én ezt nagyon szeretem mindig kiindulásnak.

A jegyzőkönyv nem tartalmaz újat ez jó volt, mert volt némi félelem, hogy lesz benne már konkrét dolog is. (akkor lett volna esés)

Így az sp mehetett fel ma és akkor gondoltam viszi a Daxot is. Ekkora emelkedésre a németeknél nem számítottam ugyan.

SPnél igen.

#651452 banyaiz Előzmény: #651414

Nekem inkább olyan érzésem volt elszakad a cérna ma és átesik ezen a 80-200 közötti történeten akár. Az , hogy ma reggel mint az állat megveszik nézem a grafikont reggel 8-kor még 250 körül mozgott nyitásra már 300 körül, na látod ezt nem gondoltam.

Jó persze kalapban benne volt, mert éppen a tegnapi fedre is feltéphették volna 400-ra esés nélkül is amennyi új tartalom volt abban a nyilatkozatban.

Még a 80 törésekor nyitott snp shortom van stop 80 felett pár ponttal. Azon gondolkodom hozzam e le 50 napos fölé pár ponttal, de ha kiütik aztán mennek a levesbe morcos lennék. Elég tanácstalan vagyok én is mi sül ki ebből most.

#651431 banyaiz Előzmény: #651414

Ami végülis fed tegnapi jegyzőkönyvből kiderült az a nagy semmi kb. Ugyanazt leírták amit korábban mondtak is, hogy javuló makrók alapján ütemezve kivezetés , idén vszínű elindul. Újdonságot ebben nem találok, piacon felkavarta az érzelmeket de kb ennyi.

Viszont a daxnak elmúlt heti mozgása az komoly erőre mutat vsz. De hát ez sem jelent sokat mikor legutóbbi parában snp leesett 1600 alá kicsit akkor éppen a dax volt gyengébb jobban esett. Ezekből sem lehet messze menő következtetést levonni vsz.

Egy vmi biztos ha a qe3-t ki tudják vezetni úgy, hogy a piacok így viselik pár % eséssel , megvételekkel akkor az nagyon komoly longos jel lesz. De hát ez még egy hosszabb műsor nem ma nem is ebben a hónapban fog lezajlani.

#651415 Dénes Előzmény: #651399

Volt egy komoly fel, korrekció nélkül. De lassan az amcsik ébredeznek.

Meglásssuk. :)