Regisztráció Elfelejtett jelszó

KEG fórum

Re: MOL

#651468 Trisz Előzmény: #651443

Én senkit nem csalogatok a papírba. Te vagy az aki a tévedéseiddel (JBK) félrevezethettél rutintalanokat. De engem ez sem érdekel. Mindenki azt a véleményt fogadja el, ami szívének kedves.

Azt viszont látom, hogy a faktoring által nyújtott közgazdasági lehetőségeket távolról sem ismered.

(Nem ez az első szakmai hiányosságod.)

#651461 exmnbs1 Előzmény: #651432

a te levezetésed az öreganyád kereke esettel indul a reális de neked kedvezőtlen szcenárió eltörpítésére

és itt hadoválsz mellé bankbedőlésről

#651459 macika Előzmény: #651454

ez egy szolgáltató cég

semmi extra jövedelem, profit kilátásokat nem látok én itt

(-10% rezsi)

#651454 exmnbs1 Előzmény: #651447

nav is igen félhet attól hogy az örökké veszteséges cég befizetése megcsappan ha nem enged el neki többszáz m-kat

#651450 exmnbs1 Előzmény: #651447

pontosan

de hallod tris szerint majd a raffi hitelezi megint úgy lehet))))))))))))))))))))

#651448 exmnbs1 Előzmény: #651432

nekem ne magyarázz

a pocsék adósáit kiszórja a raffi

nem azok pénzén szeretne megmenekülni

#651447 macika Előzmény: #651444

gondolom ezek után nem kapott a kreg piros pontot a többi banktól

s mivel amugy is tőkehiányos sok éve..

#651440 exmnbs1 Előzmény: #651417

"előzmény (#41203: exmnbs1) | válasz erre | 2013. június 26. - 10:31

Kedves Exmnbs! Szeretném rögziteni ,hogy nem osztom az észt ,csak -ha visszanézné 2011-től a kommentjeimet -akkor láthatná ,hogy azok szépen sorban bejönnek .A KEG kgyről épp egy másik LPG megbeszélésre mentem tovább, hiszen- ahogy láttuk- megosztott és szakember és koncepció nélküli kisrészvényeseket profi módon machinál(hat)ja PI.

A jun 19-én lejárt az itélethirdetésen megadott fizetési határidő és a közzétett jogászi levél szerint joggal feltételezhető a csődhelyzet a fizetés elmaradása miatt ,illetve munkabérről lévén szó PI büncselekményt követ el ,amiért be is pereljük.Mivel jogászuk ott volt a jogerős itélethirdetésen igy semmi sem menti fel őket a törvényi kötelezettségük alól.Természetesen ez a mulasztás további terheket tesz a KEG-re - szükségtelenül buta módon ! Egyébként tudja valaki ,hogy MGY leghűségesebb vazallusa DL miért perli a KEG-et ( ad absurdum más IT tag is meg fogja ezt tenni ??) és a jogász ilyen fontos ügyet miért felejt el feltenni a tőzsdei ,vagy céges tájékoztatóba, szemben amikor az én ügyemben ( a hibás itéleteknél) eszméletlen gyors volt a közléssel! DrSJ"

megint hazudtál

#651436 Trisz Előzmény: #651428

Na ez korrekt vélemény. Éppen ezért hagynám a jogi utat. (Bár lehet, hogy valamiért nagyon biztosak a dolgukban?) Biztos, hogy szívesek lennének a NAV-nál ettől az engedményezéstől. Ettől kezdve bármit lejátszhat a gazdasági igazgató. Komolyan. Az is szabályos ha esik, az is ha süt a nap. :)

#651432 Trisz Előzmény: #651413

Te mint bankos (:D) tudhatnád, hogy ha egy banknál gond lenne, azt úgysem tudná meg a közvélemény, csak amikor már vége a kupának. Ettől függetlenül én nem állítottam semmit. Csak levezettem az elvi lehetőségeket.

Egyik esetből sem következik az az állításod, hogy ezek után a raffi ne akarna hitelezni KEG-nek.

Csak rá akartam mutatni a banki ismereteid hiányára. :)

De látom gyorsan továbblépsz. :)))

#651428 exmnbs1 Előzmény: #651422

téged nem zavar hogy elbukták a nav ellen a másodfokot????)))))))

a Kúriát is elfogják szvsz

#651425 exmnbs1 Előzmény: #651410

""Szakértő bevonásával folytatjuk egyeztető tárgyalásainkat fő finanszírozónkkal, a

Raiffeisen Bankkal a Társaság rendelkezésére bocsátott működési források megújítása

érdekében.""

ez sem jött össze nekik

#651422 Trisz Előzmény: #651406

Lassan át lehet nyergelni erre a gumicsontra. :)))

Szvsz KEG kiemelt adózó. Az ilyenekkel a NAV úgy bánik, mint a hímes tojással. KEG-et pedig nem kell félteni. (Ahogy ez a hitel ki lett mentve!) Eddig szvsz azért nem keményített NAV-val szemben, mert nem akart többfrontos küzdelmet. Most szvsz jöhet a NAV. Biztosan beavatják őket az engedményezési fejleményekbe. Ezek után komolyan vehetné a NAV is, hogy ha akar, akkor beint KEG. Én azzal nyugtatnám a kedélyeket, hogy megneveznék egy adónemet, amiben a következő 3 évben nem látnak egy huncut buznyákot sem. Ha viszont ezt a vitás ügyet elsimítjuk, akkor "normatív" összegeket vállalnék.

Keg pedig nálam felkészültebb. :) Nyugi.

#651416 exmnbs1 Előzmény: #651404

azt írd le ő miket írkált válaszul

büntető feljelentés, felszámoltatás, inkasszó, a keg hazug közlemény leleplezése

sounds great))))))))