"előzmény (#41203: exmnbs1) | válasz erre | 2013. június 26. - 10:31
Kedves Exmnbs! Szeretném rögziteni ,hogy nem osztom az észt ,csak -ha visszanézné 2011-től a kommentjeimet -akkor láthatná ,hogy azok szépen sorban bejönnek .A KEG kgyről épp egy másik LPG megbeszélésre mentem tovább, hiszen- ahogy láttuk- megosztott és szakember és koncepció nélküli kisrészvényeseket profi módon machinál(hat)ja PI.
A jun 19-én lejárt az itélethirdetésen megadott fizetési határidő és a közzétett jogászi levél szerint joggal feltételezhető a csődhelyzet a fizetés elmaradása miatt ,illetve munkabérről lévén szó PI büncselekményt követ el ,amiért be is pereljük.Mivel jogászuk ott volt a jogerős itélethirdetésen igy semmi sem menti fel őket a törvényi kötelezettségük alól.Természetesen ez a mulasztás további terheket tesz a KEG-re - szükségtelenül buta módon ! Egyébként tudja valaki ,hogy MGY leghűségesebb vazallusa DL miért perli a KEG-et ( ad absurdum más IT tag is meg fogja ezt tenni ??) és a jogász ilyen fontos ügyet miért felejt el feltenni a tőzsdei ,vagy céges tájékoztatóba, szemben amikor az én ügyemben ( a hibás itéleteknél) eszméletlen gyors volt a közléssel! DrSJ"
megint hazudtál