Regisztráció Elfelejtett jelszó

DAX , FTSE , CAC index

Re: nincs cím

#651024 big-ebuy Előzmény: #651008

vszínű beijesztenek ma,aztán emelkedés napos gyertyát nézve egy nagy doji lehet ma..de kiderül mit írnak

#651008 banyaiz Előzmény: #650985

Mondhatom úgy is , hogy szvsz most az a kérdés, hogy qe3 kivezetés mekkora esést hozhat a piacon.

Mert ha még esést sem hoz akkor aztán tényleg öröm boldogság, ha korlátozott esést mondjuk 200 naposok fogják usát (dax a fene tudja fogja e vagy nem) akkor megint csak öröm boldogság, ha a makrók utána azt mutatják már nem kell qe mert pörgés van nélküle is.

Elkezdik kivezetni apránként, vsz piaci reakció esés, aztán ha minden jól megy megveszik, és mire kivezetésre kerül teljesen már nem is lesz akkora jelentősége a piacon mert a javuló makról felülírják. Na ez kb a FED álomprogram a kivezetésre.

Ha kivezetés úgy zajlik , hogy a piac összeomlik akkor fejvakarás, és qe4 de akkor felesleges volt kivezetni. :)

Érdekes lesz az biztos, lesz mozgás.

#651007 Ricsi Előzmény: #651001

Akkor egy kérdés, bocsi hogy ide, de veletek vagyok jóban:)

Lehet-e olyat csinálni mt4-ben, hogy beírok egy megbízást, és elmentem. Aztán ha szükségem van rá, előveszem és élesítem. Mert most nekem naponta be kell írni nyitott ablakokat, ha elér egy értéket, akkor lépjek poziba.

Hogy értelmes legyek:

Most van eladásom, mert trendvonal alatt vagyunk. Ha eléri a vonalat, zárni akarok, és akkor kell beírnom azt, hogy ha újra lefelé megy, akkor nyisson. Miután az új beírás szülő-feltétellel menne, ezt nem tudom rátenni az eredeti zárásra, mert akkor az lenne a szülő.

Szóval, van erre valami megoldás mt4-ben?

#650994 banyaiz Előzmény: #650985

Ha megnézem elmúlt időszakot qe-k komoly emelkedést hoztak, kivezetésük esést (ezen kívül érdemi esés nem is nagyon volt) de össz hatásként emelkedés az egésznek az eredője.

Oda kell eljutni akkor van öröm boldogság, ha a piacok qe-k nélkül is megállnak a lábukon és emelkednek. Ez a cél. Persze mögöttes gazdasági növekedéssel (anélkül nem fog menni)

Kérdés, hogy tart e már ott a gazdaság pl usában, hogy qe3 nélkül is szépen teljesít? Erre választ fogunk kapni. :) QE2-nél is ez volt a kérdés, kellett a qe3.

#650993 banyaiz Előzmény: #650977

Ha elkezdik kiveztni qe-t és usa még a 200 naposig sem fog lemenni az über long üzenet lenne vsz.

Úgy ki tudják vezetni, hogy közben nagyjából szinten marad , netán még emelkedik, über long.

Na de ez az ami nagy kérdés, hogy hogyan fog ez zajlani. Vszínű, hogy idén elkezdik.