Regisztráció Elfelejtett jelszó

DAX , FTSE , CAC index

Re: nincs cím

#650985 Ricsi Előzmény: #650973

Szerintem rosszul gondolod, mert azért van djia bőven ath-n, mert van qe3. Ha kevesebb lesz a pénz, akkor reálisabb árakat fogunk látni.

Mondjuk van egy cég, ér x dolcsit, de most x+y az ára, hiszen ingyen lehet venni, miért ne. a nem lehet majd ingyen venni, vissza kell mennie az értékére, ami x, de miért vennének értékén céget? Inkább megveszik x-z áron, mert ott jó vétel.

Én így gondolom, de lehet, nagyot tévedek.

#650973 banyaiz Előzmény: #650954

Még amit könnyen el tudok képzelni, hogy elkezdik a qe3 -t kivezetni, parázás piacon, de egy gyorsan múló állapotként. Vmi olyasmi, hogy megijednek jaj jaj qe3 csökken stb, esegetnek rá, aztán elkezdik megvenni azzal a jelszóval, hogy javulnak a kilátások stb azért lehet kivezetni az élénkítést, ebből kisül vmi olyasmi , hogy egy esés (korlátozott) aztán év végére már ATH-kon mászkálnak. Ez benne lehet vsz könnyedén.

#650969 big-ebuy Előzmény: #650965

sept certi daxnál 25 körül a 9000kiütéssel jár le,benne van de ez is.....illogikus a tőzsde

#650965 banyaiz Előzmény: #650954

Ahhoz vsz, hogy szeptember egy emelkedésről szóljon új ATH dax, snp az kellene, hogy el legyen napolva qe3 kivezetés .

Ez is lehet. De amíg ez itt lebeg vsz olyan nagyon új ATH-k nincsenenek benne a pakliban. Lemegy a gyors szezon amcsiknál vége felé tart minden figyelem ezen a qe témán lesz.

#650960 banyaiz Előzmény: #650954

Két érzelem van vsz rövid táv qe3 ki kell vezetni (esés), amúgy javuló makrók (emelkedés). Ebből a kettőből összevegyítjük kb kijön az ami a piacon van egy totális bizonytalanság. :)

Ebből megjósolni mikor mekkora esés, lesz e egyáltalán stb, nem egyszerű. :) Simán benne van, hogy felrántják bármikor ahogy mondod.

Nekem a legjobban az tetszene, ha úgy lemenne ez a qe3 kivezetés, hogy korlátozott parát hozna, és long. De hát nem kívánságműsor.

#650954 big-ebuy Előzmény: #650951

daxnál sziget van 8130 felett odáig beeshet de annak nem kéne elesni és septemberbe akár 9000dax is jöhet,nem kell mindig pill érzéseknek adni,hirtelen változhat minden

#650951 banyaiz Előzmény: #650898

Technikailag nézed snp 50 napos 1660 körül 200 napos 1550 körül. 50 napos alatt van jelenleg.

Daxnál 50 napos vhol 8170 körül 200 napos nem is tudom pontosan hol van de feljebb jött 7700 környékéről vhol 7800-7900 között lehet.

De a piacot legjobban a qe3 hírek fogják rövid távon mozgatni vsz. Ha sikerül úgy kivezetni, hogy amcsiknál nem esik el a 200 napos az tökéletes munka szerintem.

Egy 200 napos megérintés snp-nél daxban vsz minimum a 200 napos megérintést hozná, de lehet nagyobb esést is. Időben ez mikor hogyan milyen rángásokkal hát kettőt könnyebbet. :) Valaki szól egy olyan félmondatot, hogy csak novemberben kezdődik a kivezetés 100 pont felrántás daxban, ma esti fed jegyzőkönyvben vmi utalás arra, hogy szept kezdődik holnap esik 200 pontot.

De korábbi qe kivezetések piaci reakciói alapján ha miközben kivezetik nincs legalább egy minipara az új dolog lesz.

#650948 Dénes Előzmény: #650935

Ricsi ! csak egy email cím és egy jelszó kell és semmi több, érdemes.

Mást nem kell megadni.

#650938 Ricsi Előzmény: #650937

Mondjuk a shortot szétkaptam, és a felére 30, a felére meg 50 pontos csúszót tettem, de 70-en meglenne az elvárt nyerő. Egyébként 370-en nyílt meg.

#650937 Ricsi Előzmény: #650935

Nagyon várom a 70-et, ott zárnék nyerőben egy régi shortot, aztán még a 64 is jó lenne, ott egy másikon longot bővítenék.

#650898 Dénes Előzmény: #650891

Nézem de meg nem mondom, hogy holnap és a héten merre.

Ha holnap jó közlés jön az amcsiknak javul a hangulat jöhet fel, mert USa sokat esett amúgy is.

Dax jó erőben van, de mindig is képes volt hirtelen változásra. Ha további esés jön usában akkor már a DAx sem úszhatja meg.

#650892 banyaiz Előzmény: #650890

Lesz német választás (EU gazdpolja kapcsán kulcs) , FED elnök választás , FED QE3 kivezetés mikor, hogyan téma. Mozgalmasnak tűnik.

#650891 banyaiz Előzmény: #650890

4 nap esés után emelkedtek. Várható volt már előbb utóbb rádöbbennek, hogy túlzásba vitték az esést. :)

Lefelé is lesz az irány akkor is nagy bukkanókkal tudom csak elképzelni.

Egész évben vsz talán 1 max 2 olyan időszak lehetett 4 napig esnek még ha minimálisan is.

Dax pedig olyan nyugalommal nézi ezt végig mintha mindennapos lett volna idén , hogy Usa ilyeneket művel.

Szeptre felpörögnek a dolgok vsz, visszajönnek a népek a nyaralásból .