https://www.axa.hu/static/axa_internet/sw/file/Lekotott_Betet_Hirdetmeny_20130930.pdf
huh, rám ijesztettél
a betéteket nem érinti, látom
belga a bank, ez az Mo részleg csak egy fióktelep, annyit jelent , hogy nincs OBA, hanem belga állam betétgarja van ami ha jól csalódom 100 k eur összegig van.
na most ez gyakorlatban mit jelentene inkább ne próbáljuk ki ha kérhetem. AXA nagy, nem hinném , hogy ezt a kis magyar részleget hagyná oda fajulni, hogy belga betétgar után kelljen mászkálni.
De ez egyéni vélemény.
kamathozó számlám van / volt. A kivonaton ez magánszámla néven fut. (nem gondoltam volna).
Érdekes, hogy a másik bankban a teljes számlaegyenleget el tudtam utalni és meg is érkezett. Nem tudom mikor akarják levonni a tranzakciós adót és az utalási díjat.
Sztem nem mindegy a számla típusa, direkt írják a feltételeknél, hogy kamathozó kell.
1 db bankszámlakivonatom van, azon magánszámla (bankszámla) szerepel.
ibanq-om 2012. szeptembere óta van, úgyhogy ezalapján nem lehet vip számla, mert ahhoz akkoriban még nem volt, és nem is helyeztem el 5 misit, szóval kamathozó kell, hogy legyen. De majd holnap kiderül.
Ha már bankcsere nekem is utána kéne járnom hol mi mennyi? melyik cég mennyit javított a kondícióin:)
gondolom eu szabvány a gari
Ha jól tudom, AXA-ra nem vonatkozik az OBA. A kinti belga
garancia mennyire erősebb, megbízhatóbb? Gondolkodom rajta, hogy bankot váltok, egyelőre szimpinek tűnik az AXA.
Attiati
Most már számolj be mi lett agyon idegeskedtük magunkat hogy jól tudjál kötni, Ha már a levonások után annak lehet még hívni. Előbb utóbb kezdeni kell valamit a pénzel mert vége a kamat haszonnak. Ettől már egy lakáskiadás is többet hoz.
Nekem azt írták ha már elővettem axás dossziét megnéztem ezt is, 2013 áprilisi levél:
tájékoztatjuk bla bla vip szlacsomagjának 2013 júni 29-től részét képezi ibanq szolgáltatás is stb.
Persze. de nem hinném hogy a menü kínálta opciók változnának az összeg és az annak időpontja szerint, ha ott nem kínálja fel a 6% -t akkor ez nem az a számla.
az új pénz a lényeg
azaz hogy a fordulónaphoz képest amennyivel több lvan bent azt kötheted 6%-ra
Annyit írnak kivonaton most megnéztem neked
szla típusa : vip betétszla
Ha nem tudod melyik van hívd fel őket. Vipnél úgy van, hogy kapsz mindenféle kódot ami alapján beazonosítanak telefonon, jelszó hegyek. Telefonon megmondják milyen szla-d van
Ja és a szlakivonatokon is rajta van, hogy szla típusa milyen, legalábbis nálam.
Ebből akkor most kiderül neked valami?
szerintem akkor ez a számla nem az. a lehetőségnek ott kellene lennie de lehet hogy figyeli a rendszer az új pénzt és akkor változik a menü bár ez bonyolult lenne. Nem akarok keresgélni a levelek között de a számla értesítőn rajta kell legyen a számlaszám környékén.
a 6 % azt hiszem 3hó-ra van. és nem avip-en. Más számlájuk meg úgytom nincs
Vip. Annak idején de ez régen volt már 5 millát kellett betenni és akkor nyithattál vipet. Azóta annyira nem követem a szabályozás változásait milyen feltételek vannak.
Vip-nél úgy volt, hogy csak utalhatsz rá, és minden ingyen van, szla vezetés, szlaról utalás (más szolgáltatás nagyon nem is volt emlékeim szerint) kamat pedig extra volt.
6% amit most mondasz ez is jónak tűnik.
és milyen számlád van?
vip vagy kamathozó? illetve honnan tudod, hogy melyik van?
Azt nem tudom mióta van netbank pontosan, de néhány hónapja kaptam tőlük levelet, hogy már az is tartozik a számlához ha igénylem. Évekkel ezelőtt mikor nyitottam náluk akkor még nem volt. Meg is lepődtem rákérdeztem az volt a válasz azért tud díjmentes lenni, mert nincs kp, nincs netbank semmi cécó. :)
Most mondjuk nincs náluk pénzem 6% nem rossz.