Regisztráció Elfelejtett jelszó

AXA betétek

Re: Igaz ez nem betét, de az AXA-hoz kapcsolódik

#659669 exmnbs1 Előzmény: #659667

huh, rám ijesztettél

a betéteket nem érinti, látom

Re: nincs cím

#651250 banyaiz Előzmény: #650827

belga a bank, ez az Mo részleg csak egy fióktelep, annyit jelent , hogy nincs OBA, hanem belga állam betétgarja van ami ha jól csalódom 100 k eur összegig van.

na most ez gyakorlatban mit jelentene inkább ne próbáljuk ki ha kérhetem. AXA nagy, nem hinném , hogy ezt a kis magyar részleget hagyná oda fajulni, hogy belga betétgar után kelljen mászkálni.

De ez egyéni vélemény.

#651224 ikszf Előzmény: #650856

kamathozó számlám van / volt. A kivonaton ez magánszámla néven fut. (nem gondoltam volna).

Érdekes, hogy a másik bankban a teljes számlaegyenleget el tudtam utalni és meg is érkezett. Nem tudom mikor akarják levonni a tranzakciós adót és az utalási díjat.

#650856 ikszf Előzmény: #650780

Sztem nem mindegy a számla típusa, direkt írják a feltételeknél, hogy kamathozó kell.

1 db bankszámlakivonatom van, azon magánszámla (bankszámla) szerepel.

ibanq-om 2012. szeptembere óta van, úgyhogy ezalapján nem lehet vip számla, mert ahhoz akkoriban még nem volt, és nem is helyeztem el 5 misit, szóval kamathozó kell, hogy legyen. De majd holnap kiderül.

#650799 Rozsdáskilincs Előzmény: #650797

Ha már bankcsere nekem is utána kéne járnom hol mi mennyi? melyik cég mennyit javított a kondícióin:)

gondolom eu szabvány a gari

Ha jól tudom, AXA-ra nem…

#650797 walex

Ha jól tudom, AXA-ra nem vonatkozik az OBA. A kinti belga

garancia mennyire erősebb, megbízhatóbb? Gondolkodom rajta, hogy bankot váltok, egyelőre szimpinek tűnik az AXA.

#650789 Rozsdáskilincs Előzmény: #650784

Attiati

Most már számolj be mi lett agyon idegeskedtük magunkat hogy jól tudjál kötni, Ha már a levonások után annak lehet még hívni. Előbb utóbb kezdeni kell valamit a pénzel mert vége a kamat haszonnak. Ettől már egy lakáskiadás is többet hoz.

#650784 banyaiz Előzmény: #650781

Nekem azt írták ha már elővettem axás dossziét megnéztem ezt is, 2013 áprilisi levél:

tájékoztatjuk bla bla vip szlacsomagjának 2013 júni 29-től részét képezi ibanq szolgáltatás is stb.

#650783 Rozsdáskilincs Előzmény: #650780

Persze. de nem hinném hogy a menü kínálta opciók változnának az összeg és az annak időpontja szerint, ha ott nem kínálja fel a 6% -t akkor ez nem az a számla.

#650780 exmnbs1 Előzmény: #650771

az új pénz a lényeg

azaz hogy a fordulónaphoz képest amennyivel több lvan bent azt kötheted 6%-ra

#650778 banyaiz Előzmény: #650774

Ha nem tudod melyik van hívd fel őket. Vipnél úgy van, hogy kapsz mindenféle kódot ami alapján beazonosítanak telefonon, jelszó hegyek. Telefonon megmondják milyen szla-d van

Ja és a szlakivonatokon is rajta van, hogy szla típusa milyen, legalábbis nálam.

#650777 Rozsdáskilincs Előzmény: #650771

Ebből akkor most kiderül neked valami?

szerintem akkor ez a számla nem az. a lehetőségnek ott kellene lennie de lehet hogy figyeli a rendszer az új pénzt és akkor változik a menü bár ez bonyolult lenne. Nem akarok keresgélni a levelek között de a számla értesítőn rajta kell legyen a számlaszám környékén.

a 6 % azt hiszem 3hó-ra van. és nem avip-en. Más számlájuk meg úgytom nincs

#650776 banyaiz Előzmény: #650774

Vip. Annak idején de ez régen volt már 5 millát kellett betenni és akkor nyithattál vipet. Azóta annyira nem követem a szabályozás változásait milyen feltételek vannak.

Vip-nél úgy volt, hogy csak utalhatsz rá, és minden ingyen van, szla vezetés, szlaról utalás (más szolgáltatás nagyon nem is volt emlékeim szerint) kamat pedig extra volt.

6% amit most mondasz ez is jónak tűnik.

#650774 ikszf Előzmény: #650773

és milyen számlád van?

vip vagy kamathozó? illetve honnan tudod, hogy melyik van?

#650773 banyaiz Előzmény: #650738

Azt nem tudom mióta van netbank pontosan, de néhány hónapja kaptam tőlük levelet, hogy már az is tartozik a számlához ha igénylem. Évekkel ezelőtt mikor nyitottam náluk akkor még nem volt. Meg is lepődtem rákérdeztem az volt a válasz azért tud díjmentes lenni, mert nincs kp, nincs netbank semmi cécó. :)

Most mondjuk nincs náluk pénzem 6% nem rossz.