Még mindig jobb, mint a v**ksbank, ahonnan kértem egyedi ajánlatot és telefonos visszahívásnál nem tudott egyetlen konkrét %-ot sem mondani az illető.
Azt mondta, hogy a treasuryben állapítják meg az aktuális kamatot percről percre... bla bla... (ez persze így van, de a lakossági ajánlatok, még ha prémium is, akkor sem piacfüggőek annyira, hogy óránként, vagy naponta változzana, hisz alapból jobbat kapok, mint a jegybanki alapkamat, vagy amennyiért ők diszkont kincstárjegyet vesznek belőle., Ez nem a közvelten haszonszerzésről szól általában.)
Azt mondta, csak akkor tudnak ajánlatot tenni, ha számlát nyit náluk az ember és odautalja a pénzt. Aztán ha nem tetszik az ajánlat, akkor csengessem ki a tranzakciós illetéket + még kamatveszteség is ér és vigyem tovább (?). Miután elmondtam neki ezt némileg felháborodva, meglepődve, annyit mondott, hogy a "v**ksbank csak a meglévő kedves ügyfeleinek teszi a kedvező ajánlatait".
De mondom annyit áruljon már el akkor, hogy az egyedi ajánlat azt jelenti, hogy a honlapon aznap látható ajánlatnál jobbat kapok?
Kikérte magának, hogy ne adjam a szavakat a szájába, nem ezt mondta.
Megköszöntem neki a kedves segítségét a kedves ügyfeleivel együtt :)
Mitől egyedi egy betétmegállapodás, ha még egy sima mezei ügyfélnek ajánlott kondíciókat sem kapom meg és még ennyit se mer bemondani a rögzítős telefonba?
vicc