Regisztráció Elfelejtett jelszó

AXA betétek

Re: nincs cím

#650771 ikszf Előzmény: #650748

Kötöttem már le betétet náluk, most is működik a betétlekötés.

Csak azt nem tudom, hogy a 6%-os három hónapos betét feltételéhez teljesítem e azt, hogy kamathozó számlám van.

Jelenleg netbankon 3,5 - 3 - 2 %-okra tudnám lekötni az 500 ft-omat.

Ebből akkor most kiderül neked valami?

#650746 ikszf Előzmény: #650745

tudom, de az összeg meg nincs ott, így nem tudom kipróbálni se :)

és addig nem is utalnék, amíg nem tuti

#650741 Rozsdáskilincs Előzmény: #650739

Én úgy tudom hogy este 20-ig hétköznap. Hétvége pihi itt is, logikus is mert hiába utalsz ha a másik bank nem fogad csak hétköznap

#650740 Rozsdáskilincs Előzmény: #650738

Azt jól látom, hogy kétféle számlájuk van, és a VIP számlához csak június óta van ibanq?""

Valszin így van. De ha van számlád próbáld lekötni akciósba ha engedi akkor rendben. kicsit bonyolult a felület de hozzá lehet szokni.

#650738 ikszf Előzmény: #650736

Ma kellett volna, hogy holnap reggelre képben legyek.

Lehet én vagyok a vak, de az durva, ha se netbankon, se a szerződésben nem látszik :)

Azt jól látom, hogy kétféle számlájuk van, és a VIP számlához csak június óta van ibanq?

Mert nekem a télen nyitott számlámhoz is volt már ibanq, és akkor ezek szerint a kamathozó számlám van.

#650732 ikszf Előzmény: #649463

ezt csak a kamathozó számlára adják, de azt hol tudom megnézni, hogy azt nyitottam e anno?

szerződésben nem látszik, ibanq felületen nem látszik

Illetve jól gondolom, hogy ők fióktelepként nem férnek hozzá az MNB forrásaihoz?

#623784 Rozsdáskilincs Előzmény: #623753

Az agresszív betét gyűjtés és az akciós kamat. Mi magyarok csapnivaló bankárok vagyunk a statisztika szerint. Egy jobb betét ajánlatra átvisszük a megtakarítást aztán az ügyfelek 75% szépen elfeledkezik ránézni időben. Ez a nemtörődömség a banknak tiszta nyereség.Volt olyan ismerősöm aki évekre megfeledkezett aztán csodálkozott hogy már rég nem azok a feltételek szerint kamatozik a pénz. A kocsira időnként ránéz olaj szerviz, vizsga, gumi. A lé kicsit több odafigyelést igényel:) De akinek nem fontos, nem szereti a pénzt nem egy Claunek tipus:)

#623753 Rozsdáskilincs Előzmény: #623728

Számla levél természetesen van. Egyébként majdnem mindegy hogy az ügyfeles veled szemben ül vagy a telefon másik végén. Nekem nem volt eddig semmi bajom mindig mindent a megbeszélteknek megfelelően intéztek. A világ nagy pénzintézeteihez tartozik. Először idegennek tűnik de meg lehet szokni, főként az előnyeit:)

#623732 ikszf Előzmény: #623728

Még mindig jobb, mint a v**ksbank, ahonnan kértem egyedi ajánlatot és telefonos visszahívásnál nem tudott egyetlen konkrét %-ot sem mondani az illető.

Azt mondta, hogy a treasuryben állapítják meg az aktuális kamatot percről percre... bla bla... (ez persze így van, de a lakossági ajánlatok, még ha prémium is, akkor sem piacfüggőek annyira, hogy óránként, vagy naponta változzana, hisz alapból jobbat kapok, mint a jegybanki alapkamat, vagy amennyiért ők diszkont kincstárjegyet vesznek belőle., Ez nem a közvelten haszonszerzésről szól általában.)

Azt mondta, csak akkor tudnak ajánlatot tenni, ha számlát nyit náluk az ember és odautalja a pénzt. Aztán ha nem tetszik az ajánlat, akkor csengessem ki a tranzakciós illetéket + még kamatveszteség is ér és vigyem tovább (?). Miután elmondtam neki ezt némileg felháborodva, meglepődve, annyit mondott, hogy a "v**ksbank csak a meglévő kedves ügyfeleinek teszi a kedvező ajánlatait".

De mondom annyit áruljon már el akkor, hogy az egyedi ajánlat azt jelenti, hogy a honlapon aznap látható ajánlatnál jobbat kapok?

Kikérte magának, hogy ne adjam a szavakat a szájába, nem ezt mondta.

Megköszöntem neki a kedves segítségét a kedves ügyfeleivel együtt :)

Mitől egyedi egy betétmegállapodás, ha még egy sima mezei ügyfélnek ajánlott kondíciókat sem kapom meg és még ennyit se mer bemondani a rögzítős telefonba?

vicc

#623728 Janicroft Előzmény: #623724

Azt hittem legalább van valamilyen emailes visszaigazolás, én egy telefonos bemondásra nem lennék nyugodt, bár az is igaz hogy ez semmivel nem rosszabb mintha eléd raknak egy 15 oldalas apró betűs szerződést aminek a felénél feladod az olvasást ;-)

#623724 Rozsdáskilincs Előzmény: #623697

Az axa-nak nincs fiók hálózata így minden telefonon történik. Azt hiszem mindig így működtek ez egy telefon bank. Nem hinném hogy ugrana a szóbeli szerződés ugyanolyan érvényű mint az írásba foglalt.

A netes felületen feltüntetett kisebb kamatláb szerintem ok. Más bankok is alkalmazzák olykor, többnyire akciós kamatnál találkoztam ilyennel. Eddig mindig rádobták a beígért kamatot pedig papír nem volt róla.