Regisztráció Elfelejtett jelszó

DAX , FTSE , CAC index

Re: nincs cím

#650720 Dénes Előzmény: #650719

Én 10-12 évig csak részvényekkel foglalkoztam.

Ha nagyot esett akkor bevásároltam és csak nagyokat. Alig vártam az orosz válságot, a brazil válságot és stb.

Ha kellett akkor vártam 3-4-6 hónapot !!! és akkor vettem mikor volt esés és utána is vártam 3-4-5 hónapot míg eladtam.

Akkor MÉG mindig visszament sőt mindig jött új csúcs a nagyoknál !!!!!!!!!!!

3-4 éve meg már eleve csak certi majd már csak forex jóval kisebb összeggel.

Leírtam, hogy ha kötök, akkor mindig védem egy ellenkező irányú függő megbízással kicsit lentebb ha mégis nagyon elmozdulna. Amúgy meg rakom azonnal nullába amint lehet.

Mivel van pénz, ha kell kivárom, de az ellentétes kötések meg mentik ha mégis gond lenne.

Nem ebből élek, így elve nem akkora amivel megyek. hobbi.

Tényleg mondjuk egy havi fizetésemet hoztam ki itt is az elmúlt időszakban havonta. Ez lett rosszabb mostanában és örültem ha nullára hoztam ki. nagy szenvedések árán.

De most már erről ennyit.

#650719 banyaiz Előzmény: #650708

Ezt a részét értem, csak az furcsa nekem, hogy évekig azt mondod nem nagyon voltak rossz időszakaid ennyi kötéssel. Az csúcs jó. Bármelyik bef bankban megsüvegelnék.

Kivéve ha amikor rossz időszakod volt az elvitte az összes nyerőt.

...

Kicsit esegettek azért de megint inkább amcsik. Érdekes , ha Usa tovább esik vsz kell jöjjön egy nap mikor dax nagyot zakózik.

#650708 Dénes Előzmény: #650695

egyszerű.

15 éve kellett pénz. Nem volt lakásom és házasodtam. Még kezdő voltam a munkámban is.

Szereztem lakást és zsebpénzt a következő 10 évben a tőzsdén.

Azóta már csak hobbi. És elég sok gyerkőc és sok munka mellett elég kevés időm volt már.

Ez meg necces, ha csak 1-2 perced ránézel és kötsz, nekem az nem megy, másnak biztos.

Így csak csökkentem a kötéseket, sokkal ritkábban megyek bele. Ennyi.

#650695 banyaiz Előzmény: #650562

Nem igazán értelek. Ennyi időn keresztül ha ennyi ügylettel most jön először olyan időszak nem jól megy , az nagyon komoly teljesítmény.

Buffett is megirigyelné.

Ahogy elnézem piacokat várják a Bét iránymutatását, egy nagy nihil van világ meghatározó indexe nélkül. :)

#650562 Dénes Előzmény: #650548

Hát jól is ment, de mázlim volt.

De már időm sincs rá. De nem lehet csak az időre fogni, egyre több bénázás is lett, jobb csökkenteni.

#650548 banyaiz Előzmény: #650545

Napi 20-30 te jó ég. Ha ezeket általában pluszban zárod nagy többség akkor elég jó lét keresel.

Ha mindent összeszámolok ebben az évben nem volt 30 kötésem , minden számlámon. :)

Pedig az utóbbi időben elég sokat kereskedtem.

#650545 Dénes Előzmény: #650542

Nem, jött két-három hét, ahol a nullát is úgy kellett kiszenvednem, majd jött három nap ahol már komolyabb veszteség volt. eleször ennyi év után, ezért kicsit visszavettem. Alapvetően mellétrafáltam majd rosszul is kezeltem a kötéseket.

Most úgy tűnik visszajön a szerencsém.

De a sok kötésnek vége, napi 1-2-3 csak, szemben a korábbi 20-30 al.

#650542 banyaiz Előzmény: #650538

Miért? Mostanában nem ment jól?

Nem kereskedtem daxba mióta bezártam még 8 k körül a longot, azt kár volt. Nem volt semmi amire léptem volna.

Most úgy van egy rögeszmém, hogy szept FED előtt kell egy minipara. De azért nagy tétet nem rakok rá , ki tudja mi jön rájuk.

#650538 Dénes Előzmény: #650535

Dax longok zárva, célt elérte, bár szerintem még tovább megy egy kicsit.

SP longokat nyitva hagyom stop felhozva. Itt is mehetne 1-2 dollárt még fel.... :)

De sajnos mennem kell. Tegnap meg ma szép volt.

Bejött amit vártam, ettől elszoktam. :)

#650535 banyaiz Előzmény: #650524

Dax kemény.

nem tudom hová tenni főleg a tegnapi dolgait. Nem egy short jel így állta Usa esést.

De erre nem adok.

Amcsi shortot tartom ha már egyszer megnyitottam szeptemberig, dax-ban is lehet kellene nyitni egyet, de hol?

Aztán egy 1600 snp, 8 k -s dax célár mondjuk.

#650506 Dénes Előzmény: #650484

ha totális háború törne ki ott az sem játszana szerepet.

Na talán most beindul egy kis emelkedés (SP DAX), lassan eldől bejön-e amit vártam. Vagy fel sincs erő.

#650485 banyaiz Előzmény: #650191

Lehet, mondom másnap délben, illetve du-án 3-kor. :)

Egy nagy punnyadás.

Dax jól bírta tegnapi usa esést szinte meg sem rezdült rá. 1,5 hónappal ezelőtti idegállapotukban egy ilyen esésre 5%-ot estek volna. :) Változnak az idők.

Még az Egyiptomi helyzet…

#650463 kboly

Még az Egyiptomi helyzet is ott van .Azért arra is rendesen figyel a világ

#650431 Dénes Előzmény: #650377

Én felfelé várom.

A Dax longok és főleg az SP longok eddig jók.

Stop nulllában mindegyiknél.

SP el tudott rugaszkodni ahogy vártam de ideges a hangulat még bármi lehet és délután adat jön.

Benne van egy komoly fel, de a beesés is. Még bizonytalanok. Érthető.

14,30 és 15,55 kor fontos adatok.

#650242 Dénes Előzmény: #650241

Remélem nem sok CERTIS van de akinek az van figyeljen a jövő hét elejére !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Inkább zárjon !

#650241 Dénes Előzmény: #650239

nálam bőven mennie kéne, én SP longba is léptem az éjjel, mint megtudtam. :)

DAX is SP is.

Ha mégis más az irány akkor megint a stop kiüti igaz nullán, de nem szeretem.

(eddig jó)