Miért ütik már megint matáv barátomat, mint ahogy azt előre láttam?
Miért ütik már megint matáv barátomat, mint ahogy azt előre láttam?
sztem olyan 300 alatt, mint otp volt 2000 alatt. Én strat. befektetésként kezelem
Valaki számolt már olyat, hogy mi lehet ennek a cégnek pusztán eszköz/érték alapján az értéke? Mert az OK, hogy a ~1000 HUF árfolyam csak "pump up the volume" volt, de lassan kezd olyan érzésem lenni, hogy többet ér ténylegesen a cég eszközoldala, mint amennyit a részvények értéke kiad.
Pusztán ennek az egyetlen paraméternek a figyelembevételével mi lehet a részvények fair értéke?
A 326-on eladott pakk visszavétele részletekben (316, 311, 306). Az 1/3 át visszavettem. Ültetni kell, hogy legyen mit learatni.
Mire hármat számolok...
Messze nem ér ez ennyit, simán 300 alatt lesz a normál ára. Honnan vagy beragadva?
esik ez magától... mackós lett a funda, irány a 200 :))
http://peti.lb.kbcequitas.hu/l/a4ttfZXRJ9yZABjcXodVXGTn5k9Kf2ay/111250398/
"30 perces:
Duplacsúcs, Letörés, visszateszt, majd újra le. Egy újabb bázis alakult ki321 felett: ez így egy bázis a bázison (alatt). A 320 támasz, ha letörik, 210-re eshet. A 330 ellenállás, de már a 323-as előző nyakvonal is az."
Szerintem ez nem ész kérdése..... pénztárgépügyileg már leosztódtak a lapok :-)
Ha egy csöpp eszük lenne, akkor a pénztárgéppel együtt csinálnának csomagokat. Az lenne az óriási business.
Ott már erősen venni kell ha marad a ~30 Ft körüli osztalékszint.
Ezért is mondtam, hogy szerintem most PAUSE, aztán meglátjuk a gyorsjelentést és az MSCI indexet, utána tisztábban lehet majd látni.
Sztem beesik a papír 300 alá, ott is a helye, egy mamut.