Regisztráció Elfelejtett jelszó

DAX , FTSE , CAC index

Re: nincs cím

#649993 Csilla76 Előzmény: #649990

pedig már eléggé túlsúlyos. jó lenne egy kis fogyi neki. mi kell ahhoz, hogy törjön?:-) lefele.

#649992 banyaiz Előzmény: #649986

Ja tényleg belemerülünk itt Usába . Dax shorton is gondolkodtam arra gondolva, hogy parásabb, de most ma éppen nem parásabb. Nehéz eligazodni rajtuk.

Lehet beültetés is, sok volt mostanában.

#649988 Csilla76 Előzmény: #649985

reggel a gazdasági rádióban az volt, hogy Bernake már nem fog ebben dönteni, mert már le fog járni a mandátuma. és csak ilyen semmilyen kommunikáció lesz. magyarán semmi komoly nem lesz már idén csak lebegtetés, meg látszatmozgások:-)

#649985 banyaiz Előzmény: #649979

ha be is jön amit gondoltam nem lesz egyszerű menet. Össze vissza fogják rángatni. De ha attól egy kicsit nem ijednek meg, hogy qe kivezetés lebeg akkor semmitől. Én nem gondolok ilyen nagy összeomlásokra , csak max 200 naposig, de 1600-ig legalább.

Majd kiderül. Az is lehet, hogy úgy kommunikálnak no para nem lesz csökkentés Berni már döntés előtt stb akkor elmarad amit várnék.

De mondjuk 1600-ig esés az durván 4% nem egy akkora lehetetlenség .

#649979 Csilla76 Előzmény: #649972

remélem, hogy elesik.

bár még ma este megvehetik, mert a munkasegélyes adat jó lett.

#649972 banyaiz Előzmény: #649964

Csilla herceg itt a TA guruja, rések egyebek szakembere. :) én azért shortoltam mert 2x visszajött 1680 ról korábban, és úgy döntöttem ha elesik short szeptemberig.

De ez fordítva is elsülhet

#649969 banyaiz Előzmény: #649963

Már régóta tervezgettem ezt, aztán lehet estére megveszik utóbbi időben ezerszer eljátszották ezt.

Szept Fed előtt vsz esélyes , hogy legalább 1600 környékét megnézegessük vmi miniparában. Ha nem akkor tévedtem. :)

#649957 banyaiz Előzmény: #649947

Fél % usa elmozdulásokra 2%-okat képes volt rángani nemrég .

Most úgy látszik más idegállapotban vannak.

Most snp-t megpróbálom, szept Fed előtti esetleges pitty puttyokra játszva. Hátha.