Regisztráció Elfelejtett jelszó

OPUS GLOBAL Nyrt – Stabil, kiszámítható növekedés

Re: nincs cím

#650989 Trisz Előzmény: #650429

Nem szeretnék neked támadni. Ne úgy vedd. Viszont teljesen értetlenül állok a megfogalmazott véleményeddel szemben. „Ahogy itt is ajánlották, már régen visszahozhattad volna a bukód ha eladod anno ezt a szutykot és befektetsz másba!“

Erre ki vállal garanciát!? Volt itt ellenpélda is! Kiszállt bukóban és beleesett egy következő bukóba! Persze jobb egészségesnek és gazdagnak lenni, mint szegénynek és betegnek. Ahogy a bölcs király megfogalmazta. :)

Nem szeretnék kereskedési tanácsot adni senkinek. Csupán a saját kereskedési taktikám ehhez kapcsolódó részét, mint egy új színt a palettán, leírom.

Ha valamibe belenyúlok, és rosszul sült el, akkor mementóként kezelem. Pl. ph-ból a legrosszabb vételem 68-as. Bármit eladok adóoptimalizálásként, vagy a nyereséges papírokat eladva átmentem KEG-be, de a 68-asok ottmaradnak mementóként. Ezzel a büntetéssel fékezem magam az ugrálástól. Mintegy figyelemfelhívás magammal szemben, hogy inkább kevesebb megfontolt döntés, mint sok elhamarkodott! Ezeket csak nyereséggel leszek hajlandó eladni.

Mindenki alakítsa ki a saját egyéniségéhez illeszkedő kereskedési stílusát. Akinek a gyakori adok-veszek jön be, az csinálja azt. Lényeg hogy élvezzük a tőzsdét. Én nem győzködnék senkit, hogy kedvenc játékát dobja és játsszon úgy és azzal, ami nekem tetszik! És őszintén tudok örülni, ha valakinek sikerélménye van a tőzsdén. Végül is egy asztalnál „kártyázunk“!

#650429 OdyMa Előzmény: #649823

Természetesen nem ismerlek személyesen de az évek alatt egyre jobban belegabalyodtál ebbe a sz*rba. Biztos rendes és jó fej ember vagy tele jóindulattal, ezért is bírtak ennyire behúzni a csőbe. Mint tudjuk nem Te vagy az egyetlen. DE!!! Ahogy itt is ajánlották, már régen visszahozhattad volna a bukód ha eladod anno ezt a szutykot és befektetsz másba! Évekről beszélünk, szóval már biztos újra a pénzednél lehetnél. Azt nem bírom felfogni, hogy mi a francért ragaszkodsz ennyire hozzá amikor már ezerszer átvertek a szövegeikkel. És még mindig hiszel nekik. Miért???

#649872 Trisz Előzmény: #649811

Elci!

Én nagyon őszinte embernek ismertelek meg a hsz-eiden keresztül. Ezért tisztellek. De itt a fórumon ez talán másodlagos. (Nézd el nekem ezt a fajta rangsorolást.:D)

Elsődleges nálam a tőzsdei vélemény. Ebben a vonatkozásban is mindig őszinte véleményt írsz. Soha meg sem fordult a fejemben amikor bejegyzésedet olvasom, hogy át akarsz verni valakit néhány ft. reményében.

Nagyon szurkolok neked, hogy száraz lábbal ki tudjál lépni ebből a papírból. Én látok rá esélyt! Kövezzenek meg érte, már megszoktam.

Engem veled kapcsolatban egy dolog zavar kimondottan. Amikor látom a direkt, vagy indirekt győzködést, hogy add el. Az ilyen már embertelen. Egy papír nélküli idétlennek, aki hazugságaival, „tévedéseivel“, stb. már többször leszerepelt, hogy jut eszébe észt osztogatni másnak befektetési ügyekben!? Pláne olyannak, aki esetleg nagyobb lóvét járat!? Az csak egy kereskedési taktika, hogy ki használ stoppokat ki nem? Világos, hogy nem akkora fontosságú kérdés ez, hogy célpont legyél. Viszont a brókereknek nagyon nagy kedvencük az aki percenként háromszor meggondolja magát. Ebből a szempontból már viszont teljesen érthető a kialakult helyzet.

Üdv.

#649869 Zotya32 Előzmény: #649863

ha még benézel ide nézd meg a privát üzeneteidet, a freemail-re írtam kb 6 napja, nem értem miért nem kaptad meg. oda bemásoltam az email tartalmát.

#649863 Elcamino65 Előzmény: #649831

Még ennyit búcsúzás képpen !

Ezt írta ! Nem kell tele panaszkodni évek óta a topikokat.

Hát ez is erős túlzás.

Én 7 éve !!!!!!!!! igazából csak a HUmet és Phyl fórumára írtam.

Ha jót írtam akkor azért rugdostak,hogy hiszékeny beültető vagyok,ha rosszat akkor pedig "tele panaszkodni" . Most akkor mi van? Egyik sem jó? (Van kakapja,nincs kalapja effektus )

Meg lehetne nézni és számolni,hogy Ön (de ez engem nem érdekel,soha nem szóltam érte,mert nem az én dolgom) majdnem a nap 24 órájában hány fórumra ír és milyen piszkálós hangnemben.

ELKÖSZÖNNÉK ÖNTŐL. MARADJON AZ ÖNÖKÉ A FÓRUM !

Nekem van más játszóterem is . :-)

KI-kapcs. Nincs válasz SENKINEK !

Ezentúl ,telefonon és e-mailen beszélek(szoktunk is) a sorstársaimmal.

Legyen szép élete és ne kérdezze meg mindenkitől:hogy hát maga meg kicsoda ?

Nem kell úgy éreznie,hogy ez csak az ön "játszótere".

Szép életet kívánok.

Üdv.

Innentől e-mail és telefon.

#649859 Zotya32 Előzmény: #649842

"ISIN kód, valamint akár nyomdai úton előállított, akár dematerializált részvények keletkeztetése: kizárólag részvénytársaságok esetén szükséges, a cégbejegyzéstől számított 30 napon belül meg kell indítani a keletkeztetés iránti eljárást."

ez már eltelt...

a keletkeztetés meg kb 2 hét...

https://www.keler.hu/keler/keler_files/File/szab%E1lyzatok/Elszamolohazi_leiratok/4_Egyeb/2013/4_2013_eh_a_dematerializalt_epk_%20kezeleserol.pdf

#649842 Elcamino65 Előzmény: #649819

Szia Zotya!

Köszönöm,hogy elismered: VELED IS MINDIG TISZTELETTUDÓAN FÓRUMOZTAM !

Sajnos én nem kaptam tőled e-mailt. Az lett volna tőlem a minimum,hogy válaszolok.

Megtiszteltetésnek venném ha e-mailen beszélgethetnénk az Opimusról,mert az megfelelőbb lenne mint a fórumok.

elcamino65@freemail.hu

Köszönöm ha megtisztelsz.

VÁLASZOLOK majd délután,de most kikapcsolom a gépet.

Ezt a fórumot és a pf-t próbálom hanyagolni,mert igazságtalannak érzem,hogy rugdosnak az igazságézetem és a befektetéseim miatt.

várom az e-mailed.

Szép napot kívánok.

#649831 macika Előzmény: #649827

én értem!

ott a gond hogy csak téged lehet olvasni

nem kell "tele panaszkodni" évek óta a topikokat

mert ez sok embert zavar és elriaszt

nyugodjon le, írjon más hangnemben

nyugodtabban, optimusztábban ))

#649827 Elcamino65 Előzmény: #649820

NBM !

Ha már a személyemről írnak akkor gondolom,az a minimum,hogy írok róla ?

És a másik. Látod ? Ismeretlenül ,nincs olyan írás jóformán amire ne írnál.

Most se írtam számodra hanem az érdekelteknek,de te rögtön úgy érezted,hogy meg kell engem szólnod.

Olvass vissza.

Csak arra válaszoltam,hogy a személyem előtérbe került !!!!!!!!!!

KÍVÁNOM,HOGY LEGYEN JÓ ÉLETED !!!!!!!!!!!!!

Nekem ez nem hiányzik. Sem itt,sem a pf-n .

Érezzétek jól magatokat és EGÉSZSÉGES ÉLETET kívánok.

#649823 Elcamino65 Előzmény: #649606

OdyMa !

Tisztelettel kérdem ?

Szerinted milyen sorsra jutottam !

Mikor láttál engem személyesen ?

Ismered a családomat ?

Tudod ,hogy milyen életem van a való életben ?

EZ CSAK EGY VIRTUÁLIS VILÁG !!!!!!!!!!

#649819 Zotya32 Előzmény: #649814

nincs semmi baj veled. Küldtem neked múltkor egy email-t remélem megkaptad. szóval egyelőre csak reménykedjünk, hogy mielőbb megváltozik a vezetés hozzáállása... a név már új, de egyelőre a seprű még működik vmi jól.... re: email.

#649817 Elcamino65 Előzmény: #649814

Zotya !

És egyetlen egy kulturálatlan szavam sem volt hozzád sem,mert te nem rugdostál.

Téged sem bántottalak meg soha !!!!!!!!!!!

Az,hogy a sértő szavakat pedig nem tűrőm az szerintem helyénvaló.

Van tartásom,de ez így helyes.