Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Re: nincs cím

Trisz Előzmény: #649811

Elci!

Én nagyon őszinte embernek ismertelek meg a hsz-eiden keresztül. Ezért tisztellek. De itt a fórumon ez talán másodlagos. (Nézd el nekem ezt a fajta rangsorolást.:D)

Elsődleges nálam a tőzsdei vélemény. Ebben a vonatkozásban is mindig őszinte véleményt írsz. Soha meg sem fordult a fejemben amikor bejegyzésedet olvasom, hogy át akarsz verni valakit néhány ft. reményében.

Nagyon szurkolok neked, hogy száraz lábbal ki tudjál lépni ebből a papírból. Én látok rá esélyt! Kövezzenek meg érte, már megszoktam.

Engem veled kapcsolatban egy dolog zavar kimondottan. Amikor látom a direkt, vagy indirekt győzködést, hogy add el. Az ilyen már embertelen. Egy papír nélküli idétlennek, aki hazugságaival, „tévedéseivel“, stb. már többször leszerepelt, hogy jut eszébe észt osztogatni másnak befektetési ügyekben!? Pláne olyannak, aki esetleg nagyobb lóvét járat!? Az csak egy kereskedési taktika, hogy ki használ stoppokat ki nem? Világos, hogy nem akkora fontosságú kérdés ez, hogy célpont legyél. Viszont a brókereknek nagyon nagy kedvencük az aki percenként háromszor meggondolja magát. Ebből a szempontból már viszont teljesen érthető a kialakult helyzet.

Üdv.