Zotya !
Miért ,velem mi a baj ?
Igen,van IGAZSÁGÉRZETEM,mert becsületesen neveltek. Ne lopj meg mást !
Hát ezt bevallom zavar,hogy megtették,de te is így gondolod. TUDOM !
És azzal ,hogy kivárom a végét ..................... TE IS KIVÁROD !!!!!!!!!
Zotya !
Miért ,velem mi a baj ?
Igen,van IGAZSÁGÉRZETEM,mert becsületesen neveltek. Ne lopj meg mást !
Hát ezt bevallom zavar,hogy megtették,de te is így gondolod. TUDOM !
És azzal ,hogy kivárom a végét ..................... TE IS KIVÁROD !!!!!!!!!
TRisz !
Azt,hogy bekattantam.
Pedig nem igaz,csak van Igazságérzetem.
Nem a veszteségről van szó hanem arról,hogy nehezebben tudom feldolgozni,hogy T.P-ék mit meg nem tehettek a céggel.
Ha jól tudom veled is MINDIG kulturált hangnemben fórumoztam. Sokan ismernek a forumról és tudják,hogy EMBERI hétköznapokat élek. Intelligens,tanult családom van.
Szeretnek a környetetemben a pozitív életszemléletem miatt.
Akkor viszont jogosan kiakadok ha napokig hülyéznek,barmoznak , a pénztárcámban turkálnak .
És becsületesen ,KORREKTŰL élem a mindennapjaimat ezért is nehéz feldolgoznom,hogy milyen emberek vannak !
Trisz !!!!!!!!!
Veled szemben például milyen hangnemben fórumoztam ?
Szerintem mindig kulturáltak voltunk egymással szemben,és nem kritizáltuk egymás döntését,elgondolását !
Szia.
Kösz az aggódást. :)
Nem fogok, az, hogy most opimus a neve egyelőre semmit nem jelent.... náluk a labda nekik kell bizonyítani, ha pénzt akarnak keresni a tőzsdén... ha nem, akkor meg mindegy úgy is...
egyelőre kivárás, nincs másnak értelme, és remélni egy fokkal jobb cégvezetést, mint a tolvajpéter volt.
Zotya! Nehogy elci sorsára juss Te is! Ezt most jóindulatból mondom.
köthetik át újra, ha longosok
de szeptemberig van még idejük
a hatisokkal mi lehet?
lehet mégis shortos csapat az?
Nagyhal lehet, mert nincs 1 milla sem a forgalom.
Lehet, 25-on veszek kicsit, ha lejon. :)
Ha követted a bejegyzéseimet KEG-ben, akkor tudhatnád, hogy dokumentáltan pluszban vagyok. Ettől viszont teljesen független, hogy a tévedéseid vérlázítóak ilyen nicknév mellett!
Amit írtam Estarról az mind igaz, megalapozott volt. Te viszont olyan mérlegadatokkal akartál operálni, amik csillaggal jelölten összehasonlíthatatlanok voltak! Erre a mérlegkészítők külön felhívták a figyelmet! Lehet hogy nincs nagy gyakorlatod a mérleg elemzésekben, de olvashatnál akkor legalább figyelmesen.
Ez egy nyilvános fórum. Ezt a takarítónői stilust ne engedd meg magadnak!Tényeket írtam!