Regisztráció Elfelejtett jelszó

OPUS GLOBAL Nyrt – Stabil, kiszámítható növekedés

Re: nincs cím

#649814 Elcamino65 Előzmény: #649655

Zotya !

Miért ,velem mi a baj ?

Igen,van IGAZSÁGÉRZETEM,mert becsületesen neveltek. Ne lopj meg mást !

Hát ezt bevallom zavar,hogy megtették,de te is így gondolod. TUDOM !

És azzal ,hogy kivárom a végét ..................... TE IS KIVÁROD !!!!!!!!!

#649811 Elcamino65 Előzmény: #649748

TRisz !

Azt,hogy bekattantam.

Pedig nem igaz,csak van Igazságérzetem.

Nem a veszteségről van szó hanem arról,hogy nehezebben tudom feldolgozni,hogy T.P-ék mit meg nem tehettek a céggel.

Ha jól tudom veled is MINDIG kulturált hangnemben fórumoztam. Sokan ismernek a forumról és tudják,hogy EMBERI hétköznapokat élek. Intelligens,tanult családom van.

Szeretnek a környetetemben a pozitív életszemléletem miatt.

Akkor viszont jogosan kiakadok ha napokig hülyéznek,barmoznak , a pénztárcámban turkálnak .

És becsületesen ,KORREKTŰL élem a mindennapjaimat ezért is nehéz feldolgoznom,hogy milyen emberek vannak !

Trisz !!!!!!!!!

Veled szemben például milyen hangnemben fórumoztam ?

Szerintem mindig kulturáltak voltunk egymással szemben,és nem kritizáltuk egymás döntését,elgondolását !

Szia.

#649655 Zotya32 Előzmény: #649606

Kösz az aggódást. :)

Nem fogok, az, hogy most opimus a neve egyelőre semmit nem jelent.... náluk a labda nekik kell bizonyítani, ha pénzt akarnak keresni a tőzsdén... ha nem, akkor meg mindegy úgy is...

egyelőre kivárás, nincs másnak értelme, és remélni egy fokkal jobb cégvezetést, mint a tolvajpéter volt.

Zotya! Nehogy elci sorsá…

#649606 OdyMa

Zotya! Nehogy elci sorsára juss Te is! Ezt most jóindulatból mondom.

#649589 akpo7 Előzmény: #649574

Nagyhal lehet, mert nincs 1 milla sem a forgalom.

Lehet, 25-on veszek kicsit, ha lejon. :)

#649565 Trisz Előzmény: #649529

Ha követted a bejegyzéseimet KEG-ben, akkor tudhatnád, hogy dokumentáltan pluszban vagyok. Ettől viszont teljesen független, hogy a tévedéseid vérlázítóak ilyen nicknév mellett!

Amit írtam Estarról az mind igaz, megalapozott volt. Te viszont olyan mérlegadatokkal akartál operálni, amik csillaggal jelölten összehasonlíthatatlanok voltak! Erre a mérlegkészítők külön felhívták a figyelmet! Lehet hogy nincs nagy gyakorlatod a mérleg elemzésekben, de olvashatnál akkor legalább figyelmesen.

#649564 Trisz Előzmény: #649527

Ez egy nyilvános fórum. Ezt a takarítónői stilust ne engedd meg magadnak!Tényeket írtam!