Regisztráció Elfelejtett jelszó

OPUS GLOBAL Nyrt – Stabil, kiszámítható növekedés

Re: nincs cím

#649537 exmnbs1 Előzmény: #649533

hozzál pár példát mikor jó jelentés jött ki a jelentési időszak végén

profitos pl

#649535 exmnbs1 Előzmény: #649533

neked az

de valahogy mindig a tolvajrv-ek maradnak a végére, csakis véletlen lehet))))

az pláne ha bírságolni is kell őket érte)))))

no de ez optimusra nem áll, itt nincs pszáf bünti

#649533 Zotya32 Előzmény: #649530

szánalmas, hogy ilyenekbe kötsz bele, hogy minél később, annál pocsékabb... ha hamar adják ki akkor szuper jó? akkor meg biztos tömni akarnának, azért hozakodnak elő gyorsan a jelentéssel, mert tudják hogy a tárgy negyedév meg pocsék lesz és minél előbb kitárazzanak...

Ex, tényleg menj el fél évre vhová külföldre, ahol nincs bét, nincs tolvajlás, pihend ki az életed, fárasztó lehetett... javaslom Nepált, szép hely lehet, lehet meditálni, kikapcsolódni, távol a "nyugati civilizációtól". egyszer én oda biztos eljutok, és remélem, hogy az Opimus nyereségből.

#649530 exmnbs1 Előzmény: #649507

meg a csodás negyedévest opimasztól

minél később adnak ki egy jelentést annál pocsékabb szokott lenni

még van rá 11 napjuk

#649529 exmnbs1 Előzmény: #649526

atl+8-on biztos neked szokott igazad lenni))))))))))

E.Starról úgy írkáltál hogy még elővenni is lusta voltál....

#649526 Trisz Előzmény: #649484

Szvsz ezt a vitát nyugodtan lezárhatnánk úgy is, hogy tétjeinket megtettük (érveinket leírtuk), majd a tőzsde megadja az igazi választ. Viszont azért nem így zárnám le, mert tapasztalataim mást sugallanak. KEG topicban elég alapos vitánk volt nem túl régen. Vitánk 3 fő elemében igencsak rácáfolt az élet a véleményedre. (JBK) Ha én tévedtem volna ekkorákat, akkor most mindenféle kamus beültetőnek neveznétek. Te pedig olyan simán átléptél a tévedéseiden, hogy csak ámulok. Semmi bocsika ezeket csúnyán benéztem, vagy valami hasonló!? Sőt olyan magabiztosan osztogatod továbbra is az észt, hogy hihetetlen.

Ismételten kérlek, minden rosszindulat vagy odamondogatás nélkül. Ha ilyen nicknévvel írsz a fórumon, akkor legalább szakmai kérdésekben egy kicsit óvatosabban fogalmazz! Én szégyenkezem miattad, mint közgazdász! JBK! Csupa banki témakörök. Utána pedig amit az Estar mérlegével kapcsolatban leírtál!? Szóval ha tényleg érzel felelősséget a véleményeddel kapcsolatban, akkor légyszíves vagy alaposabban gondold át a véleményed, vagy sokkal óvatosabban fogalmazz.

#649495 Zotya32 Előzmény: #649490

majd meglátjuk miért nem csináltak újat...

pihenjél, relaxálj, ha én nem izgulok részvényesként, akkor neked aztán végképp nem kell. :)

#649490 exmnbs1 Előzmény: #649489

Robert bácsiékat fogjuk benne tisztelni, gyakori típus a magyar tőzsdén))))))

teljesen jogos xmann felvetése

mit akartak a lelakott tolvajcég phylaxiával és miért nem csináltak egy újat maguknak

#649489 Zotya32 Előzmény: #649484

Marhaság neked minden olyan elképzelés, ami nem csődöt jósolja.

Ha nem zavar, első körben, mint részvényes, inkább a kedvezőbb kimenetelt keresem, aztán ha nem úgy alakul, majd megvizsgálom a csődöt is. :-)

várjuk már meg a pénzügyi jelentéseket, hogy mire képes az új vállalatcsoport.

#649484 exmnbs1 Előzmény: #649481

pont ilyen marhaságok mentek a krémben anno mint amit nyomsz

aztán mégis úgy lett

#649481 Zotya32 Előzmény: #649472

Megtiszteltetés, hogy egy milliárdos pár db hívőben bízik, és nekik akarja eladni a milliárdos cégeit. :-)

ne erőlködj már ennyire a ledumával, itt most nem időszerű

#649472 exmnbs1 Előzmény: #649469

itt a legnaívabb a hívő társulat, arra blazírozhatott

szerintem amit berakott azt kiveszi és hozzá a phy vackokat meg a shorton nyert összeget

ha valamelyik elemet jól el tudja passzolni majd kiveszi

#649469 xmann Előzmény: #649433

ex,

én megmondom őszintén ezt az opimus sztorit nem értem. minek pakolja be a cuccait pintér egy illikvid, szétgyalázott, szétlopott fosch-ba? Nem értem. semmi értelme az egésznek. habár ez olyan mint a piszkos fred, tudom hogy valahogy kavarja, de hogy hogyan azt még nem :)