Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Re: nincs cím

Trisz Előzmény: #649484

Szvsz ezt a vitát nyugodtan lezárhatnánk úgy is, hogy tétjeinket megtettük (érveinket leírtuk), majd a tőzsde megadja az igazi választ. Viszont azért nem így zárnám le, mert tapasztalataim mást sugallanak. KEG topicban elég alapos vitánk volt nem túl régen. Vitánk 3 fő elemében igencsak rácáfolt az élet a véleményedre. (JBK) Ha én tévedtem volna ekkorákat, akkor most mindenféle kamus beültetőnek neveznétek. Te pedig olyan simán átléptél a tévedéseiden, hogy csak ámulok. Semmi bocsika ezeket csúnyán benéztem, vagy valami hasonló!? Sőt olyan magabiztosan osztogatod továbbra is az észt, hogy hihetetlen.

Ismételten kérlek, minden rosszindulat vagy odamondogatás nélkül. Ha ilyen nicknévvel írsz a fórumon, akkor legalább szakmai kérdésekben egy kicsit óvatosabban fogalmazz! Én szégyenkezem miattad, mint közgazdász! JBK! Csupa banki témakörök. Utána pedig amit az Estar mérlegével kapcsolatban leírtál!? Szóval ha tényleg érzel felelősséget a véleményeddel kapcsolatban, akkor légyszíves vagy alaposabban gondold át a véleményed, vagy sokkal óvatosabban fogalmazz.