köszi.. majd megpróbálom.
mi különbség a Pronál? Arra külön kellett volna szerződni? Bár gondolom oda is be tudok lépni.. majd holnap megnézem
köszi.. majd megpróbálom.
mi különbség a Pronál? Arra külön kellett volna szerződni? Bár gondolom oda is be tudok lépni.. majd holnap megnézem
Nézd meg a Bpforex honlapját, szerintem korrektek. Nem raknám olyan helyre a pénzem, akikről semmit sem tudok.
igen.
de még nem tudtam pendrive-ra lehúzni.
A hunforexben az zavar, hogy nem tudom, hogy kik ők...
Ezt én is kipróbálom, mert a pro nem jön be a cégnél csak a sima. Köszi
Jobb oldalt van egy ikon "megnyitás új ablakban". Klikk rá és akkor nem léptet ki.
Sziasztok,
az erstés új számlámat még csk most próbálgatom, de ha 30percig nem csinálok rajta semmit akkor mindig újra be kell jelentkeznem.. ma már ötödször jelentkezek be, mert a KBCs Petimen futnak az adatok és a real, így csk kötésre használnám az erstét. Nincs ennél egyszerűbb mód? Nick, ügyfélszám, jelszó, utána SMS jön aktiválási kóddal, azt beütöm, belépés.. addigra már 50pontot megy az árfolyam... tiszta gagyi az egész
Akkor a két cég platformja mégsem teljesen azonos. Lehet, hogy regelek arra is, megnézem. Hívtak reg. után telefonon?
Szia,
megbízásoknál mennyiség van legördülő menü.
Vagy eszközök, beállítások, kötés egység.
A stoploss és profit target beállításnál mindigi az aktuális piaci árhoz viszonyítja a lehetséges szinteket és nem a kötésköri árhoz.
Azt lehet, hogy beadod a megbízást, beírod a stop-loss szintet (esetleg a profit targetet) és teszel rá csúszó stoppot is.
Innentől kezdve ha a jó irányba mozdul el, akkor a stoploss szintet automatikusan utána húzza. Trend irányban nem kell profit target.
Egyébként legegyszerűbben úgy állítható, hogy a két gomb megnyomásával átemeli a minimálisan beállítható értékekeket.
egyetlen problémám a demóval, hogy nem tudok bevinni 0,1 lot kötést.
Azt írja alul, hogy *1 csillag= 0,1 lot, de nekem nem veszi be a csillagot. (csak laptopon próbáltam, rendes billentyűzeten nem). Beírni megint csak nem tudom, hogy 0,1.
Nálad nincs ilyen gond?
bpforexnél is magyar nyelvű MT4, hát az király!
nézegetem én is ezt a hunforexet, eddig a bpforex nekem szimpatikusabb.
mit jelent az, hogy limit és stop szintek vannak megadva? pl EURUSD 0,0005?
azt írja alul hogy :
**Minimum szintek a StopLoss, TakeProfit, Stop limit megbízásokhoz a piaci ártól számítva.
mikori pici árhoz? a kötéshez? vagy nem rakhatom a csúszót 5-nél közelebb?
Nekem nem derül ki hirtelen, hogy kik és mik ezek, hol vezetik a számlát?
(lehet, hogy nem néztem át alaposan?)
WebBróker v. 2.64
Copyright DevilSoft Kft.
a franc enné meg őket :))
marketingből azt tanultam,hogy cégnevet úgy kell választani, hogy kifejezze a lényeget..
Mit mondtál, hogy hívják a fejlesztő céget? :DD
khmmmmmm, ott a hsz fejlécében a téma: Quaestor - WEB Bróker
:)
wazeeeeeeeeee, ne kecsegtes akkor! bumm:
valami közelítő időpontot írhatnál legalább
ettől a quaestor témától eléggé ki vagyok akadva
még egy ilyen béna, áttekinthetetlen, macerás, nem automatizált SZ@RT!
monnyon le a devilsoft, aki fejlesztette
vagy csapjon bele az ördög vasvillája
:D
tényleg egy hányás az egész
:)
18 éves koromban a 27 éves lányokat öregnek találtam.
Ma ha szóba áll velem egy 30-as akkor örülök...:(((
Meddig várjunk és mire?
Egyébként mire való ez itt? Nem kell forrást megjelölnöd...
nincs még trailer :) nem beszélhetek. :)
kis előzetes?