nincs TS36....:)
nincs TS36....:)
Ha érdekelne, biztosan megkeresném, de ez olyan közel van, 1 kanóc is megoldja :)
Köszi, tudod, nálam folyamatos a kereskedés, így nem veszem észre
lett bizony 370 körül
OK, máshogy kérdezem...
Én amiről tudok, a legközelebbi 100 körül van. Lett azóta?
profitvédőm kiszedték, emelkedhet... :)
mivel csak lefele van bármelyiknek :)
rés töltésnek örülnék
1680-as snp alatt terveztem shortot.
Arra alapoznék, hogy FED szeptemberi összeröffenés előtt lesz egy kis paráztatás.
Viszont ha elébe mennek és már előtte azt kommunikálják, hogy nem lesz QE csökkentés szept, akkor ez az elmélet kuka, mert fordítva sülhet el. Csak ha most itt benyitok shortot hová tegyem stoppot, új ath-ra? Ezért gondoltam 1680 alatt.
Azt mindenesetre vszínűnek tartom amikor QE-hez hozzányúlnak az egy átmeneti esést fog okozni a piacon, mikor mekkorát honnan nehéz ügy megbecsülni, de vsz egy 200 napos megnézegetés benne lehetne elvileg, talán talán amcsiknál.
Dax az pedig sokkal feszültebb parásabb piac lehet ott kellene inkább shorttal majd próbálkozni.
http://www.videoz.hu/video/415921
DAX: úton a csúcs felé
angol osztalék holnap ,dax cci fent napos is,usa 1696 id csak esőt tesztelt 1h-son meg naposan is,igaz a fő trend még long,mondjuk egy 1700as jobb váll jöhet benne,6660 jobb váll jöhet ki ftse:)
Csodát én se, de korán nyitó shortosok késői ébredését el tudom képzelni.
Én azért annyira nem várok csodát :)
Engem nem hajt a tatár...., ha meghúzzák mint Gobbi Hilda a Nemzetit fénykorában akkor lépek. Kedvező csillagállásnál több napos húzást is el tudok képzelni.
Én is arra várnék, de nem akaródzik.. 24-en nem teljesültem le
Dax-ban short belépőt tervezek, de zavar, hogy az amcsik gyengélkedése ellenére az elmúlt napokban, foggal körömmel kúsznak felfelé friccek. Szerintem, ha az usa-ban egy kicsit kiderül az ég, akkor megcibálják felfelé a németeket..., na én ebbe tervezek beleadni.
dax shrort stoppomért feljöttek, boldog vagyok