otp és mol is telistele volt és van mindenféle ejtőernyősökkel.
pártállás nem számít :o) alapon.
tele van szocikkal, libsikkel és fideszesekkel is.
otp és mol is telistele volt és van mindenféle ejtőernyősökkel.
pártállás nem számít :o) alapon.
tele van szocikkal, libsikkel és fideszesekkel is.
Ebben a L. Dzsoni beszólásban benne van piciben az egész nyomorúság.
Mégpedig azért mert ez az ember az állam egyik vezetője. Annyi felelősségérzet van benne, hogy egy ilyen beszólás kedvéért tulajdonképpen a bankokat uzsorásoknak nevezi. Egy állami vezető, Mo-n 2013-ban. Hát ennél sokkal lejjebb nincs már semmi.
Egy fizetett közszolga, a befizetett adókból stb él, a gazdaság tartja el tulajdonképpen , és ha neki nem szimpatikus a gazdasági élet vmelyik területe akkor a nyilvánosság előtt leuzsorásozza? Még vigyorog is hozzá, milyen jópofa gyerek vagyok.
Tökéletes szereptévesztés esete forog fenn ennél a jóembernél. Kapjon már a fejéhez a kis ****. Fel kellene világosítani, hogy ő köz fizetett szolgája, nem vmi erkölcsi bíró , vagy hasonló, a főnökével és annak a többi talpnyaló kutyájával együtt.
Tárgyi tévedés, nem ő kezdte az alantas beszólogatásokat.
Meg nézd meg kik ejtőernyőztek az otp-be, mikor a különböző kormányok váltogatták egymást, nem kevés van a mai politikai mogulok között is, aki menedéket kapott az otp szárnyai alatt. Egyszeriben csak szorító kő lett a cipőjükben az, aki nem kevés pénzzel alájuk dolgozott. Hát így járt, majd a mostaniak is így fognak járni, csak egyelőre roppant boldogan és ízléstelenül élik meg a hatalom mámorát...
Rátekintve a papírra, most 4450-en igen kapaszkodik. Összecsúsznak az időtávok, a sávozás még él 4250 és 4550 között...
Abban az országban, amiben a TSZCS elnök melléküzemága az ország legnagyobb bankjának a vezetése, és ezek után még be is szólogat ebben a stílusban, mert azt hiszi, hogy ő már bármit megtehet Csák Máté módjára, abban a helyzetben alsó hangon illik megjegyezni, hogy az ország legnagyobb uzsorása inkább fogja be a pofáját és törődjön a saját dolgával.
bocs, de hanyinger.
ilyenkor megerositve erzem magam, miert dolgozok mar 5 eve kulfoldon.
(nem mintha mashol minden szuper lenne, de azert ez megis gyomorforgato).
4455nel beprobaltam egy tdt long-ot.
Remek ember,remek helyen...
Hiába, a stílussal soha nem volt baj ennél a brancsnál:
"Lázár különösen jó hangulatban hagyta el a sajtótájékoztatót, csapatával kifelé menet azon viccelődtek, hogy milyen ügyesen sikerült kiosztani Csányit. "Ezért biztos beperel", mondta végül egyik munkatársa, amin egyszerre nagyot nevetett mindegyikük, majd beszálltak a szolgálati autóba."
detto:)
Lázár szólt:
A mai sajtótájékoztatón kérdésre válaszolva Lázár János Csányi Sándor OTP-vezérnek is üzent. A bank első embere ugyanis legutóbb úgy fogalmazott, hogy Lázár János tehetséges politikus, a trafikügyet is jól intézte. Erre reagálva Lázár ma azt mondta: "Csányi Sándor az ország első számú uzsorása". Bárhogyan is páváskodik a devizahitelesek milliárdjai felett, megjegyzését kénytelen vagyok tudomásul venni, még ha engem tehetségtelen vagy ilyen olyan más jelzőkkel illet is - fűzte hozzá.
Később egy másik kérdésre válaszolva kijelentette: a kormány segíteni szeretne a devizahiteleseken és a cél egyértelmű, kivezetni ezt a terméket. Hangsúlyozta, hogy "a kormány tárgyalásos úton szeretné rendezni a kérdést a Bankszövetséggel". "Még akkor is, ha vannak olyan politikusok a kormánypártban, akik uzsorásokhoz hasonlítják a termékben részt vevő bankárokat" - utalt korábbi saját megjegyzésére.
szabadságra mentek az otp részvények
Ez esetben felajánlok egy döntetlent. ;-)
Jó hétvégét mindenkinek!
Richtert ezen a szinten érdemes eladni, tehát 3715 körül?
Főleg most. Mióta leesett 4k alá olyan hangulatváltások vannak. Csak azóta 3x feljött 500-600-ra , kétszer közben visszaesett 200 környékére. 2-3 hét alatt, egy nagy pangásban nemzetközileg. :)
Szerintem is az 500-700 között vszínű jövő hét szerda záró gyors előtti napon. De hát azért mérget nem vennék rá. :)
Én a 600 környékére (bővebben 500-700) tippeltem, hogy ott fogja várni a gyj-t, de hát ez nem az a papper, ami olyan nagyon kiszámítható... :-)