Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Nagyvilág

Re: Az iszlámot egy országnak gondolta a bevándorlás-ellenes ausztrál párt képviselőnője

#648340 Netmaster Előzmény: #648312

Most komolyan gondoltad, hogy nekiállsz kioktatni? Ehhez még keresgéld egy kicst az erkölcsi alapot. :D

Re: Az iszlámot egy országnak gondolta a bevándorlás-ellenes ausztrál párt képviselőnője

#648312 Grizzly Géza Előzmény: #648288

Roppant következetes vagy ;)

Egyszer sírsz,hogy nem kell az egész cigányságot megbélyegezni, egy-egy bűncselekmény miatt (pedig naponta!! jönnek a hírek cigány támadásokról,idősek ellen,nemi erőszak,késelés,rablás),utána egy félnótás nyilatkozata után ez a duma:

"A széljobb arrafelé is nagyon erős agyban. :)"

Tehát általánosítasz,megbélyegzed az összes többit,ergo semmivel nem vagy jobb,mint egy rohadt náci ;)

Ezzel a logikával mondhatnád szegedi chanád után,hogy minden jobbikos képviselő egy szemét zsidó ügynök.;)

Ezt a kirekesztő,általánosító hangvételt nem vártam tőled ;)

#648308 Ibiza Előzmény: #648302

ne ábrándoz picinyúl..:)

látod a napot de attól még messze van tőled.

#648302 Netmaster Előzmény: #648301

Megnyugtat, hogy időnként sikerül megközelítenem a vitapartnerek színvonalát. Igen megterhelő feladat.

#648301 Bakiba Előzmény: #648300

Nyugalom, csak csipkelődtem. Sok értéket szoktál közölni, és sok ostobaságot. Jó ez így, színes a világ, főleg a Nagyvilág.

#648300 Netmaster Előzmény: #648299

Ó, neked mindig sikerül felülmúlnod egy aranyköpéssel. Kár, hogy utánuk eltűnsz, mint szürke szamár a ködben. De örömmel tölt el, hogy a lényeget sikerül követned. :)

#648299 Bakiba Előzmény: #648298

Sokat teszel érte, tied a dicsőség:)

#648298 Netmaster Előzmény: #648292

Köszönöm az értékes hozzászólást. :)

#648292 Bakiba Előzmény: #648288

Csak mint itthon a nethuszárok:)

Az iszlámot egy országnak gondolta a bevándorlás-ellenes ausztrál párt képviselőnője

#648288 Netmaster

"Ausztráliában a bevándorlás-ellenes Egy Nemzet párt egy fiatal tagja mutatkozott be nagyon erősen a sajtónak, amikor egy interjúban úgy hivatkozott az iszlámra, mintha az egy ország lenne.

A 27 éves Stephanie Banister épp csak pár nappal korábban kezdte el a kampányát, amikor sikerült összehoznia ezt a gondolatot. A kijelentése óriási karriert futott be az interneten, és meg is kapta az ‘ausztrál Sarah Palin’ címet."

http://most.444.hu/2013/08/10/az-iszlamot-egy-orszagnak-gondolta-a-bevandorlasellenes-ausztral-part-kepviselonoje/

A széljobb arrafelé is nagyon erős agyban. :)

aranyos

#648265 Kissherceg

Ukrajnában más államosra érkezett meg egy vonat, mint ahova elindult - közölte pénteken a helyi sajtó.

A Vgorode.ua ukrán internetes oldal szerint az eset még a hét elején történt. A nyugat-ukrajnai Lvivből induló szerelvény eredeti célállomása a közép-ukrajnai Zaporizsja lett volna, de ehelyett az attól 85 kilométerre északra fekvő Dnipropetrovszkba ment.

Az utasok idézték a vasutasokat, akik szerint a menetirányító tehet a történtekről. Az ugyanis egy pályafenntartási munka miatt rossz pályára küldte a vonatot.

Vasúti tisztviselők nem kívántak nyilatkozni - állította a Comments.ua portál. Ugyanakkor az utasoknak, akiket Dnipropetrovszkba "térítettek", nem ajánlottak fel sem kártérítést, sem azt, hogy az eredeti célállomásra szállítsák őket.

http://gazdasagiradio.h…

#648252 Dr. ursi

http://gazdasagiradio.hu/cikk/94567/

-

"Barack Obama közölte, hogy együtt kíván működni a kongresszussal abban is, hogy "megfelelő reformokat" foganatosítsanak a liberális jogvédő csoportok által régóta bírált, "Hazafi törvény" (Patriot Act) nevű terrorelenes jogszabályban."

-

érdekes ott lehet ilyen törvény ??? és érdekes h apont a liberálsok bírálják :o)

-

"Az amerikai elnök azt mondta, hogy egyfajta lomhaságot tapasztal Putyinban, aki néha úgy néz ki, "mint egy unatkozó gyerek hátul az osztályteremben", de amikor tárgyalnak egymással, gyakran nagyon gyümölcsöző a párbeszédük. Barack Obama közölte, hogy helytelen lenne, ha a homoszexuálisok jogait sértő új orosz törvény miatt az Egyesült Államok lemondaná részvételét a Szocsiban rendezendő téli olimpián. Hozzátette azonban, hogy senki se rökönyödött meg annyira az orosz törvényen, mint ő maga."

-

ej-ej :o) ez nem fog tetszeni putymónak.

Re: nincs cím

#648184 Dr. ursi Előzmény: #648183

Oroszország higgadtan reagált Barack Obama amerikai elnök szeptemberre esedékes moszkvai látogatásának a lemondására. Kémtörténetek korábban is voltak, de senki sem emelte a problémát ekkora mértékűre, a párbeszéd előbb vagy utóbb folytatódni fog – jelentette ki Jurij Usakov, az orosz elnök asszisztense.

#648183 Dr. ursi Előzmény: #648182

Szíriát illetően megjegyezte, hogy Oroszország és az Egyesült Államok álláspontja egységes ebben a kérdésben, ami a helyzet politikai csatornává való alakítását és egy genfi konferencia megtartását jelenti. Oroszország és az Egyesült Államok közös felelősséggel tartozik a válságok békés rendezése iránt, mindenféle erőszak bevetése nélkül – jegyezte meg Lavrov.

Antonisz Szamarasz Washi…

#648182 Dr. ursi

Antonisz Szamarasz Washingtonban Barack Obama amerikai elnökkel találkozott csütörtökön. Az amerikai elnök és a görög miniszterelnök megbeszélésén a görög reformokra tett erőfeszítések mellett szóba került a görög adósság menedzselésének kérdése, katonai, hírszerzési illetve energiaszektorbeli együttműködés lehetősége is.

http://www.napi.hu/nemzetkozi_gazdasag/obamanal_jart_a_gorog_miniszterelnok_mirol_targyaltak.561682.html

-

Brit hadihajók érkeznek Gibraltárra, a londoni védelmi tárca szerint rutinlátogatásra. Ugyanakkor az utóbbi hetekben feszültté vált a viszony a brit fennhatóság alatt álló terület és Spanyolország között.

A spanyol-gibraltári kapcsolatok azért romlottak meg, mert Gibraltár a spanyol határ közelében levő vizeken mesterséges sziget építésébe fogott, ami a spanyolok szerint korlátozza a halászatot

Az ibériai ország válaszlépésként szigorította az ellenőrzést a gibraltári határátkelőn, ami jelentősen meghosszabbítja az utazók várakozási idejét.

Nagy-Britannia szerint Madridnak nincs joga ilyen jellegű korlátozáshoz.

Gibraltár 1713 óta tartozik brit fennhatóság alá, amikor a spanyol örökösödési háborút lezáró Utrechti Szerződésben az ibériaiak a britek javára lemondtak a stratégiai helyen fekvő területről.

A spanyol kormányok az utóbbi években rendszeresen megkérdőjelezik a szerződés érvényességét.

#648134 Dr. ursi Előzmény: #648130

drága at ! mivel én nem találom hanem keresem a pénzt ezért engedelmeddel csak munka után fogok tudni ilyen hosszút elolvasni.

írtam is h elhiszem h nem usa volt ahunyó.

nem hiszem sőt tudom h hussein alatt kemény terror volt mint pinocset.

mivel sértettelek meg ?

az ostoba írás most nem erre vonatkozott hanem fogalma sincs, scak volt olyan amikor írtál és én azt gondoltam magamban atyaég pedig ez egy értelems ember :o)

nyilván velem sokan vannak így vagy sokan úgy h fordítva :o) de nem érdekel mit gondolnak rólam mások.

aszittem téged sem :o)

#648130 Előzmény: #648122

Dr. ursi, ezek szerint nyilván se végig nem olvastad, se komolyan nem vetted, amit kigyűjtöttem, de ez nem az én ostobaságom, hanem a tiéd.

Az említett kigyűjtésben ugyanis naptári dátumokra lebontva tényadatok vannak kevés kommentárrral, és ENSZ határozatokkal, svéd diplomatával, egyebekkel, amely - foglamazzuk úgy - porig alázza a vélelmedet az 1990-1991-es öböl háború 2003-as lezárásával kapcsolatosan.

Azt meg már meg se említeném, hogy miközben a csigazabálók az ENSZ-ben pampogtak, meg időt húztak, aközben rekord idő alatt készítették fel a CdG-t és előbb odaküldték, minthogy az amcsi flotta teljes erővel felvonult volna. Abban az ügyben sok undorító dolog törént, de pont akkor pont a legkevésbé éppen az USA volt undorító, mert az volt az egyetlen állam, ami teljesen világosan beszélt és ha akkor nem térdepel rá Irak torkára, akkor a mai napig hatalmon lenne Husszein terrorállama.

Mint pedig az köztudott, én nem különösebben rajongok az USA-ért, de hogy 2003-ban nem ők voltak a hunyók az teljesen nyilvánvaló lehet bárki számára, aki veszi a fáradtságot arra, hogy megnézze, hogy mi történt akkoriban és legalább azzal tisztában legyen, hogy mennyi ENSZ határozat született az ügyben 2002-től kezdődően IS és hogy mennyire sz@rt is bele ezekbe magasról Husszein abból kiindulva, hogy úgysem meri az USA megtámadni.

De ha te úgy véled, hogy az USA írtotta a népet Irakban, nekem az is jó, ha azt hiszed, hogy "oh happy days" volt Irakban élni 2003 előtt, akkor meg nem hiszem, hogy ez ügyben bármi beszélnivalónk lenne egymással.

Mindenesetre megjegyeztem a sértést.

#648122 Dr. ursi Előzmény: #648079

igen ő volt ilyen.

de sztem nincs ideje most annyi.

lehet h írogat többféle jellem alatt :o)))

mindenesetre ő az és at akik néha totálisan ki tudnak borítani, mivel őket értelmesnek tartom és amikor egy értelmes ember véleménye ostoba, akkor az kiborít :o)

#648079 Rozsdáskilincs Előzmény: #648077

Dr. ursi: spade 2. :o) túl hosszú lett."""

Ursi ahogy most mondod a doki volt annak idején hasonló, mások véleményét nehezen befogadó, végtelen vitákra képes figura.

Mikor ide betettem a lában csodálkoztam is hogy itt van de nem ír. Lehet más néven írogat:) Ő nem az a típus aki csak ül és hallgat. hmm...