Re: nincs cím
Előzmény: #648122Dr. ursi, ezek szerint nyilván se végig nem olvastad, se komolyan nem vetted, amit kigyűjtöttem, de ez nem az én ostobaságom, hanem a tiéd.
Az említett kigyűjtésben ugyanis naptári dátumokra lebontva tényadatok vannak kevés kommentárrral, és ENSZ határozatokkal, svéd diplomatával, egyebekkel, amely - foglamazzuk úgy - porig alázza a vélelmedet az 1990-1991-es öböl háború 2003-as lezárásával kapcsolatosan.
Azt meg már meg se említeném, hogy miközben a csigazabálók az ENSZ-ben pampogtak, meg időt húztak, aközben rekord idő alatt készítették fel a CdG-t és előbb odaküldték, minthogy az amcsi flotta teljes erővel felvonult volna. Abban az ügyben sok undorító dolog törént, de pont akkor pont a legkevésbé éppen az USA volt undorító, mert az volt az egyetlen állam, ami teljesen világosan beszélt és ha akkor nem térdepel rá Irak torkára, akkor a mai napig hatalmon lenne Husszein terrorállama.
Mint pedig az köztudott, én nem különösebben rajongok az USA-ért, de hogy 2003-ban nem ők voltak a hunyók az teljesen nyilvánvaló lehet bárki számára, aki veszi a fáradtságot arra, hogy megnézze, hogy mi történt akkoriban és legalább azzal tisztában legyen, hogy mennyi ENSZ határozat született az ügyben 2002-től kezdődően IS és hogy mennyire sz@rt is bele ezekbe magasról Husszein abból kiindulva, hogy úgysem meri az USA megtámadni.
De ha te úgy véled, hogy az USA írtotta a népet Irakban, nekem az is jó, ha azt hiszed, hogy "oh happy days" volt Irakban élni 2003 előtt, akkor meg nem hiszem, hogy ez ügyben bármi beszélnivalónk lenne egymással.
Mindenesetre megjegyeztem a sértést.