Regisztráció Elfelejtett jelszó

DAX , FTSE , CAC index

Re: nincs cím

#648403 Dénes Előzmény: #648399

SP nél már egy ideje teszteli ezt a szintet, ha ez beszakad az szép lehet.

Továbbra is ott van a DAx rés.

Jó lenne most menetből betölteni és nem a másik irányba indulni. :)

#648395 Ricsi Előzmény: #648179

Úgy látom, a dax itt 8 340-en megvárja, míg a dow leesik amíg akar, és majd szépen elindulnak felfelé. Hihetetlen :))

#648179 Dénes Előzmény: #648178

Sp még 20-30-40 pontot eshetne, az alatt már új történet jönne mert akkor nem kis zuhé jönne.

Daxban a lenti rés betöltése meglesz.

egy kérdés van, előtte még lesz-e nagy fel. :)

#648177 Dénes Előzmény: #648176

Hosszabb távú kereskedések mennek most.

Ránéztem, beállítottam hogy jelezzen, majd megvettem. Most már stop nyerőben kényelmesen nézem.

Itt elég bátran mertem nagyobb lottal. Ránézek jövő héten.

DAX érdekes lehet, tartom, ha nem esik le 8240 alá hamarosan akkor jön az új csúcstámadás.

Nem hiszem, hogy sokáig lacafacol itt.

#648174 Dénes Előzmény: #648155

Nekem csak EUR USD shortom van.

Sikerült 1,34nél megvenni.

1,33ig mehetne hétfőn.

Daxban várok.

#648173 big-ebuy Előzmény: #648154

egész eu szopat áll,cac pláne,utána stox,dax még esett is

dja meg elverte sp lefelé,ellentétesen tolom őket-30pontot tolt rá

fej váll sp,daxba 5h job…

#648172 big-ebuy

fej váll sp,daxba 5h jobban látni,jobb váll van

#648155 Ricsi Előzmény: #648154

Értelemszerűen az sem zavar, ha tartják, és majd egyszer gyorsan beverik, az gyors pénzt hozhat. Szóval, csak kíváncsi vagyok...

#648154 Ricsi Előzmény: #647947

Szerintetek mitől ilyen bika a dax?

Délután a djia felment 70 pontot, a dax is 70 pontot, majd a djia lejött 80 pontot most, a dax meg 20 pontot.

Van egy szint, ami felett longos a djia, és a dax nem esik, vagy szétválnak? Vagy mitől ilyen erős ez a csoda?

Persze nekem mindegy, mert ugye longban vagyok (aki nézi a mozgót, tudja), szóval nem zavar, csak nem értem...

#647915 Dénes Előzmény: #647879

Ja lényeg.

Mivel nekem játék, így amit leírtam ha kis/közepes nyerőben adtam el, zavart ha utána még ment nagyon sokat. Erre írtam ez ment 100%osan rosszul, ennek a lekövetése és a döntések.

Tehát 2013 is szép nyerő (igaz egyre romló havi adatokkal a végére havi nulla jött ami rég volt.) stratégia meg van, de hozni kell döntéseket mikor ez pozit futtatsz, kell, hova kerül a stop, realizálsz vagy nem, dönteni kell. Ez lett hihetetlen arányban rossz.

Az nem érdekel ha volt 50-100 dollár haszon ha 2-4 órával később simán meg lett volna a 300-400-500 és én ezt is vártam ráadásul !!!

Ez dühített. mert ez volt 100% ban rossz, az döbbenetes arány hozott ki a sodromból.

Tehát a gond csak az én érzékeny lelkivilágom.

Azzal sem lett volna nagyobb baj, ha sokszor nem jön be, de 100%ban az már túlzás hosszabb távon.

A bevált stratégia miatt nagyobb bukástól nem kellett félnem, de ezt a fenti dolgot nehezen tudom feldolgozni, ilyenkor jön egy kis pihenő. Szeretek mindig nyerni ! :)))))))

#647903 Dénes Előzmény: #647879

Nézd ne menjünk bele, úgy gondolom kicsit előbb kezdtem. Itt nem azon van a hangsúly, hogy ki kezdte előbb, hanem ami ebből következik : az idő.

Volt és van egy kialakult nyerő stratégiám. Ez nagyon fontos !!!!

Egy lakás nagy részét köszönhetem neki. Utána meg jó kis költőpénzt.

Nem ennyi év után akarok változtatni a dolgokon !

Nem ebből élek, idő sincs sok, dühöngeni meg nem akarok.

Megszoktam a nyereséget, most viszont már hosszú hetek óta a nullára kihozatal volt a cél, még ha sikerült is, sőt még pozitívba is átmenni (utolsó két hét kivételével), nekem ez nem kell.

Én azért csináltam még mindig, mert élveztem, JÁTÉK volt, de már nem az.

Ha kéne, ha ebből élnék akkor nekilátnék gondolkozni gyorsan mit kell csinálnom, de így elsőre inkább várok.

Van, hogy az ember nem szerencsés időszakba kerül. Nekem különösen rossz jött és megúsztam bukó nélkül a totalt nézve. Kis pihenő, aztán lassan megnézzük végleg elpártolt-e a szerencse.

Volt már hasonló és jól sikerült a visszatérés, igaz akkor még nagyon kellett a pénz. Meglássuk.

Addig marad a másik stratégia, kivárás, illetve nagyobb esések végén felpattanásra, illetve fordítva játszani.