Regisztráció Elfelejtett jelszó

Euroman

Re: férjhez megy a vajda lánya...

#647653 KawaBazsy Előzmény: #647649

Nézd, ha megnyered az 5-ös lottót (bár én szeretném), akkor a főnök asztalára is nyugodtan.. :-)

#647649 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #647643

Nem is szeretek máshol trónolni csak otthon, de ha hirtelen rámjön az alkotási vágy, akkor csak nem sz@rhatok az irodába! (Bár! Miért is ne! Lehetséges, hogy egy kicsit unortodox (első hallásra ugye) de hát istenem :-)

#647648 Tapasz Előzmény: #647645

Én a földszinten dolgozom, de most szabin vagyok, úgy hogy bent ne keress ;-))

#647645 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #647635

Köszönöm! Bár, ha ez ilyen egyszerű lenne, talán magamtól is rájöttem volna a megoldásra :-) A probléma az, hogy ez a szerkezet olyan, hogy nem férek hozzá a tekercshez....(cerúzával esetleg) csak ha lebontom az egész berendezést.. A végén kiderül, hogy mi kollégák vagyunk, csak az emelet nem azonos... na megyek feltérképezem a többi emeleten is a szerkezeteket... bár nem fog segíteni a problémámon, viszont kiváncsi lettem.

Max hozok otthonról papírt (valszeg ez a cél...), bár mindig úgy vagyok vele, hogy erre a kis időre minek .....

#647643 KawaBazsy Előzmény: #647610

Nem az értékes munkaidőben kell ott trónolni, tessék otthon elintézni.. :-)

#647635 Tapasz Előzmény: #647610

Bal kézzel nyúlj bele és segíts rá a tekercsre,miközben jobbal lassan húzod a papírt, akkor több jut a kezedbe. Amúgy nálunk is ez van :-))

#647633 Euroman Előzmény: #647610

nálunk is ilyen xar tescos egyrétegű volt a melóhelyen....vagy abból tekertem vastagon, vagy volt nálam otthonról 3 vagy 4 rétegű....mindig van a nadrágom farzsebében, hogy sehol ne érjen meglepetés:)...szóval én nem a melóhelyről loptam, hanem még oda vittem...egyébként a saját tollamat, számológépemet, telefonomat használtam, mert amit adtak, az nekem gagyi volt...

#647630 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #647621

Pedig már csak benned bíztam... hátha valami fityeszes praktika segíthet! :-) Na mind1! Próbálkozom tovább...

#647610 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #647603

Nem tudom, hogy érdekel-e titeket, de nálunk a munkahelyen már két éve(azelőtt normális volt) olyan vékony a papper, hogy szinte lehetetlen kihúzni abból az izéből.. 10 centinként elszakad(baromi idegesítő). Gondoltam, megosztom ezt az érdekes tapasztalatomat :-) G@ci multi, ezen spórol! Jelenleg is dolgozok a megfelelő taktikán.....(egyelőre eredménytelenül) minden hasznos tanácsot szívesen fogadok!

#647605 prospero Előzmény: #647442

2-3 évvel ezelőtt egy röntgenért kb. 2000 Ft-ot számlázott a járóbeteg ellátó az oepnek...

Szerintem elválnak a dolgok mivel a finanszírozást az OEP biztosítja, a költségek felmerülési helye a kórház...

Tehát mondjuk a kórháznak kerül a szívműtét 200 ezerbe (amortizáció, felújítások, gépek amortizációjával nem számoltál, szerintem a 2000 Ft/óra átlagban is nagyon alábecsült...)... az oep meg finanszíroz belőle mondjuk x db-ot 200-on, az X+1 darabtól meg 150-en vagy egyáltalán nem... a teljesítmény volumen korlát miatt...

#647603 rbbj11 Előzmény: #647596

na, örülök, h. a matek ismét segített áthidalni az emberek közti ellentétet :)

Ahogy írtam, mi nagy tekercseket veszünk, nem a legjobb minőséget, de nem is azt a keményet, amitől sebes lesz az ember segge. Teljesen normális, többrétegű, puha, csak nem zewa és nem hófehér. Ha méterre visszaosztanám, sztem kb. 20-30 ft-os kis tekercsnek felelne meg az ára. Azzal számolni kell, hogy nem takarékoskodnak a wc-papírral betegek és dolgozók, de ha a takarékos dupla mennyiséggel számolunk, viszont 25 ft-os árral, akkor is ki kell jönni 1 mrd. alatt évente. Épp ezért is érthetetlen nekem, amit ebben az országban a mindenkori vezetés művel. Ugyanaz a pazarlás megy minden szinten: érvényes volt autópályákra vagy épp ricsi által is emlegetett műtétekre most is, vagy akármire, amihez államnak köze van. Korrupció megy ezerrel: tudok konkrét esetről, ahol magyarul nem beszélő osztráknak megmondták, mennyibe kerül, hogy beikszeljék neki, hogy beszéli és érti a magyart, az állampolgársági kérelemnél....

#647601 Dr. ursi Előzmény: #647592

számomra ez nem kényes kérdés.

úgyis mondhatnám teljesen lényegtelen, így nem foglalkoztat.

tehát púderolhatok nyugodtan :o)

kivánsciak voltatok, hát válaszoltam.

#647598 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #647596

Kérdezni is akartam (mivel most egy kicsit visszaolvastam), hogy Neked ezért jár valami éjszakai pótlék féle? :-)

#647597 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #647592

Szerintem ezt a témát már hanyagolni kellene.... beszéljünk inkább a hüvelygombáról! :-) Amúgy tényleg kevés hölgy vallaná be, hogy 106 kg(az is lehet, hogy csak erős a csontozata), ezért (ha másért nem is :-) respect.