rendben
dettó mint robbaj.
kiszínezed amit írtam korábban.
akkor is lereagáltam de nem sikerült megjegyezned.
édesapám és édesanyám szádra ne vedd !
én sem teszem ugyanis ezt veled.
sosem volt párttitkár se apám se anyám se rokonom se barátom ismerősünk senki.
de te kihoztad ezt valahogy :o) ostoba és nevetséges vagy.
mindkettőt fényesen bizonyítod.
folyamatosan.
és ráaádsul atomkomcsi.
ez van ricsi.
majd megbarátkozol vele.
a kommunistaság, a marxizmus nem feltétlen a születésből a nevelésből fakad.
a felfogás tesz azzá.
és a te felfogásod az.
marxista vagy.
ennyi.
Köszömöm! Bár továbbra sem értem miről beszélsz, de azért kedves volt Tőled ez a kis felvilágosítás! :-) Sosem akartam nyelvész lenni(természetesen olyan szinten, mint ahogy a mi Palink védte a nyelvünket, talán még nekem is menne a dolog). Téma lezárva! Mindenki haladjon tovább:-)
te natúr hülye vagy.
honnan szedsz össze enyni ostobaságot rólam ? :o))) ja,ilyen a pletyka is, mond valamit valaki aztán te meg hozzáteszed amiket beleképzelsz még.
nevetséges.
Rájöttek az elvtársak, hogy így jobban járnának, 20 huf/fő nem tétel nekik:
Így meg főleg kell a zsé:
http://www.napi.hu/ado/csunyan_elszamoltak_magukat_orbanek_lesz_itt_meg_tennivalo.561497.html
Így meg aztán mindenképpen:
http://www.napi.hu/magyar_gazdasag/rossz_hir_jott_minuszba_fordult_az_export.561483.html
eddig csak egy husi barátnőm volt, az is csak kb. félévig....inkább átlagos testalkatú és vékony lányok voltak....annyira nem jön be, de tudod most már anyagias is lettem, egy munkanélküli ne válogasson:)....sajnos a mai naptól hivatalosan is az lettem, megkaptam a leszámoló papírjaimat...
Én itten a rárántásról értekeztem (részben), azt azért csak nem vállalnád be! Persze, ha csak a maga szórakoztatására(és szigorúan a sajátjával) csinálja az ember ... az még így válság idején, talán elmegy ugye! :-)
Bagoly, sirály, stb...
Mindre igaz a szabály, de miután ez külföldi szó, ezért nem. Azokra általában nem igazak a nyelv szabályai.
Pl ilyen a motor is. A hasonló szavak miatt a helyes ragozása motrot lenne (erdélyben így is használják), mi mégis a motort kifejezést használjuk.
Pl vödör nem vödört, hanem vödröt. Lehetne sok hasonló példát találni, de meleg van, ez is alig jutott eszembe.
abban az esetben kellemesen szorít a ........:)
Jajj már, ne okoskodj itt velem :-) nehéz a nyelvünk na. Főleg a keresztapáddal ne! (persze nem szeretnén a vezér mukáját elvenni)
Egyébként sosem értettem minek nekünk ez a pontos "j" meg ez a "ly" ?? lyaly!
Mondjuk ez a müssen-es levezetés is kínai számomra :-)
Tényleg elkapnád? S mi van, ha a nickjéhez illően telt galambocska? Az begyere? :-)
így van:) Kádár elvtárs egyik kedvenc szava volt az "is" mellett...ő úgy ejtette: mÚszáj
Legyen :D
Tudod, az egyenlősdi (ugyanannyi adó, általános rezsicsökkentés, stb, stb.) tipikusan komcsi ideológia. Viszont akik nem értenek vele egyet, azok lettek a komcsik. Komolyan beszarás... :D
A muszáj pontos "j".
A német müssen, azaz kell igéből képződött, és ezért ellentétben a többi hasonló szóval, nem "ly". Már annyiszor, de annyiszor leírtam :D
jó persze, igen, sterilizáló a jó megoldás, de pl. no-ban mindent kidobnak, amint csak egy kis db-ot vágnak bármilyen sterilből. Legalább nálunk tudtommal használnak sterilizálót.
Az új neved mától Ri(kom)csi! :-)
én vállalnám:)...jókat veszekednénk, politikai alapon:))
" rá se ránts a vénlányra. Frusztrált, mert még mindig nem vállalta senki a családalapítást vele. "
Mondjuk ez érthető, viszont én ennek ellenére sem rántanék rá, ha nem muszály! :-)