Regisztráció Elfelejtett jelszó

Euroman

Re: férjhez megy a vajda lánya...

#647552 Dr. ursi Előzmény: #647306

dettó mint robbaj.

kiszínezed amit írtam korábban.

akkor is lereagáltam de nem sikerült megjegyezned.

édesapám és édesanyám szádra ne vedd !

én sem teszem ugyanis ezt veled.

sosem volt párttitkár se apám se anyám se rokonom se barátom ismerősünk senki.

de te kihoztad ezt valahogy :o) ostoba és nevetséges vagy.

mindkettőt fényesen bizonyítod.

folyamatosan.

és ráaádsul atomkomcsi.

ez van ricsi.

majd megbarátkozol vele.

a kommunistaság, a marxizmus nem feltétlen a születésből a nevelésből fakad.

a felfogás tesz azzá.

és a te felfogásod az.

marxista vagy.

ennyi.

#647550 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #647542

Köszömöm! Bár továbbra sem értem miről beszélsz, de azért kedves volt Tőled ez a kis felvilágosítás! :-) Sosem akartam nyelvész lenni(természetesen olyan szinten, mint ahogy a mi Palink védte a nyelvünket, talán még nekem is menne a dolog). Téma lezárva! Mindenki haladjon tovább:-)

Re: nincs cím

#647549 Dr. ursi Előzmény: #647292

te natúr hülye vagy.

honnan szedsz össze enyni ostobaságot rólam ? :o))) ja,ilyen a pletyka is, mond valamit valaki aztán te meg hozzáteszed amiket beleképzelsz még.

nevetséges.

#647545 Ricsi Előzmény: #647542

Rájöttek az elvtársak, hogy így jobban járnának, 20 huf/fő nem tétel nekik:

http://www.vg.hu/gazdasag/onkormanyzatok/kocsmaado-helyett-penzbirsagot-javasolnak-az-onkormanyzatok-409489

Így meg főleg kell a zsé:

http://www.napi.hu/ado/csunyan_elszamoltak_magukat_orbanek_lesz_itt_meg_tennivalo.561497.html

Így meg aztán mindenképpen:

http://www.napi.hu/magyar_gazdasag/rossz_hir_jott_minuszba_fordult_az_export.561483.html

#647544 Euroman Előzmény: #647533

eddig csak egy husi barátnőm volt, az is csak kb. félévig....inkább átlagos testalkatú és vékony lányok voltak....annyira nem jön be, de tudod most már anyagias is lettem, egy munkanélküli ne válogasson:)....sajnos a mai naptól hivatalosan is az lettem, megkaptam a leszámoló papírjaimat...

#647543 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #647518

Én itten a rárántásról értekeztem (részben), azt azért csak nem vállalnád be! Persze, ha csak a maga szórakoztatására(és szigorúan a sajátjával) csinálja az ember ... az még így válság idején, talán elmegy ugye! :-)

#647542 Ricsi Előzmény: #647540

Bagoly, sirály, stb...

Mindre igaz a szabály, de miután ez külföldi szó, ezért nem. Azokra általában nem igazak a nyelv szabályai.

Pl ilyen a motor is. A hasonló szavak miatt a helyes ragozása motrot lenne (erdélyben így is használják), mi mégis a motort kifejezést használjuk.

Pl vödör nem vödört, hanem vödröt. Lehetne sok hasonló példát találni, de meleg van, ez is alig jutott eszembe.

#647540 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #647523

Jajj már, ne okoskodj itt velem :-) nehéz a nyelvünk na. Főleg a keresztapáddal ne! (persze nem szeretnén a vezér mukáját elvenni)

Egyébként sosem értettem minek nekünk ez a pontos "j" meg ez a "ly" ?? lyaly!

Mondjuk ez a müssen-es levezetés is kínai számomra :-)

#647533 KawaBazsy Előzmény: #647518

Tényleg elkapnád? S mi van, ha a nickjéhez illően telt galambocska? Az begyere? :-)

#647526 Euroman Előzmény: #647523

így van:) Kádár elvtárs egyik kedvenc szava volt az "is" mellett...ő úgy ejtette: mÚszáj

#647525 Ricsi Előzmény: #647520

Legyen :D

Tudod, az egyenlősdi (ugyanannyi adó, általános rezsicsökkentés, stb, stb.) tipikusan komcsi ideológia. Viszont akik nem értenek vele egyet, azok lettek a komcsik. Komolyan beszarás... :D

#647523 Ricsi Előzmény: #647512

A muszáj pontos "j".

A német müssen, azaz kell igéből képződött, és ezért ellentétben a többi hasonló szóval, nem "ly". Már annyiszor, de annyiszor leírtam :D

#647522 rbbj11 Előzmény: #647509

jó persze, igen, sterilizáló a jó megoldás, de pl. no-ban mindent kidobnak, amint csak egy kis db-ot vágnak bármilyen sterilből. Legalább nálunk tudtommal használnak sterilizálót.

#647512 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #647343

" rá se ránts a vénlányra. Frusztrált, mert még mindig nem vállalta senki a családalapítást vele. "

Mondjuk ez érthető, viszont én ennek ellenére sem rántanék rá, ha nem muszály! :-)