Regisztráció Elfelejtett jelszó

DAX , FTSE , CAC index

Re: nincs cím

#647879 Ricsi Előzmény: #647854

Én komolyan nem értelek, matematikus vagy, ha minden igaz :))

Veszel 3-at, kettőt eladsz 10 pont nyerőben, akkor ha a harmadikat 20 pont bukóban adod, akkor is 0-n vagy.

Ha meg a két eladás után felfelé megy, menjen, amíg akar, onnan csak követni kell...

Ha meg kiütött a 3. nullában, akkor 20 ponttal vagy a bekered alatt, ha akarod, újra nyithatod bekeren, ha még mindig azt látod, menni fog.

Én évek óta ezt csinálom, és elég jól jövök ki belőle. Miért akkora nagy probléma az átlagszámolás? :D

Persze, ez példa volt, eladhatod 20 pont nyerőben is, és akkor 40 ponttal vagy a harmadikkal a beker alatt...

#647854 Dénes Előzmény: #647847

önfegyelmet hagyjuk :)))), jobb ha nem mondom el mit vágtam és hova mikor 6ból/6nál lett megint kiütve a stop majd utána fel a várt irányba ami még jobban dühít.

Ha hozzá tartozó szöveget pláne nem idézném..:))))

#647847 Borska Előzmény: #647840

követendő önfegyelemről és önismeretről tesz tanubizonyságot minden leírt betű!!!

gratulálok ,nagyon sokan soha nem jutnak el idáig....

#647844 Dénes Előzmény: #647833

Pedig tudni kell abba hagyni, egy időre legalább.

Nekem veszteség csak az utolsó két hétben jött. De már hónapok óta siránkoztam a másik helyen is Portfolio, hogy ez így nem jó.

Az egy más kérdés, hogy a tőzsde indulása óta ott vagyok én is, miért most jött ez így elő, majd megnézem.

#647840 Dénes Előzmény: #647824

Nekem hosszú évekig a DAx volt a siker, azon kevesek egyike vagyok aki elég jól jött ki a tőzsdéből.

De ez az utóbbi hónapokban megjelenő helyzetet nem nagyon tudtam kezelni.

Állandóan azért kellett harcolnom, hogy visszahozzam a katasztrófa szituációt.

De mondom ez már frusztrált hosszú hónapok óta, hogy ha döntenem kell lezárás vagy tovább futtatás között 100 %osan rossz döntést hoztam, ami a valószínűség számítás szerint is képtelenség, mert egy majom is jobban hozza döntéseit. Tehát nem csak a kevés idő miatt csökkentettem a tőzsdézést, itt megjelentek komoly bajok. Tudni kell ezt is meghozni.

#647835 Ricsi Előzmény: #647824

Én ezért kötök fix-en. Persze nem jó a néhány szar kötés, de összességében jó, és nem sokat kell vele foglalkozni, kivéve az olyan táncos napokat, mint az előző kettő...

#647833 Aptiti Előzmény: #647824

Abszolút egyetértek én is. Viszont én képtelen lennék abbahagyni. Sokszor volt már egy két nagyobb pofon után, hogy még a pénzt is átutaltam a számlámról, de fél év múlva már nyomtam megint.

Több mint tíz éve csinálom.Jelenleg már nem is olyan kicsibe mint anno.

#647824 Borska Előzmény: #647802

Nagyon jól leirtad! Épp ez a pszihés teher az ,az a fajta rejtett kudarcélmény ami nálam a tőzsdétől való végső búcsúhoz fog vezetni. Brutál nehéz ezt hosszutávon profitottermelve (érdemi profitot ) csinálni...

#647802 Dénes Előzmény: #647791

nincs rosszabb érzés annál, mint hogy az elképzelés jó, de előtte még kiütve a stop, mert leszúr és utána indul.

Ha ez folyamatos/állandó akkor nagyon rombolja a morált.

#647791 Dénes Előzmény: #647734

Ma azért ritka nap volt próbálkoztam kötésekkel hat darabbal dél és késő délután között. Közte 2 dax is.

Mind a hatnál jó irányba indult el az árfolyam azonnal nullában a stop.

Majd tovább. Aztán a döntés mi legyen realizáljam kis nyerőben vagy hagyjam futni mindegyiknél hagytam, mindegyiknél kiverve a stop majd utána indult el jó irányba újra már nélkülem.

Veszteség sincs, de nyereség sem, egy peták sem.

Ha nincs nullában a stop akkor szinte egyiket sem ütik ki, de így nyugisabb volt. Viszont kb 450-550 dollár nyerő lett volna meg ha nem jön le a stop kiütésért.

Hát ezeket nehezen viselem el ennyi év után is.

Valahogy ez mostanában nem megy.

Ha úgy döntök nem realizálok hanem futtatom akkor visszajön értem és rögtön nullában vagyok. Ha meg mégis realizálom a kis közepes nyerőt akkor meg utána indul meg igazán. Ez benne van a pakliban a tőzsdén de nekem hónapok óta lassan már 100%os arány lett ez nálam és totális bizonytalanság.

#647734 Ricsi Előzmény: #647652

Folyamatosan nyitom-zárom, de ez a 2 nap egy katasztrófa. Nem tudok várni, mert van, amikor áttöri, és még megy 100 pontot mondjuk felfelé. Ha ott vennék, 100 pont lenne a stop, az rettenetesen sok...

#647652 Daxofon Előzmény: #647243

és bármikor érvényes a +20 -20-as belépő ? vagy meg kell várni hogy alatta vagy fölötte zárjon a napi gyertya?

pld: ma átvitte felfelé akkor váltottál is?

ez a mostani aláesés és 2 napra rá fölé akkor ez fals jelzés volt?

vagy még visszaeshet ;-)

#647277 Dénes Előzmény: #647267

Ha még emlékszel az angol érában volt olyan magyar kupa meccsünk ahol 10 néger volt... :((((

De azért most nincs még akkora baj, a téli igazolások ugyan nem jöttek be.

Nyáriakkal várjunk. Mindenki megérdemel 4-5 meccs próbát mutassa meg mit tud.

Három nagyon kemény meccs jön most. Eldől a sorsunk.

Védelem nélkül megyünk neki......

#647272 Dénes Előzmény: #647259

EUR USD kezd érdekes lenni. Shortot megpróbálok. Vagy csapódik le (remélem), vagy fel tovább (benne van ez is sajnos). Egy próbát megér.

Figyelek az USD JPYre. Sok mindent mutat a hangulatról.

DAx még nem érdekel. Majd ha kialakul valami.

#647267 Ricsi Előzmény: #647259

Komolyan, olyannak látom a fradit, mint egy szelektív hulladékgyűjtőt...

#647259 Dénes Előzmény: #647232

Nem hiszem, hogy ő ide való lenne, meg elég néger van már, de hát meglátjuk.......