Regisztráció Elfelejtett jelszó

Budapest

Re: nincs cím

#656141 Zotya32 Előzmény: #656127

ajánlom a Budapest térképet figyelmedbe... szomszédos utcákon keresztül??? ilyen alapon az egész városban már rég megoldott a kerékpáros közlekedés, van elég belvárosi kis utca... :))

#656132 Ibiza Előzmény: #656127

sok biciglis emberkedik kőrúton..ha 30cm-re mész mögötte 50 méter után megunja a dugógyártást..

ha megelőzöd utána gyors ablakmosás ,)..ebből tanul a gyökér..

Andrássyn ott a pénzemen kétszer épített kerékpárút de azért a járdán száguldozik..centizgeti a gyalogosokat..nevelni kell őket..mert paraszt..

persze vannak normálisak..de sok a gond a bringással és pizzással..

#656127 Netmaster Előzmény: #656106

Nagy lájk, ha lépnek valamit az ügyben. Mondjuk szerintem a legértelmesebb a kerékpárforgalom szomszédos utcákon keresztüli elvezetése.

Persze a Nagykörútnak csak jót tenne, ha kevesebb autó pöfögné ott a benzingőzt.

#656106 kosami Előzmény: #655191

www.origo.hu/itthon/20130903-kerekparsav-epulhet-a-nagykoruton.html

ezzel is lehet ám veszíteni

#655191 Előzmény: #654959

Baromira ideje volt - szerfelett bosszantó az, hogy nem lehet sem villamossal, sem autoval közlekedni a városban. Ráadásul totálisan értelmetlen is, mert csak olyan "hangulatot" csinál, mintha dugó lenne, pedig nincs is.

Ahogy már akkor is írtam - amikor ezt bevezették - ezzel választást lehet veszíteni. Azért meg kár ezt bevezetni, hogy a dugódíj szükségességét imitálják.

Re: Bukarestben forgatták a Budapesten játszódó filmet. A Lánchíd környéke elég fura a Walking with the enemy trailerében

#650901 Zotya32 Előzmény: #648825

Re: Bukarestben forgatták a Budapesten játszódó filmet. A Lánchíd környéke elég fura a Walking with the enemy trailerében

#648825 Grizzly Géza Előzmény: #646954

Újabb film,amit nem kell megnézni,ez már a trailerből is látszik.

Legyen benne sárga csillag meg füstölgő kémény,üldözzenek minket nagyon-nagyon,addig sem azzal foglalkoznak,hogy mi tartjuk rabszolgasorban őket;)

Azért kellenek bele izgalmas jelenetek is,hogy bemenjen a paraszt a vetítésre...

Csoda,hogy a godzillán nem sárga csillag van már,komolytalan ;))))

#648771 Zotya32 Előzmény: #646954

http://index.hu/belfold…

#646999 Zotya32

http://index.hu/belfold/2013/08/07/gazrobbanas_volt_obudan/

"hirtelen azt láttam, hogy előttem 100 méterre, a Tímár utcából jobbra, keresztül a Pacsirtamező úton a rendőrség felé, óriási törmelék-, hamu- és porfelhő söpört át, teljesen eltakarva a Pacsirtamező utat. (...) A porfelhő 20 percig gomolygott, mindenhol üvegcserép és törmelék. Az érintett házban a legfelső emelet és a tető teljesen eltűnt, a helyén űr tátong. A leomló törmelék maga alá temette az utcán parkoló autókat... a szemben lévő ház ablakai is betörtek. A tűzoltóság hihetetlen gyorsan, öt perc alatt nagy erőkkel felvonult."

még jó, hogy 5 percen belül, mikor ott van a Vihar utcában a tűzoltóság, aztán a rendőrség sincs messzebb mint 3 percnyi séta :))