Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: nincs cím

Előzmény: #641165

"Hogyne. A Margit híd lezárásval egy sokkal nagyobb forgalmú átjáró esett ki a két városrész közt, mint ami Lánchíddal kiesne, ráadásul utóbbit bármelyik oldal felé könnyebb kerülni, az Attila út meg pont kevés érintettnek releváns."

Megint s@gg hülye vagy, és még meg is magyarázod - említettem, hogy én rengeteget használom a Margit hidat, kerültem amikor le volt zárva, így nekem veled ellentétben első kézből származó tapasztalatom van arról, hogy mivel jár annak a lezárása. Pont azt írtam akkoriban is, hogy a Margit hídnak BUDAPESTI szemmel kerülőútja a Lánchíd, viszont a várost autopályának néző csorda esetében erről szó sincs, számukra a Lánchíd nem alternatíva, ÍGY MINDKETTŐT ELKERÜLTÉK. Ezért történt meg az a csoda, hogy a Margit híd lezárása miatt kiesett hidat NEM a Lánchídon akarták pótolni, így a valódi budapesti gépjárműforgalmat rendkívül kényelmesen elvitte a Lánchíd, sokkal könnyebb volt közlekedni arrafelé kerülővel, mint a Margit hídon korábban.

"Örömmel fogadom az alagút "megölését", ha a megfulladás veszélye nélkül lehet átsétálni, átbringázni rajta."

Ki az a barom, aki át akarna sétálni azon a hosszú alagúton a semmibe? Sehonnan nem vezet sehová ha a közlekedést lezárod, de egyebekben kerékpárral sem sok értelme van arra menni, mert ugyanúgy igaz, hogy nem vezet sehonnan sehová ha a Lánchíd le van zárva. Merthogy tisztázzunk valamit, ha le van zárva, akkor az gyalogoshíd lenne (A'la Károly híd), de akkor azon nem lenne az ilyen kis nyikhajoknak kerékpársáv, merthogy akkor nem lehet kerékpározni sem rajta. Tehát, nyilvánvaló dilettantizmusod és hülyeséged újabb szép fejezetét láthatta, olvashatta bárki. Nem mellesleg okoska törpnek is gyengusz - akkor mégis hová vezetne a Fő utca teljes forgalma? Merre járna arrafelé BKV? Zsákutca lenne az egész északi környék? Baromarcú...

"Természetesen az M1-M7-tel példálózás abszolút baromság, konkrétan a Rákóczitól a Margit hídig bármelyik elérhető marad, akár van árvíz, akár nincs."

Te gondolom valahol terrorisztánban vagy fizetett ügynök, mert Budapestről nyilvánvalóan fogalmad sincs. Aki itt él és látta, hogy mivel járt az, hogy a Bem teret lezárták, az nem ír ilyen oltári baromságot. Az a gond ugyanis - mint már írtam - hogy a Margit hidat és az Erzsébet hidat konkrétan a városon áthaladó autopályának nézik, ezért amikor lezárták azt a szakaszt Budán, akkor bizony odáig torlódott vissza a forgalom. De ezt az ilyen kis senkiházi nyikhajok nyugodtan letagadják, mert úgyis elhiszik nekik a birkaolvasóik és erre jót tudnak reiszolni együtt a haverokkal :)

"Amúgy árvíz esetén hadd lehessen már elvárni, hogy tömegközlekedést használjanak az emberek, és tényleg csak az üljön autóba, akinek feltétlenül muszáj."

Mint írtam s@ggfej, Budapest ezen útvonalain irdatlan méretű az átmenő forgalom, aminek a megtörése drámával jár. Egyebekben pedig, csak egy s@ggfej hiheti azt, hogy a tömegközlekedés erre alternatíva, de különösen akkor, amikor a tömegközlekedés sem tud az adott szakaszon tömegközlekedtetni, ugyanis az is be van dugulva és áll, és egyebekben az sem tud behajtani az adott szakaszra. Így péládul a Batthiány tér kiesése önmagában dráma volt a tömegközlekedésre is, ugyanis egy fontos átszállópont esett ki, ebbe beleértve buszokat, villamosokat és a HÉV-et is. De nyilván használja a paraszt pesti azt a tömegközlekedést, ami nem tud működni, mert az egész szakaszon a partot védő, homokzsákot rakó emberek és az azt nézegető véglények tartózkodnak.

Akkora káosz volt a városban, hogy az hihetetlen, ugyanis lebénult pusztán attól, hogy a megszokott alsó rakpart helyett egy(!) ponton a felső rakpart is lezárásra került, ezzel ugyanis TELJESEN KIESETT AZ ÉSZAK-DÉLI KÖZLEKEDÉS LEHETŐSÉGE Budapesten. Ez pedig megmutatta a rendszer sérülékenységét, ami még átmenetileg is megoldhatatlanná tette a közlekedést: az aki ennek alapján képes azt mondani, hogy PERMANENSEN zárja az É-D közlekedés egyik menekülő (ha úgy tetszik, ALTERNATÍV ÚTVONALÁT), az közveszélyes őrült, aki pedig ennek tapsol, az nyilvánvalóan magyargyűlölő marxista bértollnok.

"A zsidózásod hidegen hagy, kedves nemantiszemita AT."

Értem én, hogy sérti lelkedet, ha valaki zsidónak nevez, de történetesen nagyon kezded ezzel magad lejáratni s@ggfej senkiházi, én ugyanis egyetlen szóval sem zsidóztam, pusztán csak lebarmoltalak. Az csak az ilyen sz@rháziak módszertana, hogy amikor rámutatnak arra, hogy ingyenélő sz@rháziak, akkor riposztolnak, hogy "őket lezsidóztak" és ezért védjék meg őket a thai transzvesztiták klubbja, mert megsérült a lelkük.

Ez a legvégtelenebbül undorítóbb stílus, az, hogy amikor világosan kiderül, hogy valaki s@ggfej, akkor előhúzza az antiszemita kártyát, hogy nem azért írja a másik, hogy egy b@lf@sz, hanem azért, mert zsidó.

Nem, nem azért írtam, mert zsidó vagy, ne reménykedj.

Azért írtam, mert egy undorító aljas magyargyűlölő nyikhaj vagy.

"Értem, hogy ha már értelmes érveid nincsenek, akkor ezzel próbálkozol, légy tőle boldog. :)"

Nagyon boldognak nem mondanám magam, ugyanakkor annak örülök, hogy ékes bizonyítékát szolgáltattad annak, hogy milyen aljas kis görény vagy, aki bármikor előhúzza az antiszemita kártyát, hogy azzal igazolja, hogy ő a zseni én meg csak egy gyűlölködő náci vagyok.

Undorító kis **** vagy, ezt most bebizonyítottad, én ennek ugyan nem örülök, de más számára talán tanulságos lesz az, hogy aki veled szóbaáll és rámutat arra a nemtelen uszításra amit a magyarok ellenében művelsz, az biztos, hogy csak idő kérdése, hogy nácinak legyen deklarálva.

Hiszen most éppen ezt bizonyítottad be, ezt a gondolkodásmódodat: Aki a zsidókat nem élteti, nem ért vele egyet, az a náci. Én meg éppen azt bizonyítotttam be, hogy ennek pont az ellenkezője is igaz, a magadfajtának nem lehet megmutatni, hogy egy barom állat, mert azonnal nácizásba kezd. Nem kell ehhez zsidózni, ehhez elég, ha nem borulok le előtted aljagojként, hogy csókolgassam a nadrágod szárát és nem szórok hamut a fejemre, hogy nem vetem alá magam az általad hirdetett egyetlen igazságnak.