Regisztráció Elfelejtett jelszó

OPUS GLOBAL Nyrt – Stabil, kiszámítható növekedés

Re: nincs cím

#646430 macika Előzmény: #646428

de a bcashnak nincs egy darabja se, mármint optimusztán

ő csak biztosította a jegyzést tudtommal

re optimista kácsor eladás ))

#646424 Zotya32 Előzmény: #646422

a phyl-t. opimust már nem shortolja. Mackóka maga megint lemaradt... :))

az eseményekről, a részvényről nem, mert azt nem vesz:) (opimust)

#646356 Elcamino65 Előzmény: #646289

Ha egy bizonyos szintig kipucolják az átfolyamot (addig vehetik meg a nálunk lévő papírokat)utána azt várom,hogy "eltünnek az eladók".

Akkor fog NAGYOT emelkedni az árfolyam.

Nincs kétségem arról,hogy NAGYON megfuttatják.

Lehet,hogy 1 vagy 2 év múlva,de én megvárom.

Jócskán lesznek még apportok is szerintem.

NAGY csoport lesz.

A pénz,személyek,kapcsolatok adottak.

Bízom bennük ezért nem adom még el.

Más ne szólja meg,hogy hol parkoltatom a pénzem és,hogy melyik részvényben bízom.

Mások oda tegyék a pénzüket amelyik részvényben bíznak.

ÉN ebben bízom.

#646335 Zotya32 Előzmény: #646330

No Study Results Posted

When results are not available for a study, the results tab is labeled "No Study Results Posted". Results of a study may not be posted on ClinicalTrials.gov for any of the following reasons:

The study may not be subject to US Federal requirements to submit results. See FDAAA 801 Requirements, When Do I Need to Register and Submit Results?

The study is still ongoing.

The study has been completed, but the deadline for results submission has not passed

The results have been submitted but have not yet been posted (for example, pending review by ClinicalTrials.gov)

The submission of results information has been delayed by submitting a certification or a request for extending the results submission deadline. See FDAAA 801 Requirements, Delayed Submission of Results, Certification

google translate:

No vizsgálati eredmények feladás

Ha az eredmények nem állnak rendelkezésre a vizsgálat, az eredmények fül felirata "No vizsgálati eredmények feladás". Tanulmány eredményei nem teszik közzé ClinicalTrials.gov minden az alábbi okok miatt:

A tanulmány nem az Amerikai Egyesült Államok szövetségi követelmények hogy az eredmények. Lásd FDAAA 801 Követelmények, Mikor kell regisztrálni és benyújtása eredményei?

A vizsgálat még folyamatban van.

A tanulmány elkészült, de a határidő eredmények kifogás nem telt el

Az eredmények már benyújtott, de még nem írt (például a függő felülvizsgálat ClinicalTrials.gov)

Benyújtása eredmények információt késik benyújtásával igazolást vagy kérelem meghosszabbítása eredmények beadási határidő. Lásd FDAAA 801 Követelmények, késleltetett benyújtása eredmények, tanúsítás

#646297 Zotya32 Előzmény: #646286

ez nem bedőlés kérdése. Tudsz jobbat, az én esetemben, helyzetemben? Mire kellett volna váltanom azok után, ami phylaxia néven történt? Sly kiszállt 50%-kal magasabb értéken 40-45 ft körül évekkel ezelőtt. Az is egy döntés volt, neki bejött, van ideje kitanulni, foglalkozni a tőzsdével, devizákkal, együtt pörög a piaccal hétfő reggeltől péntek estig. Az egy helyes lépés volt, nem kényszerül egy poziban ülni napokig, elég csak percekre belépni. Én jelenleg nem tudok így kereskedni. Se pénzem, se ennyi szabadidőm nincs. Most lépjek át egy másik bizonytalanba? akkor mikor esélye van annak, (ESÉLYE VAN) hogy ha nem is teljesen, de egy részét visszahozhatja egy kisebb árfolyam-emelkedés a bukónak? újra írom, nem hétfőn azonnal, hanem 1-2 éven belül és várhatóan. Nem biztos, csak várható, remélhető. engedtessék meg, de én így gondolom, még akkor is, ha tudom mi volt az előzmény, és mi lehet a folytatás. Optimizmus, bizalom a jóban, a sikerben.

"1. Jó gondolat helyébe jót várj! Rossz gondolat helyébe rosszat várj! Az vagy, amit egész nap gondolsz."

21.oldal

http://magadura.8x.hu/userfiles/m/a/magadura/files/dr-joseph-murphy-tudatalattid-csodalatos-hatalma-pdf.pdf

(hétvégére olvasmány)