Re: nincs cím
Zotya32 Előzmény: #646286ez nem bedőlés kérdése. Tudsz jobbat, az én esetemben, helyzetemben? Mire kellett volna váltanom azok után, ami phylaxia néven történt? Sly kiszállt 50%-kal magasabb értéken 40-45 ft körül évekkel ezelőtt. Az is egy döntés volt, neki bejött, van ideje kitanulni, foglalkozni a tőzsdével, devizákkal, együtt pörög a piaccal hétfő reggeltől péntek estig. Az egy helyes lépés volt, nem kényszerül egy poziban ülni napokig, elég csak percekre belépni. Én jelenleg nem tudok így kereskedni. Se pénzem, se ennyi szabadidőm nincs. Most lépjek át egy másik bizonytalanba? akkor mikor esélye van annak, (ESÉLYE VAN) hogy ha nem is teljesen, de egy részét visszahozhatja egy kisebb árfolyam-emelkedés a bukónak? újra írom, nem hétfőn azonnal, hanem 1-2 éven belül és várhatóan. Nem biztos, csak várható, remélhető. engedtessék meg, de én így gondolom, még akkor is, ha tudom mi volt az előzmény, és mi lehet a folytatás. Optimizmus, bizalom a jóban, a sikerben.
"1. Jó gondolat helyébe jót várj! Rossz gondolat helyébe rosszat várj! Az vagy, amit egész nap gondolsz."
21.oldal
(hétvégére olvasmány)