Regisztráció Elfelejtett jelszó

DAX , FTSE , CAC index

a rajz jobb oldalán azok…

#647001 Borska

a rajz jobb oldalán azok a feliratok SHORT1092/50 illetve daxshort 3200 az erstés certikre számolt ár, mert megléptem itthon is a dolgot, vagyis a daxts34 certi ára 8385nél 1092ft volt, a 12szeres tőkeáttétellel számolva ez az érték dax 7725re kb 3200 köré mehet, de a szándékolt kifuttatás a targetnél "lenne"

kockázat/hozamban 8400as dax stoppal számolva kecsegtető

meglátjuk mit hoz a jövő

Re: nincs cím

#646997 Borska Előzmény: #646205

a mostani szitu alapján neked lett igazad ,és a további hegymenet helyett a konszolidáció után egyenlőre a letörést választotta, remélem tartós ,több hetes mozgás, folyamatosan gyorsuló esés jön, legfőképp észrevehető fordulóval, én felszálltam a vonatra, remélem nem csesztet a kalauz :) ......

kiderül

#646076 Dénes Előzmény: #646072

Én is ezen gondolkodtam, hogy egy jó adat mit hozhatna a Daxban.....

Nem kis káoszt okozna.

#646072 Borska Előzmény: #646066

tudod mi lenne rendkívül pikáns?

egy brutálisan jó munkaerőadat, meglepetés munkanélküliség rátával pl 7,2

erre egy dollár rántás eurusd szakadás, vele párhuzamban pedig dax visszakacsintana 8200-8250 közé a gyorsabb stimulus visszavonás adalékaként....

#646017 Dénes Előzmény: #646007

Ezért írtam a sávozásra ezen a szinten, hogy ezt nem hiszem. :)

Vagy tovább vagy vissza, ha már egyszer kitört és ráadásul Dénes bácsi nélkül. :)

#646002 Dénes Előzmény: #646000

Ideges típus vagyok, nekem kell a mozgás, kispályás foci (szintén) vagy úszás.

Neked is kellemes estét !

#646001 Dénes Előzmény: #645998

hát azért érdemes, vannak olyan beesések, ahol egy komoly szintnél beállsz,és ha fel akkor csak a stop felrakosgatása jön.:)

Ez a mai nap szép volt, ha valaki elkapta akkor szépen felvihette komoly nagy visszaesés nélkül végig szinte.

Holnap kiderül mennyire komoly ez az örömködés.

1/ tovább fel, ez érdekes helyzetet hozhat a májusi csúcs elérésével.

2/ itt most megáll egy kicsit pihenni, sávozik (ezt nem hiszem)

3/ visszaesik (ez megint érdekes szitut hozna magával., meg kell még nézzem holnap mi lesz milyen fontos adatok mi ronthatja el a jó hangulatot.)

a sportok pedig a legnag…

#646000 Borska

a sportok pedig a legnagyszerűbb dolgok eggyikei, edzett testben, egészségesebb a lélek , a magam részéről a foci , korból kifolyólag már csak a kispályás :) illetve a sajátsúlyos fegyencedzéseket pártolom :)

kellemes estét Nektek

#645998 Borska Előzmény: #645986

:) én nem várok nagy esést :) épp ellenkezőleg ,csak a longba most itt nem szállok be