egyébként Szlovéniának éppen az is a baja, hogy túlságosan belföldi a bankrendszere, és nincs anyabank, aki feltőkésítse...meg hát színvonalukon felül éltek, elhitték, hogy ők is "Svájc"...
egyébként Szlovéniának éppen az is a baja, hogy túlságosan belföldi a bankrendszere, és nincs anyabank, aki feltőkésítse...meg hát színvonalukon felül éltek, elhitték, hogy ők is "Svájc"...
több is veszett Mohácsnál. példa: Szlovéniában egy bankot sem üldözött a kormány, sőt..ott a mutyi miatt kell zsugorítani. osztrákoknál korruptabb nép nem sok van. szlovénok persze partnerek voltak ebben. Melyik a rosszabb, a kaput bezár, zsugorít, vagy a profitból leadok..
sok mindennel nem értek egyet, sok hiba van, sokszor nem hitelesek a fijúk, de ez azért elgondolkodtató.
Ricsi, mint már többször megállapítottuk - eleve nem lett volna szabad ennyit kihelyezniük, mert teljesen hitelképteleneknek adtak hitelt, most meg egy egész országot zsarolnak, hogy bebortják, ha nem fizeti ki a felelőtlenségüket. Ez nonszensz.
Egyebekben pedig - csak a vicc kedvéért - és mit nyernénk, ha szabad kezet adnánk nekik? Azt, hogy akkor "csak zsugorodnának", meg "eladogatnák a leányokat"? Hiszen máshol sem tombolnak, fejlesztenek, mint most már világosan láthatod.
Ja igen, és magyarra fordítva a zsugorodást az azt jelenti, hogy folyamatosan vonják ki a forrásokat, csökken a mérlegfőösszeg.
Amit Magyarország határain kívül zsugorodásnak, itt meg diktatúrának hívnak, ami miatt Magyarország ellen hadjáratot indítanak minden frontom, máshol meg megvonják a vállukat, hogy "persze, hogy kivonják a forrásokat, ha nem tudják kihelyelyezni, ÉS?"
Rengeteg pénzük van itt. Tudom, a fijjúk azt szeretnék, ha itt hagynák és elmennének, de azért ők sem teljesen hülyék. Majd mennek, ha kevesebb marad itt, mint az elviselhető fájdalomküszöb.
Hitelt nem adnak, azért valamicskét csak törlesztenek nekik, majd eljutnak arra a szintre...
http://www.portfolio.hu/vallalatok/penzugy/a_raiffeisen_egyelore_nem_tervez_kivonulni.5.187473.html
egy gyöngyszem: "Egyes piacokon viszont - tette hozzá - zsugorítani készülünk. Ez elsősorban Szlovéniára igaz, de - tekintettel a jelenlegi helyzetre - nincs valami nagy kedvünk növekedni Magyarországon sem" - idézi a Financial Times az RBI vezérigazgatóját.
pedig a Szlovénok körbeszopkodták őket rendesen. Ott csak zsugorítanak, Magyarországon meg üldözik őket, de azért maradnak, nem hagyják cserben a kisembert, ők altruisták, non profit bankok, segíteni jöttek...csak az az átkozott Viktor ne lenne!
A kbc egy elég bóvli minőségi platformot tart fenn, ugyanolyan, mint amikor még Equitas Broker volt a cég neve, a Random valójában az igazi Equitas, hisz az alapítói ugyanazok.
Ez lett volna a harmadik variáció, avagy a nulladik, csak nem írtam le, mert ezzel nem segítettem volna :)
Köszi a választ. Telepítő lemezem nincs, virus keresőt próbáltam. Valakivel megnézetem a gépet.
Szeptemberre majd felpörögnek az események.
Addig le kell lazulni úgy látom mert döntő dolgok azok nálunk is Usában is akkorra várhatók. Nálunk dev hitel témában, amcsiknál akkor lesz FED ülés ahol QE3 ügyben fontos dolgok jöhetnek. Nyaralásból visszatérnek a tömegek aztán beindul a banzáj.
Bár Otp-nél utóbbi hetekben nem volt egyhangú a kereskedés. :)
ez a nap nagyon büntet
-> notebook
-> dumcsi
-> látatlaban nehéz, mert az Appman az egyik rendszereszköz.
--> -> Start -> Run (futtatás) -> command + enter -> beteszed az eredeti install lemezt -> beírod: SFC /scannow -> megvárod mig végigér. HA normál rendszerhülyeség, akkor ez helyreállítja a Windos file-okat.
-> Víruskereső, malwarekeresők telepítése, de ez lehet, hogy már eső után köpönyeg. Próbát megér mbam, eset, hijackthis.
egy időre hazavágták.. örülhetünk, kint kint örömködnek, bevernék rendesen különben. amíg nem keringenek olyan pletykák, hogy sanyi veszi, addig ez van. devizahiteles dolog hosszútávon nem mozgatja. Ősszel finomít a kormány, erre jönne az emelkedés, amit sanyi elb---ott
Azért itt teszem fel a kérdést, mert nem találtam megfelelő témát a fórumban és a gugliban sem.
Hogyan tudnám orvosolni ezt a problémát a számítógépemen, kb percenként megjelenik ez az üzenet:
A(z) Application Manager hibát észlelt, ezért leáll.
Valaki esetleg tudna segíteni?
az tuti biztos. Főleg a BUX hati 50ft/konti ár szinte hihetetlen. Sokszor belegondolok, hogy miért nem mindenki ezt nyomja. Pedig a pénzed felét még le is kötheted DKJ-ba. KB a broki díjjat meg is termeli.
Nagyon sajnálom, hogy már nem olyan a hati mint régen volt. Pedig még fel is lett szalámizva anno.
Amikor még a kbc-nél tőzsdéztem, sosem válaszoltak egy e-mailre sem, soha az életben.
A Random Capital rendszere sokkal jobb, már 3 éve náluk vagyok, sokkal jobb, igényesebb, ügyfélbarátabb mint a kbc equitas, elégedett vele az ember.
ez így igaz, mégha BUX=Otp, akkor is
El tudom azt képzelni, hogy minden hitelt forintosítunk és mégis olyanok részletek, hogy nagyot emelkedik rá Otp.
Ez lenne a kitűnő megoldás vsz. Mondjuk ez is azzal jár, hogy a bankot terhek érik, csak mellette annyi pozitívum lenne másik serpenyőben, hogy felfelé mozdulunk.
De ez egy nehéz meccs lesz. Az is nagy kérdés hol várjuk majd ezt a végső döntést.