Ne reménykedj, nem lesz ilyen. Csak riogatás, pánikoltatás. Már profik kezében a cég...
Ne reménykedj, nem lesz ilyen. Csak riogatás, pánikoltatás. Már profik kezében a cég...
nav lesz az érdekesebb, mert arra véggép nincs keretük
de amugy is a rezsi miatt a bevétele csökkeni fog éves szinten, az autógáz is alig ment az első negyedben
ott országosan 7% a visszaesés az első adó emelés miatt, a második májusban volt
mindössze két termékre épül a cég, és ebben a szektorban igen kiélezett a verseny
és a kiadásokat se tudja csökkenti nagyon
visonka dettó - mert idén beindult a nagy konkurencia tyúkkeverője
Azért az látszik,hogy 30-on nyami,de följebb már nem kell (egyenlőre)...
Ha ilyen szisztematikusan csinálják,az eladók is elfogynak majd és akkor indítják (legalább is én így csinálnám:)
Szeptemberi közgyűlésen biztos felmerül a Steier ügy is...
Gondolom Kácsor is ott lesz,de Lőrincz tuti...
Főleg, ha Steier bejelenti a felszámolási eljárást.
de ezek még akkor is nyamiznak majd
Estar ügyeibe túl mélyen nem mennék bele a már ismertetett okok miatt.
De ha már ebbe a részletbe beavattál, (amit köszönök) akkor finoman szeretném jelezni, minden él nélkül, hogy ebben is egészen más képet mutat a két cég. KEG nem terjeszkedi túl magát. Nekem ez alapján is alaptalannak tűnik a párhuzanmba állítási kísérlet.
Vége.
Ezt a hangnemet ne használd velem szemben, ha kérhetem! Egyébként én is fel tudok pörögni, ha kívánod!
Most ezzel a követelések csökkennek. (Amennyivel 100% alatt vették át. Ezt persze konkrétan nem fogjuk megtudni, gondolom.)
Folyt köv.
Ja! Még ehhez: a raffi nem felmondta a hitelt, hanem engedményezte!
Ezt nem tudom megállapítani. De hogy azáltal a helyzete javult, hogy a hitel faktorálva lett, abban biztos vagyok. Annyival javult a helyzete, amennyivel 100% alatt került át a követelés.
Folyt köv.
Szvsz a KEG keresett rajta jól. Láttam már néhány faktoring szerződést. De olyat még nem ahol 100%-os értéken engedményezték át a követelést. Itt sem ez történt szvsz.
Ebben a hsz-ben a további kérdéseket nem értem.
Huh!
A jövőre nézve légy kicsit tekintettel rám! Nem piszkálni akarlak, de nézd vissza, hogy 9 hsz-ben csapkodsz kapkodsz rendszertelenül. Nyugodtan gondold át mi a véleményed, ne rohanjunk ennyire.
Én nem a konszolidáltat hasonlítottam az egyedihez, hanem egyedit az egyedihez. Ennek az az oka, hogy jobb összehasonlítási lehetőség nincs.
Amit nézel az ugyanis nem összehasonlítható! (Ezt egyébként szereted alkalmazni! :D)
A 27 m EUR ugyanis csillagozott adat!
*A módosítások bemutatásához lásd a 4,28 jegyzetet.
Itt közli: „A Csoport a konszolidált pénzügyi kimutatásait 2011-es évtől EUR-ban készíti el, míg korábbi években a közzététel pénzneme HUF
volt. Ennek következményeként jelen konszolidált pénzügyi kimutatást nem célszerű a korábbi években közzétett konszolidált éves
beszámolókkal összehasonlítani.“
Mélyebben így ezzel nem foglalkoztam.
Folyt köv. Megyek a következő bejegyzésedre.
Azért mondom,hogy inkább fizessék ki,mert egy csontvázzal kevesebb lenne.Persze könnyen mondom én is,mikor 20 milla nem kevés.
a Kúria ritkán változtat és akkor is inkább a munkavállaló javára
Persze,hogy meglesz,akkor már lehet,hogy Hathor lesz a főnök:)))
aha de az ítélet jogerős
fizetni kell
amúgy pedig a Kúria egy jó év múlva fogja tárgyalni, már ha meglesz a keg
Tehát időhúzásra jó:)))