Regisztráció Elfelejtett jelszó

KEG fórum

Re: nincs cím

#645937 Zotya32 Előzmény: #645928

Ne reménykedj, nem lesz ilyen. Csak riogatás, pánikoltatás. Már profik kezében a cég...

#645936 macika Előzmény: #645928

nav lesz az érdekesebb, mert arra véggép nincs keretük

de amugy is a rezsi miatt a bevétele csökkeni fog éves szinten, az autógáz is alig ment az első negyedben

ott országosan 7% a visszaesés az első adó emelés miatt, a második májusban volt

mindössze két termékre épül a cég, és ebben a szektorban igen kiélezett a verseny

és a kiadásokat se tudja csökkenti nagyon

visonka dettó - mert idén beindult a nagy konkurencia tyúkkeverője

#645933 úttakarító Előzmény: #645931

Azért az látszik,hogy 30-on nyami,de följebb már nem kell (egyenlőre)...

Ha ilyen szisztematikusan csinálják,az eladók is elfogynak majd és akkor indítják (legalább is én így csinálnám:)

#645931 úttakarító Előzmény: #645928

Szeptemberi közgyűlésen biztos felmerül a Steier ügy is...

Gondolom Kácsor is ott lesz,de Lőrincz tuti...

#645928 Sly-- Előzmény: #645925

Főleg, ha Steier bejelenti a felszámolási eljárást.

de ezek még akkor is nyamiznak majd

#645911 Trisz Előzmény: #645638

Estar ügyeibe túl mélyen nem mennék bele a már ismertetett okok miatt.

De ha már ebbe a részletbe beavattál, (amit köszönök) akkor finoman szeretném jelezni, minden él nélkül, hogy ebben is egészen más képet mutat a két cég. KEG nem terjeszkedi túl magát. Nekem ez alapján is alaptalannak tűnik a párhuzanmba állítási kísérlet.

Vége.

#645910 Trisz Előzmény: #645617

Ezt a hangnemet ne használd velem szemben, ha kérhetem! Egyébként én is fel tudok pörögni, ha kívánod!

Most ezzel a követelések csökkennek. (Amennyivel 100% alatt vették át. Ezt persze konkrétan nem fogjuk megtudni, gondolom.)

Folyt köv.

#645907 Trisz Előzmény: #645616

Ezt nem tudom megállapítani. De hogy azáltal a helyzete javult, hogy a hitel faktorálva lett, abban biztos vagyok. Annyival javult a helyzete, amennyivel 100% alatt került át a követelés.

Folyt köv.

#645905 Trisz Előzmény: #645612

Szvsz a KEG keresett rajta jól. Láttam már néhány faktoring szerződést. De olyat még nem ahol 100%-os értéken engedményezték át a követelést. Itt sem ez történt szvsz.

Ebben a hsz-ben a további kérdéseket nem értem.

#645903 Trisz Előzmény: #645611

Huh!

A jövőre nézve légy kicsit tekintettel rám! Nem piszkálni akarlak, de nézd vissza, hogy 9 hsz-ben csapkodsz kapkodsz rendszertelenül. Nyugodtan gondold át mi a véleményed, ne rohanjunk ennyire.

Én nem a konszolidáltat hasonlítottam az egyedihez, hanem egyedit az egyedihez. Ennek az az oka, hogy jobb összehasonlítási lehetőség nincs.

Amit nézel az ugyanis nem összehasonlítható! (Ezt egyébként szereted alkalmazni! :D)

A 27 m EUR ugyanis csillagozott adat!

*A módosítások bemutatásához lásd a 4,28 jegyzetet.

Itt közli: „A Csoport a konszolidált pénzügyi kimutatásait 2011-es évtől EUR-ban készíti el, míg korábbi években a közzététel pénzneme HUF

volt. Ennek következményeként jelen konszolidált pénzügyi kimutatást nem célszerű a korábbi években közzétett konszolidált éves

beszámolókkal összehasonlítani.“

Mélyebben így ezzel nem foglalkoztam.

Folyt köv. Megyek a következő bejegyzésedre.

#645818 úttakarító Előzmény: #645811

Azért mondom,hogy inkább fizessék ki,mert egy csontvázzal kevesebb lenne.Persze könnyen mondom én is,mikor 20 milla nem kevés.

#645807 exmnbs1 Előzmény: #645803

aha de az ítélet jogerős

fizetni kell

amúgy pedig a Kúria egy jó év múlva fogja tárgyalni, már ha meglesz a keg

#645804 Zotya32 Előzmény: #645803

"A felülvizsgálati indítványnak nincs halasztó hatálya, a Kúria azonban az indítvány elbírálásáig a megtámadott határozat végrehajtását felfüggesztheti vagy félbeszakíthatja."