Regisztráció Elfelejtett jelszó

OTP részvény fórum

Re: nincs cím

#645904 banyaiz Előzmény: #645901

Bizonytalan helyzet soha nem jó. Lebeg egy kb 200 mrd-os számla, plusz kamatok esetleges lefaragása a levegőben. Plusz Csányi eladása mint hangulatfokozó.

Nekem van egy elképzelésem, hogy mi lehetne ésszerű kompromisszum gazdaságilag. A politikai részétől viszont félek, mert eddigi tapasztalatok alapján könnyen elmegy abba az irányba a sztori.

Fornit: Arra gondoltam, ha a konkrét megállapodás/döntés nyilvánosságra hozatala után az Otp zuhan akkor az egy fos megállapodás. Ha emelkedik az jó megállapodás gazdaságilag. Ennyi nagyon leegyszerűsítve. Mint indikátor Otp. Érzékeny a papír a gazdasági baromságokra. :) Pozitívumokra is az (lenne)

#645902 Fornit Előzmény: #645898

Annyira nem. Az emberek kis százalékát érdekli az OTP piaca. 1500 vagy 7500 az élet ugyanúgy folyik. Kivéve annak az 1%-nak, aki tradeli.

#645901 vincentlauria Előzmény: #645895

szerintem nem eszik olyan forrón a devizahiteles mentést. szerintem kormány is engedékenyebb lesz, lehet kompromisszumos megoldás, erőből tárgyaltak. erste, raiffeisen sírnak, rínak, de egyik sem megy innen: még megéri mindig itt azért. csányi eladását nem látom tisztán, ez zavar, emiatt szív a papír. Anélkül 5k-n lennénk már most.

#645898 banyaiz Előzmény: #645883

Mondjuk vsz a józan ész az ellen szólna, hogy olyan megoldás legyen ami parát okoz egy Otp piacán.

A józan ész, csak hát erre fogadni nem mindig nyerő, bár most kizárásos alapon nem nagyon látok más utat mint ezt. De egy párszor már ezek a polgártársak engem alaposan megleptek. :)

#645895 banyaiz Előzmény: #645883

Kíváncsi vagyok mit fogsz mondani ha ne adj Isten sikerül úgy megoldani a dev hiteles sztorit, hogy közben 3 k-t nézegetjük. :)

Az elméleti lehetőségét ennek nem zárnám ki. Korábbi tapasztalatok alapján .

Viszont ha most megemberelik magukat és normális megoldás lesz pozitívan is kijöhetünk a sztoriból.

Nagyon nem mindegy. Nagy a bizonytalanság , és erre Csányi eladása egy jó nagy lapáttal rátett.

dax szárnyál, mi meg itt…

#645883 vincentlauria

dax szárnyál, mi meg itt totyorgunk, nem a devizahiteles story miatt, hanem sanyi bá, üzengetése miatt. tényező az öreg az biztos, de nem kellene izmoznia, pláne hogy még 5 évig biztos ez van..

Re: lj

#645841 banyaiz Előzmény: #645837

akarom mondani ijesztett. :)

Ilyen és ehhez hasonló megjegyzések itt röpködni fognak vsz tárgyalások végéig. Otp ráng majd rá mint a nemnormális. Kb minimum 2 hónap amíg ez a téma lezárul vsz.

#645837 banyaiz Előzmény: #645758

0 ez az ember. Korábban tartottam vmire de amortizálódott 0-ra imf ügyben. Azóta tartja ezt a szintet. Tolcsynál egy fokkal jobb azért. Egységnyi idő alatt kevesebb orbitális butasággal próbálja etetni a népet.

Ezek a megjegyzések részéről szimpla politikai üzenetek. Tárgyalásokhoz sok köze nincs vsz.

Megfenyegeti a bankokat azzal, hogy :

1. nincs pénz a kölségvetésben

2. egyezzenek meg mert különben ők döntenek a mentésről

Ezt elemzed azt üzente, ha megegyeztek ti fizettek (mert költségvetésben nincs pénz) , ha nem egyeztek meg akkor is ti fizettek. :)

Ezzel a logikát teljesen nélkülöző fenyegetőző szöveggel kurvára a bankokra ilyesztett. :)

Választópolgároknak egy kis maszlag.

#645766 walex Előzmény: #645758

Most borítékolom, hogy a választásig ez kisz palánta megint emel a tranzi adón.

#645758 Euroman Előzmény: #645754

bulvár tvben tett újabb beszólás után nem is csoda...ez a varga is csak egy kis **** bunkó

#645747 Fornit Előzmény: #645743

Egy 4530-as short kihagyásával csak szintentartják .

Hiba!

Technikai probléma miatt nem sikerült végrehajtani a kért műveletet. Kérjük lépjen kapcsolatba ügyfélszolgálatunkkal az info@kbcequitas.hu e-mail címen.

A jó **** anyját az equi…

#645742 Fornit

A jó **** anyját az equitasnak, hogy nem lehet ajánlatot beadni..... nyitó előtt sem, és most sem 9:03 kor.

#645625 Előzmény: #645383

Éppen Torgyán II karakterét építi, gondolván, hátha arra ma is igény van.

Ilyen az, amikor valaki semmiből sem képes tanulni és okulni. Torányt népszerűsége ellenére kiszavazták a Parlamentből. Ő meg benn sincs.

#645605 banyaiz Előzmény: #645598

Amíg a dev hitel téma nem tisztázódik addig vsz ilyen kereskedés várható. Vagy még ilyenebb. :)

Devizahitel ügyben nagy őrület jön akkor gáz van, ha nem akkor viszont jó vétel ezeken a szinteken, ha Usa dev hitel döntésig nem fossa össze magát.

Jó kis nyári kereskedés.

#645599 Ibiza Előzmény: #645593

péntek lesu érdekes..

sztem még kitáraznak a nagyok..eddig minden emelkedésbe beleadtak..650ig engedik utána borítás..ha megszünik eladói nyomás elmehet 4950 ig..ha 650 fölé zár 2x