Tegnap után ma is megvolt a 150 pont fel/le.
Nekem is vannak bélyegeim, nem komoly tételben sajnos. :)
Ez az Otp mostanában érdekes napon belüli mozgásokat mutat.
Mintha vkik itt a zavarosban halászgatnának, csak ezeket a 4600-ról egy-két nap múlva 4200 sztorikat nem nagyon tudom ebbe beilleszteni.
De így záró környékén sokszor megjönnek a vevők. Azt tudnám hol vannak ezek mikor egész nap 4400-nál vergődik 0 forgalommal , de záró előtt fél órával kell nekik 100 Ft-al többért, tépik ki egymás kezéből. Na mindegy , emelkedés az nem baj.
A vége azért nem gyenge. 4530
Sajnos nem bíztam ebben a délutáni emelkedésben reggel.
Jó kis nap volt.
hóvégi beállítás
".,.Ft meg tényleg már 300 fölött, nem egy longos álmokat erősítő dolog. "
dehogynem...számold át eurra..
bélyeggyűjtemény is van:) mostanság órát olcsón lehet venni, de az eladás nem könnyű..
Az jó hobby lehet. Bélyegek gyűjtése még hasonlóan érdekes a számomra. Annyira szuper lehet vki ehhez nagyon ért , és ezzel még esetleg pénzt is tud keresni , vagy régiségek még ilyenek. Mindenféle limlomban meglátja az értéket. Ezek ilyen aprólékos dolgok ez nekem tetszik.
Mondjuk ahhoz nagyot kellene változnia Mo-n a világnak , hogy egy miniszterelnök pár millás órákat osztogatna nyilvánosan, és az növelné a népszerűségét. :)
Egyelőre marad a rezsicsökkentés és a bankok elleni háború.
Viszont egy jó óra befektetés lehet többet hoz mint mostanában a banki részvény. :)
akkor elmennék...szeretem a szép órákat....van is szép kis gyűjteményem
Néhány millás svájci órákat még nem kezdte el osztogatni a békemeneteken mint nagy példaképe Putyin. :)
Azért nem lepne meg ha így lenne amit írsz.
Mondjuk ezt, hogy Cs -nek sokkal több Otp tulajdona van mindenféle külföldi megoldásokkal amik nem köthetők hozzá közvetlenül nagyon régóta rebesgetik.
El tudom képzelni, de az is lehet, hogy városi legenda kategória.
Viktor tényleges vagyona mennyi az is egy jó kérdés. Megkockáztatom , hogy annál "kicsit" több mint ami egy vagyonnyilatkozatban megjelenik. 3 millió betét, és egy öreg autó, vagy vmi hasonló elképesztő dolog. :) Az viszont, hogy Mo leggazdagabb emberei között lenne , hát nem tudom, nem lehetetlen. Ilyen befolyással ha itt ott visszaosztanak neki vmi külföldi számlára hamar összejöhet elméletileg néhány milliárdocska.
Egyre tudatosabbak a magyarországi mikro- és kisvállalkozások banki kapcsolataikban: míg korábban a minél alacsonyabb költség volt az elsődleges, sőt szinte kizárólagos szempont, mára a banki kapcsolattartó felkészültsége jóval fontosabbá vált - közölte az OTP Bank mikro- és kisvállalati üzletága, az OTP Business saját felmérésére hivatkozva szerdán az MTI-vel.
A közlemény kiemeli: a megkérdezett 500 mikro- és kisvállalkozás 52 százaléka a banki referens hozzáértését nevezte meg a bankválasztást leginkább meghatározó tényezőként, 37 százalék pedig a fiók távolságát említette. A költség súlya csökkent az utóbbi időben, a friss felmérésben a megkérdezett szervezetek 26 százaléka említette a költségeket, míg a negyedik helyen a rangsorban a termékek versenyképessége és testreszabottsága szerepel a bankválasztás szempontjai között, mintegy 20 százalékos említettséggel.
"A felmérés is jelzi, hogy a mikro- és kisvállalati kör bankokkal szembeni elvárásai folyamatosan növekednek" - idézi a közlemény Csonka Tibort, az OTP Business üzletág ügyvezető igazgatóját, aki szerint a mikro- és kisvállalkozások tulajdonosai, vezetői iparági, finanszírozási és üzletviteli szempontból egyaránt hozzáértő, releváns támogatást várnak a bankoktól.
Csonka Tibor felhívta a figyelmet arra, hogy a mikro- kisvállalkozások egyre inkább az ár-érték arányon keresztül vizsgálják a banki ajánlatokat, és nem feltétlenül csapnak le a legolcsóbbra, hajlandóak nagyobb költséget is elfogadni, amennyiben magasabb szintű és színvonalú szolgáltatást várhatnak cserébe.
A felmérésből kiderült az is, hogy a mikro- és kisvállalkozások egyszerre igénylik a - bonyolultabb kérdések esetében - a hozzáértő személyes kiszolgálást, illetve a gyors, biztonságos és kényelmes elektronikus szolgáltatásokat.
mert az is....simicska közgépes pénzeitől kezdve lázár eu-s pénzéig mindenből leveszi a sápot....
Sunyi ez a Gyurcsány nagyon... egy igaz állításhoz próbálja hozzá kapcsolni - Csányi valójában OTP 20%-os tulajdonos - , hogy Viktor korrupt...
Ahogy mondod: igazi politikus alkat...de nem államférfiúi értelemben...
Amit a hitelekről mondott érdektelen zagyvaság (olyan Selmeczis, Rogános) . A Teréz anya vagyok monológja vicces. :)
Ami viszont egy érdekes gondolat volt Csányi állítólagos 20% Otp tulajdona, illetve Viktor mint Mo egyik leggazdagabb embere.
Ha ezekben is annyi tartalom van mint a többi dumájában akkor komolytalan. De ha van benne némi igazságtartalom akkor érdekes.
:))