még tartom, buliztam péntek óta :D Ráér, csak jobb lehet
még tartom, buliztam péntek óta :D Ráér, csak jobb lehet
Sőt, még osztalékot is fog fizetni a cég a tranzakció lezárásának időpontjától függetlenül:
http://www.nbcnews.com/business/mano-mano-over-dell-icahn-vows-fight-6C10824808
Bár még mindig kérdéses hogy összejön-e, mert Icahn bejelentette hogy tovább harcol és ugye bíróságra is ment már amiatt hogy a szavazási procedúrát ne változtassák meg.
Szavazás szeptember 12-én, az még több mint egy hónap, lesz itt még sz*rkavarás addig rengeteg :)
Ma nem tudtam nézni mert nem voltam gépnél de látom hogy +2,33%-ban zárt, aftermarketban pedig +1.89%-nál jár, tehát ismét 13,2 $ az árfolyam. Gyönyörű köröket ír le a sztorival együtt az árfolyam, nagyon kíváncsi leszek a holnapi napra.
kiv. leszek, mi lesz a vége, szeretem az ilyen érdekes sztorikat: vw-porsche kivásárlás, lehman csődje, gm csődje stb - mindben benne voltam
nem fog kútba esni semmi, csak takarodjon el M. Dell :)
nem tartok töle.
De ha mégis igy lenne, nagyon olcsó, alulértékelt fundásan a cég 13 usd-ért is, tehát csak meg kell várni, míg HP rv-eihez hasonlóan felértékelödik, és 20 usd-re megy
És attól nem tartasz hogy kútba esik az üzlet (Dell sem tudja felvásárolni, Icahn sem tud hatalomra kerülni) és az lesz a vége hogy beesik az árfolyam?
dehogy stopoltam, nincs stop. Ez befektetés, akkor sosincs stop, ahogy france telecom pozin sem.
Nekem mindegy, mennyit kell várni, eleve 3-6 hónapot saccoltam a profit realizálás lehetöségének idejére.
hát ez egy nagy baromság, pont azért vettem, mert reméltem, hogy elutasítják a kisemmizö 13,75-ös ajánlatot. Hál Istennek így történt, tehát megnött az esélye a jelentös nyereségnek, nem kell az 1 usd-nél leragadnom. Szuper. Ha még esik, majd duplázok.
Igen, a mai árfolyamon is látszik hogy egyelőre nem indult meg az 5 dolláros szint felé az árfolyam, hanem rángatják össze-vissza, nem nagyon tudják eldönteni mi legyen. Jó kis sztori ez! :D
Egyenlőre valószínűleg csak huzavona megy. Nem hinném h rbbjnak 20 centes stoppja lenne. kicsit szűk. :)
Szerintem nincs itt még vége a sztorinak, a board már egy hete is azt mondta hogy 14 dollárt hajlandó elfogadni, erre mondta Michael Dell hogy akkor 13,75, de a szavazás menetét meg kell változtatni úgy, hogy a nem szavazók ne számítsanak nem szavazatnak. Szóval azt mondom ez így még várható is volt. Most az a kérdés Michael Dell emeli-e az árat, mert ha eláll a vételtől akkor lesz probléma, hisz Icahn ajánlata azért nem tud várhatóan érvényre kerülni mert ott már Dell is szavazna, neki meg sok a részesedése.
rbbj11: kistoppolódtál vagy még vársz?
Ezt az 1$-t nem tudom miért írtam. Vmi más is járhatott a fejemben :)
12,66
Hát az1$ meglett, igaz lefelé... a kockázatok.
"The Dell special committee estimated early this month that Dell's stock could trade between $5.85 and $8.67 if the buyout fails."