Regisztráció Elfelejtett jelszó

OTP részvény fórum

Re: nincs cím

#645398 prospero Előzmény: #645388

Olgika a végén gratulál a szakértői csapatának, hogy ilyen összefüggésekre rájöttek, mint a kamatmarzs és hogy nem helyénvaló, ha a bankok az erőfölényükkel visszaélnek...B+...

Megint előjött, hogy 2001-ben Orbán konvertibilissé tette a forintot és szabad devizagazdálkodást vezetett be... hogy ezt hogy sikerül felhatalmazásként értelmezni a devizahitelezés ilyen mértékű túlzott és szabályozatlan kiterjesztésére, mint ami 2008-2009-ben folyt, ez a rejtelem kategória számomra...

#645397 prospero Előzmény: #645380

Hát igen... Olgika meg szépen nyel egyet, semmi szokásos harciaskodás és visszakérdezés; hogy hát akkor hogy is van ez az Ön vagyonával...

#645396 prospero Előzmény: #645388

Főleg amiatt, mivel nincs is igaza...2010-ben vagy 2011-ben lett elfogadva a törvényjavaslat, hogy a CHF hitelek kamatát kell kötnie a pénzintézeteknek, meglévő szerződések esetében amennyiben az adós kéri a szerződésmódosítást! - hogy ez most is hatályos-e még vagy limitált ideig lehetett ezzel a pénzintézetekhez fordulni, azt nem tudom.

#645388 banyaiz Előzmény: #645290

Te ez a videó kincsesbánya, amit az utolsó percekben a dev hiteleknél előad az mindent visz. Te jó ég. Nem hittem dev hitel ügyben még lehet fokozni a politikusi ökörségeket, abban azért egy Tolcsy, Viktor, Rogán, Lézer stb csapat elég maradandót alkotott.

De ez a Fletó még egy lapáttal rá tudott tenni. Most vette észre, hogy a bankok feltolták a kamatmarzsot, ami amúgy 2008-9-ben történt, többiről nem is szólva amit mond. Ez kész. :)

#645383 banyaiz Előzmény: #645290

Viszont a nevetést befejezve és tovább hallgatva, amit Csányi bújtatott Otp tulajdonáról mond, ill Viktor tényleges vagyonáról na az érdekes. Azt kellene részletezni egy kicsit, tényekkel stb.

Ha a fele is igaz már sokkal érdekesebb téma lenne mint ez a szent ember vagyok monológ a részéről amivel indított. :)

Ami a maga nemében nagyon humoros volt tőle. Politikusok közül ezen a Gyurcsányon tudok legtöbbet nevetni, nagyon nagy arc szerintem. :)

#645380 banyaiz Előzmény: #645290

Hát ez LOL. :) Ferenc mint a tisztesség Grál lovagja szól hozzá a témához. Nem mondom nem lenne igaza sok mindenben, csak közben az ő családi , üzleti hátterével bírálni ezeket a dolgokat vastag bőrre utal.

Családja pol kapcsolatait felhasználva, nyakig volt a privatizációban, aztán tart egy szentbeszédet a világ gonoszságáról. El tudom képzelni mikor ő volt pol döntési helyzetben hirtelen teljesen átment Teréz anyába.

Született politikus ez az ember. :)

#645378 banyaiz Előzmény: #645360

Szerintem úgy megörült a csak nyomokban értelmet sugárzó néhány kormányzati nyilatkozatnak is a témában, annyira újszerű és szokatlan volt ez , hogy örömében és meglepetésében ilyet szólt. :)

#645334 Janicroft Előzmény: #645307

Majd nehogy meglepődjön Treichl úr... Szerintem inkább a vágyait fogalmazta meg ebben a nyilatkozatban :D

#645283 Csusza Előzmény: #645160

Na, erre a napra se mondok semmit. Halkan elmormolok a bajszom alatt egy b.zmeget, aztán foglalkozom mással...

Hosszú idő után letörte …

#645264 Atesz11

Hosszú idő után letörte a papír a 4450es szintet.

Nem bánnám,ha beállna sávozni 3900-4450 közé.:))

#645261 Hathor Előzmény: #645258

Sok a szimmetrikus háromszögelődés, beszűkülés, emelkedő trendvonal törési kisérlet.

Minden necces, és bizonytalanság is van mellé.

HUF elgyengült mellé 300közelébe, és Csányi papa is bizonytalanít a társaival, CDS felment 300bázispont fölé, mellé a többi periféria csődkockázata még lefele tart, vagy stagnál.

Mtelekom történelmi aljon. Richter a nagy szponzorálások ellenére is gyenge.

MOLról nincs mit beszélni, teljesen érdektelen a papír..

Akkor?