Regisztráció Elfelejtett jelszó

Mtelekom részvény

Re: nincs cím

#645184 banyaiz Előzmény: #645176

No micsoda történések vannak itt. új történelmi minimum.

Mennyi lehet ennek az alja idén mielőtt újra jön az osztalék téma, ez a nagy kérdés. Illetve mennyi osztalék lehet jövőre.

300 körüli árfolyamon egy 30-35 Ft-os idei osztalékkal is elég olcsó. Igaz félve mondom a legutóbbi tömör gyönyör után mikor 50 F-os osztalékkal ott kínlódtunk 400 körül.

Azért az nagyon durva, hogy történelmi minimumra adják egy alapvetően optimista világhangulatban. Forradalmi hatások ezt a céget viselték meg talán legjobban árfolyamilag.

Megvan az összeesküvés e…

#645136 Nyeretlen_Keteves

Megvan az összeesküvés elmélet 1.0... spekuláns hordák rontottak a nemzetre! Akik a forintot is majd jól megspekulálják...

Régen rossz, ha egy cége…

#645128 TrendMan

Régen rossz, ha egy céget a politikai üzenete éltet.

#645126 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #645122

Szerintem valami nyári kiárusítás féle lehet itten ma :-) Kicsit tanácstalan vagyok.. viszont evvel nam vagyok egyedül... gondolom valakiknek ez a céljuk...(kreálok valami össeesküvés elmélet félét)

#645122 Janicroft Előzmény: #645118

:DDDD

Egyébként tényleg nehéz ebben most vételi pontot találni. Mi lehet az a katalizátor ebben a részvényben ami miatt emelkedő irányba kapcsolna? Itt ami jöhet az szerintem csupa negatív hír, még egy kis különadó, drágább frekvenciadíjak, stb. Az osztalék miatt még mindig jó lehet de az meg k messze van még, 400-as árfolyamnál is azt mondtuk hogy még a 45 FT osztalék is jó pénz, ami igaz is, de az árfolyam már 300 alatt jár, ez így nagyon nem jó.

#645115 macika Előzmény: #645113

msci pápá nem sokat oszt szoroz

mert elég kis súllyal van benne, de talán ott lesz a vég para

én nem erre gondoltam elsősorban

#645113 Zotya32 Előzmény: #645108

kit érdekel a kisbüfi? olcsón megveszi a maradékot a mama :)

és még az MSCI-pánik nem is kezdődött el... vagy ez már annak az eleje? szállnak ki az alapok?

na a 294 is mindjárt megkapja

#645112 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #645108

Macika!!! Politikailag? Üzenet? Ebben az "országban" ?? Azért meghallgatnám (persze sok értelme nem lenne), hogy mit szól a telkó vezetése a történésekhez... a vezér nem nagyon veszeget részvényt.. 420 környékén még vett...

Utolsó előtti pakkok vét…

#645111 Tapasz

Utolsó előtti pakkok vétele 301 és 299