Regisztráció Elfelejtett jelszó

OTP részvény fórum

Re: fd

#644650 Rozsdáskilincs Előzmény: #644634

"Jól van.. akkor be kell állnotok a csordába..

Aztán amerre terelik a csordát, arra kell mennetek."

Persze erről szól a kereskedés ha veszik vesszük ha adják adjuk. Ilyen eccerű ez, nem kell sok ész hozzá. Most nem tudom pontosan hány trédem volt a otiba az elmúlt hónapokba, nem túl sok a 85% nyerőbe záródott. Nekem ez a csordaszellem bejön ebben a vacak cégben. Majd számolj be a kispapíros trédek arányáról.

#644649 Hathor Előzmény: #644643

Nem beszéltem befektetésről.

Azt mondtam, pár 10milkás kis vevő oda átmegy és dupláznak pár héten belül.

Itt meg megy a vegeta több milliárdos napi forgalommal a -20%ért.

Itt mindenki befeketető akar lenni hosszútávra, de alig várja, hogy másnap bekebelezzen végre 3-5%ot..

Most spekulános vagytok, vagy befektetők? :D

Akkor mit beszélünk 1990es kibocsátásról?

2007től esünk. Hogy jön ide 1990es emelkedés?

Van valakinek itt 1990óta részvénye?

Anyósom Matávnál dolgozott amikor kibocsátás volt. Valami 600Ftért hozta a papírt akkor, most 310..

#644648 Zotya32 Előzmény: #644634

nem csak neki nem kell, a haverok is adják.. re: Braun.. és még van neki is, meg még 1-2 nagyobb figurának is akad pár száz k-s pakk... szépen eladnak az It-tagok, meg a vezérek itt őszig, aztán jöhet a devizahitel mentés, bármi áron..

#644643 banyaiz Előzmény: #644628

Azért ha bétes nagyokat megnézed, mondjuk egy Matáv, Mol, Otp, Richter, Egis. Mást talán nincs is.

Ezekből a bevezetéskor vettél egy portfoliót, és azt még most is tartod osztalékokkal mindennel együtt az nem egy rossz történet vsz.

Ezzel szemben piciket megnézed mondjuk egy Phyl, Humet, Keg, Econet tököm tudja mi van még. bevezetéskor egy pf-et összeraktál, hát nagy boldogság most nincs vele.

Ettől még mondom keresni sok pénzt biztos lehet velük ha jó időben jól kereskedsz vele.

Csúnyán esik szar forgal…

#644639 Csusza

Csúnyán esik szar forgalommal, senki nem mer aláállni, nem szép... :-(

#644638 Hathor Előzmény: #644635

Érdekes, hogy ez most fontos, amikor újsághírekben gond van a cégnél.

amikor 10FT volt a névérték és 12.000volt a papír, nem volt ilyen gondja az embereknek..

12000en volt olcsó, és 100on drága.

Ugyanez Kreg 1500on kellett, még 2000ig is, de 29en már drága mindenkinek :D

Micsoda tőzsdepszciho ez :D

na nem offolok!

Jó OTP vételeket!

#644635 Ricsi Előzmény: #644628

Otp névérték? Otp piaci ár? Viszony?

E-start névérték? E-star piaci ár? Viszony?

#644634 Hathor Előzmény: #644626

Jól van.. akkor be kell állnotok a csordába..

Aztán amerre terelik a csordát, arra kell mennetek.

Ha fölöttetek az árfolyam, majd csak elér oda.. végül is OTP mindenki bankja..

Csak már Csányinak nem kell..

Azért lehet napi 10milliárdot beleáldozni a papírba..

és még esik is mellé 2007óta.

Kinek a pap, kinek a papné, nekem Luc Gizi kell, mert különc vagyok, és hódítani akarok :D

#644633 banyaiz Előzmény: #644618

Másik pedig az, hogy annyira megpusztult a bét, szerintem nagyon sok magyar kisbüfi elvitte a pénzét más piacokra.

Mert régen sokkal többször voltak limites rallyk ezekben a picikben. Felső limites kiakadások mikulás rallyk stb. Játszadozott vele elég sok mindenki.

Most meg még a nagyokban is pusztulat van forgalom szempontból.

Lehet, hogy jó lesz ettől még amit elképzeltél keg-ben láttam ott nyomulsz, csak kell hozzá azért egy idegrendszer , minden cégben van kockázat otp-re sincs semmi biztosíték fényes a jövője.

Re: nincs cím

#644630 Spade Előzmény: #644551

Azért rögzítsük, mit is tudtunk meg OV-tól a múlt héten.

1. Az OTP-t beleszámítja az elérendő 50%-ba, azaz marad a státusza , nem nyúl hozzá

2. Nem fognak előállni olyan javaslattal amitől valamelyik külföldi leánybank bedobja a törölközőt. Azaz csak olyan devizás megoldás jöhet aminél még nem jelent csődöt valamelyik leány mert akkor a kormánynak kell kifizetni a számlát plusz a rá eső bankadót plusz tranzakciós adót ami védi az otp-t mert ami már csődbe viszi valamelyik leányt az neki még meg se kottyan.

.

Azután pedig ez érdekes hír:

http://www.portfolio.hu/vallalatok/penzugy/zendulesre_keszulnek_a_takarekok.187205.html

.

Erre mondtam h elbaszták a takszöv tv-t ha ott lázadás lesz az nagyon sok szavazatba fog fájni, Demjánra kellett volna hallgatni mégiscsak ért az üzlethez, talán sokkal jobban mint bárki a fideszben.

.

#644628 Hathor Előzmény: #644620

Rendben..

nézzük a Fundás Blue chipek tündöklését (vagy bukását) akkor.

Jobb az érzés az embereknek olyan cégben bukni, amiben más is hisz. Nem?

#644626 Rozsdáskilincs Előzmény: #644618

:D Ízlések és pofonok.. Vannak a világban fakírok, mazók stb... Én maradok OTP fan! Voltak nekem is kis papírjaim, nagy kalandokkal:) Volt olyan részvényem amiből a végén szó szerint egyetlen forintot sem láttam viszont. Ma már jobb szeretem a nyugalmat kisebb mozgás kisebb profit várakozás. Nem kell nekem a világ holnap jó lesz jövőre is:)

#644620 banyaiz Előzmény: #644608

Attól függ. Megmutyizni egy ilyet akkor ésszerű vsz, ha teljesen képben vagy a tulajdonosi összetétel kapcsán. Illetve vállalja azt a kockázatot, hogy kis likviditás miatt nehéz kiszállni.

Pl megmutyizna egy olyan céget ahol apportosok várják , hogy vkire ráönthessék a papírjaikat akkor lehet meglepetések érik.

Nem mondom nem lehetne, emlékszem még Humetnél volt talán, hogy elment 1x-ről, 100 fölé bőven, utána 30-40-ről 200 fölé stb, szinte minden kicsiben lehet ilyen sztorit mondani.

Csak ha a bevezetés óta megnézed vsz ritka az olyan amiben vmi értékteremtés folyt. De mondom annyira nem követem ezeket se árfolyamilag se fundásan mi van mögötte. Vannak biztos akik ezekben nagy pénzeket kerestek ügyesen . Még többen akik akkorát buktak mint egy ólajtó.

#644618 Hathor Előzmény: #644609

Így legyen!

Egy gond van, hogy nekem nem fáj a veszteség, nektek meg láthatóan igen.