Regisztráció Elfelejtett jelszó

DAX , FTSE , CAC index

Re: nincs cím

#644202 big-ebuy Előzmény: #644201

itthon maradtam erre bassztak beesni,hogy találom ki a csúcsot ,mire hazaérek 16-17h addig beesnek ,csúcsforduló áhhhh mi lesz

#644200 Dénes Előzmény: #644199

4 gyerek és nehéz munka mellett azért talán nem kell mondani, miért gond a tőzsde. :))

Minden segítség jól jön neki, érthetően.

#644198 Dénes Előzmény: #644190

Mennyit hagyjuk. :)

Alapvetően kis pénzzel indultam a tőzsde megalakulásakor, hisz még fiatal voltam. Diplomát akkor szereztem.

Tehát ami a fizetésből megmaradt az ment tőzsdére.

Mondtam, hogy mázlim volt, mert sokszor a nagyobb válságok előtt adtam a részvényeimet, de nem mert tudtam, hogy esni fog, hanem mert másra kellett a pénz, akkor még nem volt felesleges.

így viszont zúdítottam az alján.

Csak magyar részvények, matáv, Mol, otp, tvk, richter, stb. short még nem volt..:)))

10 évig. Ebből tudtam a lakás nagyobb részét.

Utána már a munka is ment, egyre jobban. Lassan már csak akkor szálltam be ha nagyobb esés volt, de így is jó haszon volt. majd vége.

Jött a certi korszak. itt változó volt. Itt ment a legjobban a DAx + olaj + Földgáz. (deviza itt sem)

Elején volt nagy bevétel később egyre kisebb haszon volt. majd vége, mert jött a :

Forex már csak a Dax szinte inkább csak, az sem úgy mint a certinél ment. Csak a dax volt haszon, igaz azon nagy, a többi veszteséges.

nem jöttem ki rosszul. Még úgy sem, hogy annyi hülyeséget csináltam a konokságom miatt.

Csak sok idő ment rá.

#644193 big-ebuy Előzmény: #644192

én még 300-400dollcsit ha teszek rá akkor viszont nagyon fegyelmezett leszek és lökök ki mindent ,meg a szabályom szerint megyek,addig ugye óvatosabban kell mert minden kicsi hiba %-ba sok

#644192 big-ebuy Előzmény: #644190

azt jól teszed amit most mert ha van pénzed 1 túladott,vett piacon biztos pozival az többre megy aki nem tudja kis mozgásokból irányítani tőzsdét,annak az jön be mint kereskedés

#644190 big-ebuy Előzmény: #644188

ez mindenkinél így van,én se zárok minden vesztes pozit ez abból jön,nehéz volt megszokni ha muszáj ki kell lökni

alap ösztönünk a nyerés.....ezt olvastam

mennyit nyertél kb 16 év alatt,privibe is jöhet:)

de ha nagy kilököm vagy veszélyes kis pozit meg terelgetem többel

#644188 Dénes Előzmény: #644185

Játék erre volt értve, szerencsés vagyok a feleségem és én a jövedelmünkből elég jó szinten meg tudunk élni (nem luxus, hanem normális) + 4 gyerköc. :)))

Tőzsde átalakult hobbivá. Erre értettem, hogy játék.hab a tortán, hogy jól is ment.

Azt hiszem nem tudtam volna abbahagyni ha vesztek, mert akkor meg vissza akarom nyerni ami elment, rossz alkat vagyok nem tudok veszteni, pedig ezt meg kell tanulni az életben.

#644182 Dénes Előzmény: #644177

Elég volt 16 év tözsde.

Ha meggondolom mennyi idő ment rá......

Jó a lakásom nagy részét neki köszönhetem, de brutál idő ment rá, ami mehetett volna annyi másra.

Még megnézem jövő héten hova megy.

#644177 big-ebuy Előzmény: #644171

de ha csak játszol,tegyél be 1500dollcsit és játsz azzal:)1cac-dax

itt megtanulsz trédelni,mert nem hibázhatsz nagyon,money menedzsmentet is

és nem kell minden nap trédelni.....várni is tudni kell

#644173 big-ebuy Előzmény: #644169

én is hibáztam kicsit-15 pip ma,nem követtem technikám,10kor keltem a reggel már shortba volt,aztán átírta a longot megint a piac,de a sp 81,6 kivettem 77-71 ig vártam pedig..mindegy nem akartam kockáztatni kivárok biztosabb helyet,ÉN IS AZT VÁRTAM AMIT TE......vszínű jövőhétre marad

#644169 Dénes Előzmény: #644164

Ezt szívta meg én ma vártam a fel és jövő héten a lefelét.

Nem lett volna gond, ha a három lot long mellé három lot short van biztosításnak és nem azok is longok.. :)))