Regisztráció Elfelejtett jelszó

DAX , FTSE , CAC index

Re: nincs cím

#643886 big-ebuy Előzmény: #643883

ok,te érzed mennyire van kontrollod felette,és ha nincs 70%ba sztem nincs 40-et tippeltem a többi szerencse volt az bukta,akkor hagyd......jó szándék vezérelt

#643883 Dénes Előzmény: #643882

nézd, én nem akarok nagyot bukni, 16 évig sikeres voltam, mind a hagyományos részvényekkel 10 évig majd utána certivilágban és végül forexen is.

Nem akarom most elkezdeni. Kell X idő egy kötéshez, megnézni, kivárni, kapkodva nem lehet, hetek óta a daxban is, itt írtam sokszor !! állati mázlim volt.

na ok, ez már az én dolgom.

Jó éjt !

#643879 Dénes Előzmény: #643877

Úgy tőzsdézek, hogy rohanok a gép mellett és alig van idő megnézni mit teszek.

Csak a Jóisten segített az elmúlt két hónapban is. :)

Veszteni nem szeretek, ha nincs idő akkor be kell fejezni. Átnézem hétvégén mi legyen.

Mondom már májusban erre készültem, sőt feleségem el is tiltott. :)

#643877 big-ebuy Előzmény: #643876

15 minen short határ dj -re cseréltem spx ellenpozit de sztem átvernek mindegy

nem leszokni kell,jól trédelni

#643876 Dénes Előzmény: #643875

Amíg itthon dolgoztam több időm volt, kint már szinte semmi.

Csak nehéz leszokni. :)

#643875 Dénes Előzmény: #643872

Amúgy annak ellenére, hogy megígértem USD/JPY longot vettem, mert pont a devizát magyaráztam egy barátnak, tehát neki mutattam.

Be akartam állítani az ellentétes megbízás szokás szerint, de mivel a gyerkőcökhőz kellett rohannom, mert balhé volt így sietve csak stop lett rárakva, hogy úgyis jövök vissza akkor majd módosítom.

A sietésben több lot lett beállítva, mint akartam és a stop módosításra nem jutott idő, mert mire visszajöttem ki lett ütve. 260 dolcsi ment el.......

Észleltem, hogy nagy a lot és nincs idő csak sietett stopra mégsem töröltem hanem ott hagytam megnézni min vesztek össze a picik. tovább tartott. Ez lett.

Sok a rossz a héten, DAx nélkül a hét vesztesége brutál lenne. Így már nullában sem vagyok a héten Dax-al sem.

Ha nem lesz időm, akkor inkább abbahagyom már. Májusban és júniusban is terveztem.

Ez így kezd nagyon veszélyes lenni.

Hétvégén döntök erről. Tőzsdét már évekre abbahagytam mivel a lakás meglett belőle és időm akkor sem lett.

Már régóta tervezgetem.

#643859 Kissherceg Előzmény: #643811

ez a nap gyász volt. Longjaimon volt követő stop kiverték, shortomon nem, azért meg feljöttek.

#643847 big-ebuy Előzmény: #643842

ja 1 év,pláne a zuhéba mikor jöttem még 11200is volt opt ,aztán 1260 lett

felfelé jobban buktam ,20k hati 8900nél kilőtt 20000-ig ,meg a worldspreads több kontikkal

#643842 Dénes Előzmény: #643808

TA nélkül kezdted ??, ez olyan mint én 16 éve.

Akkor tanultam, de a tőzsde elején a magyar piacon nehéz volt veszteni, ha volt eszed.

#643808 big-ebuy Előzmény: #643804

annyi én 2008 ba kezdtem ,ta-t 2009 be tavasszal,henci mondta létezik:)ezért 1000köszönet ha 1x gazdag leszek meghálálom neki...:)

kicsit ködösen írtam elébb,de siettem röv teni

megjöttem,kis mikro pénz…

#643804 big-ebuy

megjöttem,kis mikro pénzt kaptam ki 2007 től tartozik,nincs is baj én se vagyok sértődős ,tudok,amit tudok más meg azt gondol amit,tudom mit miért hibáztam most,tegnap leírtam,a baj sokra engedtem bukót a nagy átét miatt meg könnyű volt.....de kijavítom.....én se szereztem még vissza semmit ,viszont most féléve alakult ki ami kell ha nem csinálok néha extra kockázat hülyeséget szerencsébe híve,majd kommentálom hogy állok,nem mindig......

ricsi meg jó fej,csak néha érzékeny vagyok a kötekedése:)no problém