Regisztráció Elfelejtett jelszó

DAX , FTSE , CAC index

Re: nincs cím

#643797 Dénes Előzmény: #643795

Az ugratással nincs gond.

Cél meg kell.

Tényleg remélem bejön az elképzelésed !!

#643796 Ricsi Előzmény: #643795

Bent maradt egy megbízásom, amit nem akartam, és vett 304-en, most pont ott nagy ki tudtam nehezen szállni belőle...

#643795 Ricsi Előzmény: #643784

Egész nap strandoltam, visszaolvastam...

Nem vagyok sértődős, nem tud senki megsérteni. Más topicokban is inkább nem foglalkozom vele, mert olyan a lelki beállítottsága. De azokra sem haragszom.

Én, ha beszólok, örülök neki, ha hasonlót kapok vissza, kell a humor az élet minden területén. Hencivel is szoktuk egymást szívatni, de azért a talikon is jól elvagyunk, és szerintem mindketten élvezzük.

A régi bukóm nem jött vissza, de nem is kereskedem annyival, és nem is fogok. Akkor vettem iszonyat mennyiség TVK-t, amikor leesett 5 800-ról 4 300-ra. Ha jól emlékszem, 2 300-ig tudtam finanszírozni, igaz, már mindenféle kölcsönnel. Akkor sem volt 40 millám, most sincs.

A célom a tisztes megélhetés, mint már mondtam, és évi 50% haszon. Ez meg szokott lenni, és ez így nekem pont jó. Sosem foglalkozom a régi dolgaimmal.

Fel akarom növelni a tőkémet annyira, hogy az 50% legyen évente 50 000 Eur. Sok ész nem kell hozzá, ez 100 000 Eur. De kell még minimum 20 000 eur tarcsi, mert ugye az éves hozam nem egyenlő az éves hozam/12, tehát kell 3-4-5 hónapra elég pénz a megélhetésre. Én havi 4 000 eurral számolok, az tisztes megélhetés. És ha ez megvan, irány barcelona.

#643755 Dénes Előzmény: #643754

A fel biztos, nem kétséges, hogy nemsokára 1700 felet lesz. Nekem az alj kérdéses....

#643751 Dénes Előzmény: #643749

amúgy én napost csak reggel meg este nézem, vagy ha valami döntő nagy mozgás volt nap közben, hogy lássam hol is vagyunk különben.

Órás és 5-15 perces.