Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

DAX , FTSE , CAC index

Re: nincs cím

#643728 Dénes Előzmény: #643726

DAX - Borús hangulat

4 órás: A tegnapi 8400-as kihúzást követően ma komolyabb kitárazást láthattunk bőven benyúlva a 8300-as szint alá. A lendületes lefordulás a jó adatok ellenére folytatódott, így elmondhatjuk, hogy némiképpen változik a piac megítélése. A vaskos piros gyertyával letört emelkedő trend egy nagyobb korrekció megindulását sejteti, így a 8180-nál húzódó 200-as mozgóátlag is elérhető lehet, de ehhez a 8245-ös szintet törnie kell.

Óráson jól láthatjuk a fals kitörést követő eladási hullámot. A letört 8315-ös, 8331-es szint é s az 50 mozgóátlag már komoly akadályt jelenthet felfelé és a 200-as mozgóátlag felé terelheti a piacot.

Chartok a cikkben:

http://marketprog.eu/hu/hirek/dax-borus-hangulat

#643693 Dénes Előzmény: #643689

Cél az lenne, hogy egymást segítsük.

ki mit lép miért, infók mely a daxra hatással lehetnek, ezeket reggel raktam be többet is.

#643689 Dénes Előzmény: #643679

Ezért írtam, ne menjünk másnak.

Én is óvatosan írtam tegnap neked mit csinálnék másként mikor láttam az általad berakott listában a shortodat lent, de óvatosan azt is.

Mindenki követ el hibát, aki tőzsdézik biztos többet is.

Ricsi is meg fogja érteni, béke itt !

Elférünk itt 3-4 en. :)))

#643679 big-ebuy Előzmény: #643674

ricsi banyaizt is lebaszta de hát ő swinggel,még ricsi napközbe belevesz-ad,nem is lehet megmondani merre megy hosszabb távon....ő meg úgy játszik

#643674 Dénes Előzmény: #643673

engem 3 lottal vitt ki a stop, 30 pip felett hoztam így, de lett volna még min 20 benne eddig.....

Túl közel raktam, biztos ami biztos alapon, 0,7 dollárral jött a stop alá, majd tovább fel, ezt baromi jó érzés. :)

#643670 Dénes Előzmény: #643664

Valótlan kritikát itt nem kéne senkinek sem, ha ezt kérhetném másoktól !

Legyünk itt nyugisan, így is meg kell küzdeni az árfolyamokkal (nekem a feleségemmel is a tőzsde miatt :) ), egymással nem kéne !

#643664 big-ebuy Előzmény: #643659

egyébként a pozitív kritikát jónéven veszem,a valótlant nem.....hatunk egymásra is